Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 62
    I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Po per ngacmimet kunder plakave,qe nuk mendon asnjeri.
    per plakat lejohet se i mbaron kolaudimi

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Ashtu beje dhe ti sa te mbushe vajza jote 15 vjece .

Coje te konkuroje per Miss dhe mundesisht te takoje sa me teper sponsora para konkursit.
    Lutju zotit mos e pac rrisk se ske ci bon fatkeqsive.njeriu eshte ne lufte gjithmon me vetveten kundrejt
    liberalizimit dhe fondamentalizmit.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    per plakat lejohet se i mbaron kolaudimi
    ho mre tani te shloj na puna dojci?do maresh neper goj plakat tani ee.

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga cincinati5 Lexo Postimin
    Lutju zotit mos e pac rrisk se ske ci bon fatkeqsive.njeriu eshte ne lufte gjithmon me vetveten kundrejt liberalizimit dhe fondamentalizmit.
    Njeriu do thoja une eshte ne lufte me vetveten kundrejt pergjegjshmerise dhe naivitetit.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin

Baballarë zgjohuni. Po ju ngacmojnë vajzat.
    Ato të brishtat që hapën jetët me kodet foshnjore dhe që në fjalorin e bebeve bekuan ditët tuaja me belbëzimin “bush...”. Ato vocerraket që u rrëzuan duke rendur për t’ju përqafuar pas orës së mbrëmjes...
    Baballare zgjohuni , po ju prekin vajzat.

Bushë zgjohuni, po ju cënojnë vajzat, ato ëmbëltoret që jua zbutën vështrimin e ashpër mbi fundin e shkurtër me një ledhatim mollëzash. Ato lozonjaret që ju përfshinë me krahëve të brishtë për të vallëzuar rrokun e rradhës. Ato te bukurat që ju dhembën në mes të kraharorit kur jua morën në mbrëmjen e maturës.

Baba zgjohu, po të marrin vajzën. Atë që i ngrite vellon për t’i puthur ballin dhe që të puthi syrin për të të fshirë lotin. Atë që tw lidhi këpucën, kur therja e mesit ia la vendin shpirtit. Atë që i mbylle dritaren kur duhet t’i hapje derën. Atë që i tregove vijat e bardha, kur duhej t’i mësoje bulevardin.

Baballarë zgjohuni, po ju zhvirgjërojnë shpirtin, po ju gjymtojnë atë të bukurën, të ëmblën, të dhimbsurën, të voglën, punëtoren, fjalëmjaltëzën, duarbrishtën, lozonjaren. Bbaballarë zgjohuni, po ju vrasin vajzat. Po ju vrasin shpirtin.

Maturantët e shkollës “Nikolla Koperniku”, Elbasan
    Gazeta Shqiptare
    18-10-2012
    Mesazh teper qellues sidomos mbas ngjarjes se fundit qe ndodhi.

Vajzat, sidomos kur jan te vogla e shohin babain si hero te tyre, si mbrojtes, te pakten ne kete menyre e shihja une po ashtu dhe shoqet e femijerise. Roli i babait nuk eshte i mjaftueshem vetem te jete present ne jeten e vajzes, por ai duhet te angazhohet duke shpendezuar kohe me te. Koha eshte gjeja me e cmuar qe mund ti jipet femijes!! Qe te hapet vajza per gjerat qe e prengosin, duhet te ndihet e sigurte tek babai. Nqs keshillat e babait (dhe nenes) jane gjithmone ne forme bertitje....harrojeni. Me teper e largoni femijen!

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Coni vajzat ne medres qe ti shkerdhejn hoxhallaret Magjyp e Arabozezak etj.
    Jemi shum te lumtur qe i kemi arabet as vajzat nuk e lene te shkojn posht.
    Lumi ne qe kemi arabet po ne a shpjegojn Historin, po na tregojn se si duhet bere dashuri me gruan, po na tregojn se si duhet me i vesh grat, po na tregojn se kush ka qene hero e kush tradhetar. Tash po na thone vini re vajzave se po i ngucin djemt shqiptar, e ne duhet me i qu ne medrese e aty ka musliman leshataka arabomagjypistaneze etj.

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    per qat pune i kemi maru qikat per me i nguc najkush, sikur ne qe i kemi nagcmu najher qiken e najkuj .
    T´smut krejt jeni deni te dirigjoni jeten e njerzve Psyshoz

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518
    si i behet kur te ngacmojne trurin?
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

Citim Postuar më parë nga Hillirian-zo Lexo Postimin
    Lumi ne qe kemi arabet po ne a shpjegojn Historin, po na tregojn se si duhet bere dashuri me gruan, po na tregojn se si duhet me i vesh grat, po na tregojn se kush ka qene hero e kush tradhetar. Tash po na thone vini re vajzave se po i ngucin djemt shqiptar, e ne duhet me i qu ne medrese e aty ka musliman leshataka arabomagjypistaneze etj.

Mos harro edhe telenovelat Latine, qe po i japin nje mesim te mire se si te dalin me b.yth e gjoks perjashta, se si tja marin burrin motres , apo gruan vellait e tjera budallalleqe
    Revolution 1848

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin

Mos harro edhe telenovelat Latine, qe po i japin nje mesim te mire se si te dalin me b.yth e gjoks perjashta, se si tja marin burrin motres , apo gruan vellait e tjera budallalleqe
    haha or po ku te shkoj menja.

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •