Close
Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 77
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga qeveriablu Lexo Postimin
    E shoh dhe ?...kur duam ti perkrahim "vellezerit" musliman atehere edhe shkretetirat (si Negev dhe te tjerat) i ngjyrosim me ngjyre te gjelbert (foto 1) zoteri eshte 90 % shkretetire.
    ah, negev. lol. negev, i nderuar eshte nder zonat me strategjike dhe me te rendesishme ne tere territorin izraelian.
    arsyeja eshte nje. DIMONA.
    pune e madhe se eshte 90% shkretetire.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    http://www.youtube.com/watch?v=zl3rdCr9Qi8

Vec per keta femije te masakruar nga regjimi nazist i izraelit, ky shtet nuk meriton te egziston, dhe nuk duhet falur.
    Nuk ka nevoje te sjellesh clipe me femije te vrare palestinez nga bombardimet sepse edhe une munde te te sjelli femije Hebre te masakruar cope-cope nga vetevrasesit palestinez neper autobuse dhe sheshet e Izraelit.
    A do e kesh intenzitetin e mllefit te njejte atehere ?...me siguri Jo,si thone ne popull "Me afer gusha se fusha".

Ju keni vrar edhe Profet ore te mjere ! Mallkimi i Zotit do te bie mbi ju, vetem vonim, se nuk ka shpetim.!
    Cilet profet i kemi vrare,mundet emrat.
    Ndoshta Jezu Krishtin,hmm Kurani yt thote AI nuk eshte vrare por eshte ngritur ne qiell dhe ne vend te tij allahu e ka vendosur ne kryq nje tjeter LOL.
    Emrat e profeteve tjere "te vrare" ,ju lutem.
    Ndryshuar për herë të fundit nga qeveriablu : 25-10-2012 më 19:53
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    ah, negev. lol. negev, i nderuar eshte nder zonat me strategjike dhe me te rendesishme ne tere territorin izraelian.
    arsyeja eshte nje. DIMONA.
    pune e madhe se eshte 90% shkretetire.
    Haha "Dimona"...je me i informuar se sa mendoja !!!
    Sory,mendova qe ajo harta e Izraelit e ngjyrosur me ngjyre te gjelbert (1) prezenton tokat e banuara me arab ne ate vit qe shkruan,ne ate kontekst te thash qe eshte shkretetire dhe e pabanuar dhe ne ato vite ka qene zbrazet dhe pa fise arabe ,madje edhe tani nuk eshte e banuar dendur.Ndersa per Negev-in nuk ka asgje kontestuese ajo i perket Izraelit prej 1948.
    "Dimona" eshte central atomik per prodhimin e energjise per nevoja civile
    Ndryshuar për herë të fundit nga qeveriablu : 25-10-2012 më 19:55
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185
    Nuk ka nevoje te sjellesh clipe me femije te vrare palestinez nga bombardimet sepse edhe une munde te te sjelli femije Hebre te masakruar cope-cope nga vetevrasesit palestinez neper autobuse dhe sheshet e Izraelit.
    A do e kesh intenzitetin e mllefit te njejte atehere ?...me siguri Jo,si thone ne popull "Me afer gusha se fusha".
    Jo kam nevoje, sepse ndryshe nuk kupton ti !

E din ti qe asnjehere nuk u denua izraeli per keto masakra kunder femive ? Kurse per nje femi te vrar nga talebanet, behet kiamet neper media !?? E sheh, qe nazistët izraelit (çifut), jan nje milion here me te poshtër e me te ndyt, se te gjithe nazistët jo-çifut ?! Kur vrasin kriminelet e thjesht, eshte "ok", por kur vret shteti femi, gra dhe pleq, ketu kemi nje problem serioz !

Ato sheshe, e ato qytete per te cilat po flet ti, jan pron e vjedhur ! Nuk ju takon te jetoni aty, dhe perderisa jetoni aty, ju nuk mund te jetoni te lire, sepse jeni te mallkuar nga pronaret e atyre trojeve o hajdut !! E hajdutin, pyeti shqiptaret se si denohen po u zun ne flagranc !
    Cilet profet i kemi vrare,mundet emrat.
    Ndoshta Jezu Krishtin,hmm Kurani yt thote AI nuk eshte vrare por eshte ngritur ne qiell dhe ne vend te tij allahu e ka vendosur ne kryq nje tjeter LOL.
    Emrat e profeteve tjere "te vrare" ,ju lutem.
    Jo ndoshta, po edhe Jezu Krishtin keni tentuar qe ta vrisni, bile keni shkuar deri ne egzekutimin e tij, edhe pse Zoti beri qe ju te mendoni se e vrat ate, por jo, ate sun e vrat sic i vrat te tjeret !

Ja shteti i cili duhet eliminuar, me fqinje te tille duhet balansuar bomben atomike qe mos t'i gjindet askun tragu :!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Jo kam nevoje, sepse ndryshe nuk kupton ti !

Jo ndoshta, po edhe Jezu Krishtin keni tentuar qe ta vrisni, bile keni shkuar deri ne egzekutimin e tij, edhe pse Zoti beri qe ju te mendoni se e vrat ate, por jo, ate sun e vrat sic i vrat te tjeret !
    ]
    Le Devoue ,per te miren tende terhiqu nga ky debat,je i humbur qe ne fillim!
    E vrane Jezusin se vrane Jesusin ,ndoshta e vrane Jezusin ,tentuan ta vrasin Jezusin ,krejt lemsh i ke bere
    Tani edhe nje shance ke ,cilet profete tjere i vrane hebrenjet ,silli me emra?

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Haha "Dimona"...je me i informuar se sa mendoja !!!
    me vie keq qe me paske nenvleresuar.
    "Dimona" eshte central atomik per prodhimin e energjise per nevoja civile
    a thua ka akoma njerez qe e besojne nje gje te tille?
    Vasudhaiva Kutumbakam

Cik si jashte teme kto faqet e fundit

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Le Devoue ,per te miren tende terhiqu nga ky debat,je i humbur qe ne fillim!
    E vrane Jezusin se vrane Jesusin ,ndoshta e vrane Jezusin ,tentuan ta vrasin Jezusin ,krejt lemsh i ke bere
    Tani edhe nje shance ke ,cilet profete tjere i vrane hebrenjet ,silli me emra?
    Nuk te ngel hatri sikur pergjigjen te ta sjell nga Bibla ( me e sigurte per ty)

"Ata vrane Zotin Jezus dhe profetet dhe na kane persekutuar edhe neve; ata nuk i pelqejne Zotit dhe jane armiq te te gjithe njerezve; ata na ndalojne t'i predikojme kombeve jo-çifuteve ne menyre qe ata te mos shelbohen." (1 Thesalonet 2:15-16)
    "Prandaj ju deshmoni kunder jush se ju jeni femijet e atyre qe vrane profetet. Mbushni pra kupen e eterve tuaj. Ju, gjarperinj, rrace neperkash, si do t'i shpetoni denimit te Ferrit? Ja pra, une do t'ju dergoj profete, dietare dhe skribe e nga keta ju do t'i mbysni e kryqezoni, do t'i rrahni me kamxhike ne sinagogat tuaja dhe do t'i persekutoni nga njeri qytet ne tjetrin. Keshtu qe mbi ju te bjere gjaku i te gjithe te drejteve qe eshte derdhur ne bote, nga gjaku i Abelit te drejte e deri tek gjaku i Zakarise, birit te Barakise, te cilin e keni vrare mes tempullit dhe altarit." (Mateu 23:31:35)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga Tori Lexo Postimin
    Nuk te ngel hatri sikur pergjigjen te ta sjell nga Bibla ( me e sigurte per ty)
    Jo jo jo ,prej Bibles nuk pranoj pergjigjje ,ajo eshte e "ndryshuar" ,une dua pergjigjje nga Kurani "fisnik"

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    22-08-2009
    Postime
    389
    Se pari, nuk jam ekspert. Ekspertet do ta benin nje rezume te gjat, kurse un do ta bej nje rezume te shkurt ne pamundesin per ta zhvilluar kete teme.

Egzistojn 2 xhihade sic e paske thene edhe vet.

Xhihadi shpirtëror ; Eshte beteja me e madhe kundër-Vetvetës, pra kunder epshit e cila konsiston ne ndertimin e nje personaliteti te devotshem, te urtë e te ndershem ashtu sic do t'ishte i kenaqur Zoti me ty.

Xhihadi fizik ; Eshte beteja vetë-Mbrojtëse. Nuk guxon te sulmosh ! Nuk guxon te vrasësh civil, gra, femi, te handikapuar, prijes te feve, objekte kulti, shtepia, bereqete, te djegesh apo te rrenosh male. Lufta duhet te behet vetem me ata qe te sulmojn, dhe identifikohen si sulmues ! Nese xhihadi nderprehet, hakmarrja eshte e ndalueshme. Keto qe t'i rezumova jan thene edhe me mir se un, qysh para 1400 vite.

Xhihadi nuk eshte term terrorizues, eshte ne te miren e cdo populli, dhe cilësohet si akt legjitimues edhe ne bazë të kushtetues son.

Ore shoku c'do te thote kjo fjala " rezumova" "handikapuar"

Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •