Close
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 62
    Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Lerg asej,une nuk shava askend,por ne kete rast jemi ne femrat ( Adoleshentet ne kete rast) qe masakrohemi nga ca bisha te quajtur ,,meshkuj''...Pra nuk jane vetem baballaret ata qe duhet kujdesur per kete,por gjithe bota mashkullore t'a vejn doren ne koke,s'e kjo mund te i ndodhe dikujt nga familjaret e tij,dhe te vetedijsohen qe femra duhet mbrojtur....
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet në Bllog
    1
    nje here e nje kohe vajzat martoheshin 14 vjec , pra konsideroheshin te pjekura, deri para ca vitesh ligjerisht pjekuria per vajzen ishte 16 vjec e sot shkoi 18 vjec,..... artesyetimet e femrave ketu te bejne te shkulesh se qeshuri, se ndersa kerkojne "barazi", kerkojne ndihme qe kur shkojne me meshkuj keta ti trajtojne te barabarta.... kesaj i thone futja kot te dali plot...
    femra nuk merr vete pergjegjesine....gallate ketu..po pse nese te vjen nje femer ne dhome vetem, eshte faji i mashkullit....

nese doni dinjitet mbajeni ose perndryshe trajtojeni veten ashtu sic jeni ne te vertete,...
    qenie te dobta qe kane nevoje per mbeshtetje ..dhe mos hapni goje

ne pergjigje te temes do t`u kujtoja nje fjale te urte: "Po s`e tundi bishtin bushtra, nuk shkon zagari prapa".
    Ndryshuar për herë të fundit nga ilia spiro : 18-10-2012 më 05:55
    Duaje te afermin tend si veten

edhe ne boten e ashtuquajtur te civilizume,si e europa perendimore p.sh,dhunohen femrat e pedofile gjinden me shumice...por ndryshimi eshte qe ketej,ka ligje e masa parandaluese mjafte,me psikologe e polici zbuluese...si dhe cka eshte me e rendesishmja,pamvarsia ekonomike e femres,luan rolin kyc ne parandalimin e te berit te saj nje rob e skllave e nje mashkulli...edhe pse shqiptarkat abuzojne me ate fakt sa te duash,se truni mendjeleht aq pak ju logjikone,ne shume raste e bejn si pune hakmarrje dhe per ti then vehtes qe ia tani u bem dikushi

jetoje vet ktej,dhe i shofe me syt e mije keto realitete te hidhura
    Njerezit qe kafshojne doren e atij qe i ushqen,zakonisht lepijne kepucet e atyre qe i godasin.

Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    nje here e nje kohe vajzat martoheshin 14 vjec , pra konsideroheshin te pjekura, deri para ca vitesh ligjerisht pjekuria per vajzen ishte 16 vjec e sot shkoi 18 vjec,..... artesyetimet e femrave ketu te bejne te shkulesh se qeshuri, se ndersa kerkojne "barazi", kerkojne ndihme qe kur shkojne me meshkuj keta ti trajtojne te barabarta.... kesaj i thone futja kot te dali plot...
    femra nuk merr vete pergjegjesine....gallate ketu..po pse nese te vjen nje femer ne dhome vetem, eshte faji i mashkullit....

nese doni dinjitet mbajeni ose perndryshe trajtojeni veten ashtu sic jeni ne te vertete,...
    .gallate ketu..po pse nese te vjen nje femer ne dhome vetem, eshte faji i mashkullit....
    Nese ajo eshte nje adoleshente,eshte faji i mashkullit...
    Hmmmm,me kete treguat vetevehten qe njesoj do veproje sikur Shaban Norja...
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anëtarësuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    ...meqe eshte e dobet dhe e pambrojtur femra...i bie ti beni gropen ju meshkujt.....

...çdinjitet mund te mbash...kur mashkulli shfrytezon forcen e tij per te abuzuar mbi nje femer...dhe neser e pasneser ta quaje edhe kur.e qe s'diti te kishte dinjitet.........?!

po flasim per abuzime...dhe ka sh sh raste te tilla. Nese flasim per deshire te te dyja paleve,ath s'ka pse te jete pjese e kesaj teme.
    "Më e mira është armike e së mirës"

Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet në Bllog
    1
    ka papergjeshmeri ne kete teme,...si mund te "abuzosh" me nje femer 18 vjec, nese ja ka qejfi vete..., dhe nese vertet e pranoni se jeni te dobta,...atehere ndryshon tere raporti dhe s`mund te flitet me per "te drejta", etj., sepse femra eshte ne mbrojtje te mashkullit

Shaban Norja...
    kush eshte ky,....

faleminderit
    Ndryshuar për herë të fundit nga ilia spiro : 18-10-2012 më 06:17

ne pergjigje te temes do t`u kujtoja nje fjale te urte: "Po s`e tundi bishtin bushtra, nuk shkon zagari prapa".
    nese je klerik e besimtar i sinqert,me vjen keq qe thuhen keto fjale nga ty ilia...

sipas teje,kjo e shkreta aishe e paska tundur bishtin qe 14 vjece,dhe tani mire ti behet se ashtu e deshi ???

ai mendim argument qe jep ti,eshte shume i ulet dhe poshterues per gjithe ne,si kulture meshkujsh e femrash qofte.

te te them per nje raste qe ndodhi para ca vitesh,ku une jetoja dikur ne nje azil refugjatesh se c'ngjau?! ....nga ajo lagja ku ishte kampi refugjatesh,na vinte e na vizitonte nje vajze e re pa i mbushur te 16-at,ajo vajza ishte banore vendase e atije shteti prites...ajo vinte ne kamp se kishte zen nje te dashur,nje djale po te asaj moshe me vajzen,shqipo kosovet ai djali...pas nje kohe,doli zeri qe ajo goca kishte pas kontakt seksual,me vellain e ktije djali,30 vjec e te kaluara kishte ai palloshi...vjen policia e arreston,gjyqi e denon ca vite,dhe e kthejn ne kosove.

por s'me hiqet nga mendja,kur erdhi e ema e kesaj vajzes, ne kampe tek ne,pasi kishte ndodhur kjo ngjarje...ajo tha keshtu,une e dija qe goca ime vinte ketu tek ju,dhe e dija qe kishte ren ne dashuri me nje djale,se aty afer banonin ato,munde te na shifte nga dritarja e shtepis se saje...e lija vet te shoqerohej me te (per ate bashkemoshatarin),se ate moshe kishte vajza ku zemra fillon e ndien e pelqen dike,dhe te kishte ber seks me ate djalin qe dashuronte,s'do e denoncoja se ishin te dyt nje moshe...vini re: (ne ket shtet ketu,pa qen femra 16 vjece,nuk lejohet me ligje te bej seks me dike,qe e kalone ate moshe)

tashti disa do thone, e po e ema e paska pasur fajin,a por me keq,vajza qe paska tundur bishtin

jo mor jo,fajin e ka truri qe nuk kontrollon dot kokrrat poshte,eshte epshi kafsheror qe te paraprin,eshte mundesia qe te jep viktima te abuzoshe me te.

sa do e degjeneruar munde te duket kjo europa e civilizuar per disa gjera,dhe per dike dike,ne shqipot e ai ballkan i kalbur nga ai mentalitet aziatik lindore,i'a kalojne dhe dhe atyre fiseve te afrikes e te xhunglave,qe rrine lakuriq ter kohes

Organi seksual me i rendesishem i njeritu,eshte TRURI
    Ndryshuar për herë të fundit nga POKO : 18-10-2012 më 06:28
    Njerezit qe kafshojne doren e atij qe i ushqen,zakonisht lepijne kepucet e atyre qe i godasin.

Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet në Bllog
    1
    po kur djali eshte nen 18 vjec dhe vajza mbi 18 vjec, a denohet vajza per abuzim

nese po ketu kemi barazi te vertete, nese jo...atehere grate na kane hipur kalaqafe (LOL)
    fjalet e mia jane ato te nje besimtari te vertete, per rolin natyral qe ka gruaja...
    por une diskutoj per situaten aktuale

ka edhe feminizem ne kete teme dhe nuk flitet realisht..sot me shume ngacmojne femrat meshkujt se sa anasjelltas,...
    mund te ishte teme edhe "po ngacmojne djemte".... kur dalin femrat me breke perjashta, dhe ta kerkon vete cpret me shume nga djemte
    e verteta duhet thene hapur POKO
    Ndryshuar për herë të fundit nga ilia spiro : 18-10-2012 më 06:32

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Une kisha me i ndrru titullin temes. Nga baballare ne Nëna-llare.

Nje dite ne nje xhami hoxha mori nje ligjerat per veshjen provokative te femrave edhe i kritikojke burrat qe tu flasin e ti qortojn e te behen kembengules fjalet e hoxhes ishin keto.

Hoxha: Burra koqinti pak mos jav lshoni krejt priten. Ku nje plak kcej me fjale.

Plaku: Hoxhe koqit n'akull edhe i tha hoxhes qe spo na vet kush tu nis prej gruse.

Mendoj se nënat jan ato qe duhet ta mbrojn femijen e vet sepse shumicen e kohes qendrojn me to dhe raportet çikë nanë jan me ndryshe ndaj atyre çikë-babë.

Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Postime
    7,750
    ka papergjeshmeri ne kete teme,...si mund te "abuzosh" me nje femer 18 vjec, nese ja ka qejfi vete..., dhe nese vertet e pranoni se jeni te dobta,...atehere ndryshon tere raporti dhe s`mund te flitet me per "te drejta", etj., sepse femra eshte ne mbrojtje te mashkullit

kush eshte ky,....

faleminderit
    ,,Pa sopat mos shko per dru ( n'mal)''...Nese nuk jeni ne rrjedhe te kesej ngjarje mos komentoni at cfar nuk keni dijeni dhe per cfar po flitet ketu...

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •