e diel, nuk mund tė presim pėr tė filluar javėn![]()
e diel, nuk mund tė presim pėr tė filluar javėn![]()
Sa mire q ene forum mesaxhet i kemi pa para..
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
kte ishe duke menduar moj hahahha
po mendoj edhe tre ore si do shtyhen ne pune
Takohemi nė Ditėn e Gjykimit
po kte isha duke menduar s ene ate caste tek lista e antareve shume ishin tek mp.dhe ne ate caste me erdhe mua nje mp hahah
ne kete moment mendoj,,vall a do te mbarojn keto mendimet ndonjeher,dhe cila eshte zgjidhja qe te mos emndosh asgje?!
Vall a ka njeri qe te pakten nje caste nuk mendon asgje..
Ndonjeher kur lodhem se menduari bie ne gjume,sepse vetem ateehr nuk mendoj,por me duhet fatkeqesishte te zgjohem dhe mendimet i akm perseri aty...![]()
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
dhe tash mendoj spe tastatura mi ngatron germat![]()
E di se cpo mendoj ne kte moment...
Qe ti je shum goce e mire dhe shume e vecante dhe sot duke pire kafe me nje miken time qe eshte antare ne forum e njef dhe ti si nick name te permendem ty dhe kemi shume respekt per ty
kte isha duke menduar sinqerisht...
Takohemi nė Ditėn e Gjykimit
uu qyqja ,e shifsha se me nacmonte lemza mua,po cila ishte ajo mikja jon e forumit,e kam ne mendje njeren,qe respektoj shume dhe e dua,dhe e njohe ndoshta pak me shume se si nic name,po sjam e sigurt..
Falemnderit z.Eduart,keni rwespektin tim gjithashtu,sepse ne forum gjeta shoqerin e duhur mu ne kohen kur une isha tejmase e demoralizuar..
dhe c'do kend qe te pakten nje here me ka dhene nje pershendetje ose nje buzqeshje permes shkronjave,ne nje caste deshperimi une e cmoj dhe e vlersoj shume...
Cka po mendoj tashti. Po mendoj per at qe mtha nana jem. Citoj: " Ti jeton ne ndonje bote tjeter". Ndihem mire, se cdo her kam tentu qe mos te jem si shumica.
Qielli im
Krijoni Kontakt