Nuk ka nevoje te sjellesh clipe me femije te vrare palestinez nga bombardimet sepse edhe une munde te te sjelli femije Hebre te masakruar cope-cope nga vetevrasesit palestinez neper autobuse dhe sheshet e Izraelit.
A do e kesh intenzitetin e mllefit te njejte atehere ?...me siguri Jo,si thone ne popull "Me afer gusha se fusha".
Cilet profet i kemi vrare,mundet emrat.Ju keni vrar edhe Profet ore te mjere ! Mallkimi i Zotit do te bie mbi ju, vetem vonim, se nuk ka shpetim.!
Ndoshta Jezu Krishtin,hmm Kurani yt thote AI nuk eshte vrare por eshte ngritur ne qiell dhe ne vend te tij allahu e ka vendosur ne kryq nje tjeter LOL.
Emrat e profeteve tjere "te vrare" ,ju lutem.
Ndryshuar për herë të fundit nga qeveriablu : 25-10-2012 më 19:53
Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !
Haha "Dimona"...je me i informuar se sa mendoja !!!
Sory,mendova qe ajo harta e Izraelit e ngjyrosur me ngjyre te gjelbert (1) prezenton tokat e banuara me arab ne ate vit qe shkruan,ne ate kontekst te thash qe eshte shkretetire dhe e pabanuar dhe ne ato vite ka qene zbrazet dhe pa fise arabe ,madje edhe tani nuk eshte e banuar dendur.Ndersa per Negev-in nuk ka asgje kontestuese ajo i perket Izraelit prej 1948.
"Dimona" eshte central atomik per prodhimin e energjise per nevoja civile![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga qeveriablu : 25-10-2012 më 19:55
Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !
Jo kam nevoje, sepse ndryshe nuk kupton ti !
E din ti qe asnjehere nuk u denua izraeli per keto masakra kunder femive ? Kurse per nje femi te vrar nga talebanet, behet kiamet neper media !?? E sheh, qe nazistët izraelit (çifut), jan nje milion here me te poshtër e me te ndyt, se te gjithe nazistët jo-çifut ?! Kur vrasin kriminelet e thjesht, eshte "ok", por kur vret shteti femi, gra dhe pleq, ketu kemi nje problem serioz !
Ato sheshe, e ato qytete per te cilat po flet ti, jan pron e vjedhur ! Nuk ju takon te jetoni aty, dhe perderisa jetoni aty, ju nuk mund te jetoni te lire, sepse jeni te mallkuar nga pronaret e atyre trojeve o hajdut !! E hajdutin, pyeti shqiptaret se si denohen po u zun ne flagranc !
Jo ndoshta, po edhe Jezu Krishtin keni tentuar qe ta vrisni, bile keni shkuar deri ne egzekutimin e tij, edhe pse Zoti beri qe ju te mendoni se e vrat ate, por jo, ate sun e vrat sic i vrat te tjeret !Cilet profet i kemi vrare,mundet emrat.
Ndoshta Jezu Krishtin,hmm Kurani yt thote AI nuk eshte vrare por eshte ngritur ne qiell dhe ne vend te tij allahu e ka vendosur ne kryq nje tjeter LOL.
Emrat e profeteve tjere "te vrare" ,ju lutem.
Ja shteti i cili duhet eliminuar, me fqinje te tille duhet balansuar bomben atomike qe mos t'i gjindet askun tragu :!
Cik si jashte teme kto faqet e fundit![]()
Nuk te ngel hatri sikur pergjigjen te ta sjell nga Bibla ( me e sigurte per ty)
"Ata vrane Zotin Jezus dhe profetet dhe na kane persekutuar edhe neve; ata nuk i pelqejne Zotit dhe jane armiq te te gjithe njerezve; ata na ndalojne t'i predikojme kombeve jo-çifuteve ne menyre qe ata te mos shelbohen." (1 Thesalonet 2:15-16)"Prandaj ju deshmoni kunder jush se ju jeni femijet e atyre qe vrane profetet. Mbushni pra kupen e eterve tuaj. Ju, gjarperinj, rrace neperkash, si do t'i shpetoni denimit te Ferrit? Ja pra, une do t'ju dergoj profete, dietare dhe skribe e nga keta ju do t'i mbysni e kryqezoni, do t'i rrahni me kamxhike ne sinagogat tuaja dhe do t'i persekutoni nga njeri qytet ne tjetrin. Keshtu qe mbi ju te bjere gjaku i te gjithe te drejteve qe eshte derdhur ne bote, nga gjaku i Abelit te drejte e deri tek gjaku i Zakarise, birit te Barakise, te cilin e keni vrare mes tempullit dhe altarit." (Mateu 23:31:35)
Krijoni Kontakt