Close
Faqja 74 prej 100 FillimFillim ... 2464727374757684 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 731 deri 740 prej 1000

Pėr: Mendime momenti!

Citim Postuar mė parė nga tetovarja87 Lexo Postimin
    E ndjeje se me ka vdekur zemra,asgje s'me shkon perdore,asgje nuk kam,askush nuk jam...
    Nuk e harova Zotin qe te me vdes zemra dhe qe te me paksohet risku...
    si te ia beje qe te dal nga kjo humner qe gjendem momentalishte..
    E ndjej se kam humbur rruget ne oborin time...
    shpesh kujtoj ata qe vdiqen dhe theme sa mire shpetuan nga kjo bote,shpeshher mendoj ata qe vrane veten dhe theme vall a e gjeten shpetimin edhe ata...!
    Dikur mendoja se nje dite e bukur do te vije,por sot mendoj se dita dites Jeta eshte duke m'u veshtirsuar,pyes veten,coj koken larte dhe pyes: Mos vall une diku gabova,mos vall bera ndonje mekat aq te madhe sa q ee gjithe bota me eshte rrenuar mbi koke.

Kaq me e pata,me mbaruan fuqit e mia,dhe me sinqerishte s'kam forca per te vazhduar me tutje...

sa do doja te bija ne nje gjume te perjetshem,ose te isha ndonje Princes e fjetur,por ja qe sjam...

si te ia beje per te hedhur hapin tjeter ne kete bot ne kete Jet kaq mizore,kur vetem vetem nje frymarje posedoj ne nje trup eshtra dhe lekur,nje zemer te vdekur dhe asgje me shume....Mbaruan baterit me...

Zote ,nuk te harova,mos me haro te lutem edhe une jam ne kete Bote edhe une Jetoj sepse ju ashtu keni dashur dhe ashtu doni,prandaj Te lutem,ju q ejeni fales dhe meshirues,me fal mua gabimet dhe me rringjall zemren time,nese jo per mua,por te pakten me ndihmo per vellezerit dhe motren time ,qe te pakten te mund ti permbaj me buk dhe me uje,dhe na beje neve Banore te Xhenetit Zoti ime... ( Ju fort mire edini se tani me une shpresat e fundit i kam per ne tjetren Bote)
    Nėse kerkon besimin tim, Mė jep sinqeritetin tėnd...

E dua letėrsinė Maska e Sorkadhe_Kelcyre
    Anėtarėsuar
    30-07-2005
    Vendndodhja
    me ariun polar
    Postime
    2,219

Citim Postuar mė parė nga tetovarja87 Lexo Postimin
    E ndjeje se me ka vdekur zemra,asgje s'me shkon perdore,asgje nuk kam,askush nuk jam...
    Nuk e harova Zotin qe te me vdes zemra dhe qe te me paksohet risku...
    si te ia beje qe te dal nga kjo humner qe gjendem momentalishte..
    E ndjej se kam humbur rruget ne oborin time...
    shpesh kujtoj ata qe vdiqen dhe theme sa mire shpetuan nga kjo bote,shpeshher mendoj ata qe vrane veten dhe theme vall a e gjeten shpetimin edhe ata...!
    Dikur mendoja se nje dite e bukur do te vije,por sot mendoj se dita dites Jeta eshte duke m'u veshtirsuar,pyes veten,coj koken larte dhe pyes: Mos vall une diku gabova,mos vall bera ndonje mekat aq te madhe sa q ee gjithe bota me eshte rrenuar mbi koke.

Kaq me e pata,me mbaruan fuqit e mia,dhe me sinqerishte s'kam forca per te vazhduar me tutje...

sa do doja te bija ne nje gjume te perjetshem,ose te isha ndonje Princes e fjetur,por ja qe sjam...

si te ia beje per te hedhur hapin tjeter ne kete bot ne kete Jet kaq mizore,kur vetem vetem nje frymarje posedoj ne nje trup eshtra dhe lekur,nje zemer te vdekur dhe asgje me shume....Mbaruan baterit me...

Zote ,nuk te harova,mos me haro te lutem edhe une jam ne kete Bote edhe une Jetoj sepse ju ashtu keni dashur dhe ashtu doni,prandaj Te lutem,ju q ejeni fales dhe meshirues,me fal mua gabimet dhe me rringjall zemren time,nese jo per mua,por te pakten me ndihmo per vellezerit dhe motren time ,qe te pakten te mund ti permbaj me buk dhe me uje,dhe na beje neve Banore te Xhenetit Zoti ime... ( Ju fort mire edini se tani me une shpresat e fundit i kam per ne tjetren Bote)

Yll e Hene e Tetoves, me vjen shume keq qe te lexoj kaq te merzitur. Te ishim afer do vija te te merrja e te dilnim .. do te te lija ta shkrehje shpirtin ne lote, e pastaj do te te thosha se ti nuk je e vetmja qe qan.... Oqeane e Dete jane plot me lote njerezimi... Pasi i derdhim ato.. ndjehemi me lehte.. sikur te kishim luftuar dicka qe nuk i perket trupit tone.... Mbaroi lotet dhe shih se rreth teje ka ende ngjyra jete. Mjafton t'i pranosh ato.

Te perqafoj
    What goes around---comes around

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

e kam mendjen stuhi

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660

Citim Postuar mė parė nga Serioze Lexo Postimin
    Citim Postuar mė parė nga Sorkadhe_Kelcyre Lexo Postimin
    Yll e Hene e Tetoves, me vjen shume keq qe te lexoj kaq te merzitur. Te ishim afer do vija te te merrja e te dilnim .. do te te lija ta shkrehje shpirtin ne lote, e pastaj do te te thosha se ti nuk je e vetmja qe qan.... Oqeane e Dete jane plot me lote njerezimi... Pasi i derdhim ato.. ndjehemi me lehte.. sikur te kishim luftuar dicka qe nuk i perket trupit tone.... Mbaroi lotet dhe shih se rreth teje ka ende ngjyra jete. Mjafton t'i pranosh ato.

Te perqafoj
    Miqte e mi se di te me falni se gjeja e fundit qe eshte qe sdua te emrzis dikend e te njej keqardhje epr mua,u flm juve por si me duket do me beni Stop edhe forumin qe te mos shprehi ate qe kam ne zemre e mendje ne ato caste kur sdi me kend te flase,pos me veten,por ne disa raste e lodhe edhe veten duke i bere muhabet

Sorkadhe ne kete bote erdhem duke qare kur te gjithe qeshnin dhe do vdesim duke qeshure kur te gjithe do te qajne,une per vete po,plus qe do i angazhoj q ene vare te me dergojn me tupana....

e pse erdhem te ejtojm,pse jetojm,sote te lumtur,neser te merzitur,ne kete moment te merzitur e ne momentin tjeter te gezuar....ppuno,ha,studio,hyne ne pune,mer roge,pa pune,pa roge....se di me eshte bere monoton me c'do dite e kesaj te ashtuquajtur Jete,por edhe vete ajo...

Nje dite do te behet mire e di....ne boten tjeter mo,keshtu ngushlloj veten

U perqafoj te dyjave...
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

i/e regjistruar Maska e silentgirl
    Anėtarėsuar
    19-11-2011
    Postime
    1,985

Po mendoja nese do zbardhi neser bora ketu te une apo jo... !
    Pyetni te diturit ,rrini me te urtet dhe shoqerohuni me te varferit.

E dua letėrsinė Maska e Sorkadhe_Kelcyre
    Anėtarėsuar
    30-07-2005
    Vendndodhja
    me ariun polar
    Postime
    2,219

Dite te tera tunduar dhe mosrezistuar nga cokollatat, panetonet, biskotat... peshimit te perditshem i bej bisht.. vrapit i them se "ka bore" edhe pse palestra eshte hapur 24/7.
    c'do te behej po te ishte feste gjate gjithe vitit?
    What goes around---comes around

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-12-2012
    Postime
    225

gjithēka ndjen si Déją vu sot

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781

Po mendoj La vie est belle....
    Parfumin.
    - - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
    Agim Metbala"

i/e regjistruar Maska e Etna Etna
    Anėtarėsuar
    22-06-2011
    Postime
    2,265

Uhhh cdo shtoj ne peshe keto dite
    I like it when you smile, but I love it when I'm the reason. :)

► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834

Finaly pushime

Faqja 74 prej 100 FillimFillim ... 2464727374757684 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •