Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 13 prej 13
    i/e regjistruar Maska e urtesia
    Anëtarësuar
    22-08-2006
    Vendndodhja
    Ne Dardani -Iliride
    Postime
    431
    Ramazan_it,

Kalo pak edhe tek ajetet medinase, ku flitet per mu'minet, per periudhen kur erdhen dhe u vendosen ligjet.

kalo pak ne ajetet ja ejuhel-ledhine amenu ... ( dhe paraprakisht shiko sebebi nuzulin e shpalljes), behu djal i mire, ...

per nje gje qe ka argument dhe ti thua se nuk ka argument, ateher cfar njeriu mund te jete ai qe refuzon argumentet?

ti i drejtohesh angmokio se mendimet qe ai i shpreh jane mendime te tija , ... ok e pranojme.
    Pastaj kur ai citon Buhariun, ju i thoni se keto hadithe nuk i ka vertetuar albani dhe nuk mund ti konsiderojme si te verteta ???!!!

Si mund te thoni qe ikameti nuk ka baze?
    si mund te thoni qe pas duase, ferkimi i fetyres nuk ka baze?
    si mund te thoni qe muslimanet nuk e dijne si plotesohen safet?
    si mund te thoni qe kendimi i sure ihlas pas faljes se synetit si mukabele dhe paralajmerim se fillohet me faljen e farzit nuk ka baze, kur dihet se i derguari i Allahut xh.sh. ka thene se sure ihlas ( kulhuvallahu) eshte 1/3 e Kur'anit. Po kjo qenka nje deshmi se para cdo farzi te namazit ai xhemat e fiton sevabin sikur te kishin bere hatme Kur'anin famelarte.
    si mund te thoni se Pejgamberi a.s. anjeher nuk e ka shkurtuar mjekren e Tij, kur Ebu Bekr sidik pohon me gojen e vet se mu pikerisht Ebu Bekri ka qene personi qe me doren e Tij ia ka shkurtuar mjekren?
    si mund te thoni se festa e kurban bajramit eshte me 26 tetor kur te gjitha komunitetet isame si ne shqiperi, kosove dhe maqedoni kane dale me qendrim unanim se festa e kurban bajramit eshte me 25 tetor 2012 ?

si mund te thoni se kesula qe mban ne koke shejh albani eshte bidat sepse ajo nuk eshte pjese e telesanit?
    ...
    Ndryshuar për herë të fundit nga urtesia : 18-10-2012 më 14:20
    urtësia

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga urtesia Lexo Postimin
    Ramazan_it,

Kalo pak edhe tek ajetet medinase, ku flitet per mu'minet, per periudhen kur erdhen dhe u vendosen ligjet.

kalo pak ne ajetet ja ejuhel-ledhine amenu ... ( dhe paraprakisht shiko sebebi nuzulin e shpalljes), behu djal i mire, ...
    Selam urtesia,

Do ja hap une syte ramazanit inshallah , duke filluar qe neser.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Robi i All-llahut
    Anëtarësuar
    09-01-2008
    Vendndodhja
    Në Itali
    Postime
    1,774
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Selam urtesia,

Do ja hap une syte ramazanit inshallah , duke filluar qe neser.
    Ti dhe urtësia hapny sytë e juaja njëherë se jeni ata që nuk e shikoni të vërtetën dhe jeni kapur mbas asaj që jua don esphi i juaj.

Mua më mjafton All-llahu dhe nga Ai kërkoj mbrojtjen nga bidatçinjtë e devijuar.

Selam alejkum
    Kush nuk është robi i All-llahut, ai është robi i shejtanit.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •