Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 19 prej 19
    100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    ma mir pyte a ka me kthy djalin ne shqipni lol?

j&g si thu ta kthejm H***** knej kur te mushi 15 vjeq?
    Derjans, Henry ket vere nuk donte te kthehej me ne amerike lol. Edhe shqipen per 15 dite qe qendruam e fliste shume qarte. Nuk po them qe shqiperia eshte rregulluar dihet keq eshte por kur je me keq ne greqi me mire kthehu ne vendin tend. Ketu behet fjale per raste ekstreme psh nje familje me 4 femije ne greqi pa pune paguan $500 qera kurse ne shqiperi te pakten kane shtepit e veta. Per mendimin tim njeriu te jetoj ku i behet me mire por varet si jane kushtet jo gjithmon jane si duam ne.
    Ndryshuar për herë të fundit nga loneeagle : 18-10-2012 më 12:51
    I LOVE GOD

j&g

E dua letërsinë Maska e Sorkadhe_Kelcyre
    Anëtarësuar
    30-07-2005
    Vendndodhja
    me ariun polar
    Postime
    2,219
    Citim Postuar më parë nga loneeagle Lexo Postimin
    Nese ishte e nevojshme po do shkoja. Une kisha pare vetem shqiptare ne shqiperi edhe vetem njeher nje zezak ne tirane lol kur erdha ketu u shokova njerez nga kombe te ndryshme. gjuhen nuk e dinim asnje ne familje. Na vendosen ne klasa anglisht i beja detyrat me fjalor fjale per fjale. Udhetimi nuk ishte si ne shqiperi qe ecje kudo. Temperaturat ketu arrinin minus veshtire te ecje ose te prisje per transportin publik etc. Ta them me plot bindje me culture shock se kane vuajtuar shqiptaret ne amerike nuk eshte per shqiptaret e greqis qe kthehen ne shqiperi. Une e thashe me siper per nga gjendja ekonomike keq eshte sepse veshtire te gjesh pune, por per shkollat gjuhen kulturen etc.

perqafoj mendimin tend ne cdo germe!
    What goes around---comes around

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga loneeagle Lexo Postimin
    Derjans, Henry ket vere nuk donte te kthehej me ne amerike lol. Edhe shqipen per 15 dite qe qendruam e fliste shume qarte. Nuk po them qe shqiperia eshte rregulluar dihet keq eshte por kur je me keq ne greqi me mire kthehu ne vendin tend.
    tani rri ai se asht i vogel. po do e shofim kur te bohet 14-15.

ska pun a asht shqipnia e rregullume a jo kur nderti jeten 20 vjet me ni ven asht veshtir te kthehesh.
    boll mir asht italia po spo shof asni italian-amerikan me u kthy.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    tani rri ai se asht i vogel. po do e shofim kur te bohet 14-15.

ska pun a asht shqipnia e rregullume a jo kur nderti jeten 20 vjet me ni ven asht veshtir te kthehesh.
    boll mir asht italia po spo shof asni italian-amerikan me u kthy.
    Veshtire eshte dihet nuk e ve ne dyshim por tani per tani shume familje po jetojne me shume veshtiresi ne greqi. Shume familje jane te gjithe pa pune ose punon vetem gruaja housekeeping per 300 euro qe nuk eshte mjaftushem vetem per qerane.
    I LOVE GOD

j&g

i/e larguar Maska e ionian
    Anëtarësuar
    27-12-2002
    Vendndodhja
    *
    Postime
    200
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Imagjino nje fshatar nga Kemishtaj qe nuk i hyn fare Shqiperia ne llogarite e se ardhmes se tij..
    pfff.. Keta njerez me mire te mos vijne me kurre ketu. Nuk kane ci duhen ketij vendi.. le te ndyjne diku tjeter me mire.
    Ptuuu fshatare injorant qe u hapen bythesh...
    Avash ti ore doktori nga Tirona. Kush je ti qe gjykon se kush ka te drejte te jetoje ne Shqiperi dhe kush jo. Ndoshta ca si puna jote detyrojne shume femije qe kthehen ne Shq. te ndjehen keq. Je dhe doctor ti....!

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Imagjino nje fshatar nga Kemishtaj qe nuk i hyn fare Shqiperia ne llogarite e se ardhmes se tij..
    pfff.. Keta njerez me mire te mos vijne me kurre ketu. Nuk kane ci duhen ketij vendi.. le te ndyjne diku tjeter me mire.
    Ptuuu fshatare injorant qe u hapen bythesh...
    Po ti doc, perse i hyn ne pune ketij vendi.........mos valle e quan cifligun tend dhe mund te percaktosh se kush i duhet dhe kush jo ???????
    Po ta maresh holle holle edhe ti doc. fshatar je ......ose e ke origjinen nga fshati ashtu sic e kemi te gjithe........por me kete qe shkruan u afrohesh edhe ne mentalitet.
    Kam jetuar vete jashte shtetit,16 vjete, pjesen me te madhe ne Greqi dhe mund te te them qe fillimi i nje jete ne shqiperi pas shume vitesh ne emigrim eshte shume i veshtire, dhe eshte akoma me i veshtire per femijet qe linden dhe u riten ne emigrim.Eshte mese normale per nje emigrant nga fshati qe pas kaq vitesh te mos i hyje ne sy shqiperia......vere pak veten ne poziten e tij, hyr pak ne mentalitetin e tij prej fshatari(ps... e ke shume te lehte qe ta besh ti )
    Mendo pak ku ishte para 10 apo 15 vjetsh dhe ku arriti....si mund te kthehet tani ne fshat pa drita e pa uje...ku qelbet ere bajgash lopesh e mbeturinash e ku di une se cfare tjeter........si mund te kthehet ne kete vend ku jeta e njeriut nuk ka vlere, ku ke frike te shikosh dike ne sy se te nxjer pistoleten e te vret perse e shikon,ku ke frike te ecesh ne trotuare se te vjen fuoristrada e te shtyp.......etj etj,
    Ndryshuar për herë të fundit nga prenceedi : 18-10-2012 më 14:23

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    nuk do te kthehem kurre ne shqiperi ;

ai vend me ka masakruar cdo ender , cdo njeri qe kam dashur , cdo shprese , cdo gezim , cdo plan dhe te ardhme per jeten time .

e dua shqiperine por jo te jetoj atje .

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    fakti qe Poko nuk ka postuar nga cila faqe e internetit e ka gjetur kete shkrim te ben te kuptosh se ka dicka qe kerkon te fshehe ....

e bera kerkimin ne google dhe e gjeta: http://shekulli.com.al/web/p.php?id=5904&kat=94

pra artikuj te postuar nga faqja e nje nder gazetave me te urryera te periudhes se demokracise .... nje nga gazetat e grupit me te betuar antishqiptar .... edhe arvizuja eshte perplasur me ta .... kaq ndyre e luajne lojen .....

.
    "They will not control us, We will be victorious"

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518
    Citim Postuar më parë nga ionian Lexo Postimin
    Avash ti ore doktori nga Tirona. Kush je ti qe gjykon se kush ka te drejte te jetoje ne Shqiperi dhe kush jo. Ndoshta ca si puna jote detyrojne shume femije qe kthehen ne Shq. te ndjehen keq. Je dhe doctor ti....!
    nuk eshte nga tirana jo, por hiqet tirons
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •