Postuar mė parė nga
emira7
Une jam nga nje qytet verior ,jam rritur nga njė familje me mendėsi patriarkale, ku per vajzen nuk kishte shumė rėndėsi edukimi, pėrpjekjet dhe investimi ne shkollim i takonin djalit ndersa vajza ishte per deren e botes.
Babai im ishte gjithmonė larg familjes, punonte shofer dhe nuk e vriste shume mendjen se cbehej ne shtepi, interesohej qe vellai ne Tirane te merrte shkollen,duke paguar profesoret e tij ndersa mamaja ime punonte nė komitetin e rrethit.
Mua prinderit mė ndaluan tė kryeja dhe shkollėn e mesme e me mbyllen ne shtepi qe 14 vjece , se po te vazhdoja shkollen do ti cnderoja.
Mamaja ime kurre nuk me mbajti afer me mesime, fjale e perkedhelje, por vetem me qortonte, dhunonte e privonta nga cfare te mundej.
Qė e vogėl me shikimin por prinderit e mij nuk mė dėrguan kurre pėr njė vizitė te okulisti sepse nuk donin tė mbaja syze, me frikėn qė do ju mbetesha nė derė.
Erdha me familjen time nė Tiranė nė vitet 96,une isha 19 vjece, isha vetėm me arsim 8-vjecar.
Familja ime ishte nė vėshtirėsi ekonomike.
Nėna ime mė fliste shpesh tė dilja tė nxirrja bukėn time , une e shkreta nuk dija se cfare mund te beja, isha pa arsim, pa profesion , si dhe ku do punoja une?!
Vėllai im mė rregjistroi ne nje kurs te gjuhes angleze sepse keshtu do kisha mundesi per nje pune. Kur une i thashė se unė nuk shikoja mirė mė dėrgoi pėr njė vizite te okulisti dhe kur vura syzet e para ne jeten time!
Ne kursin qe fillova te mesoj anglisht , nje meso burre qe me ulej gjithmone afer e me ftoi nje dite per kapuciono.
Teksa fillova tė pija kapucinon e pare ne jeten time vėreja se burri rreth tė 50-tave nuk mi ndante sytė.
Me tha qe ishte A
Golemi ishte piktor dhe se une isha nje vajze shume simpatike e me pelqente shume!
Mė pyeti nga isha, pėr familjen, gjėrat e mija dhe mė tha se nėse kisha ndonjė nevojė pėr ndihmė nė Tiranė ai do mė vihej nė dispozicion
Me tha se meqe isha pa pune te paraqitesha tek restorant "Piazza" sepse ai kishte marredhenie pune aty dhe do te ndikonte qe te punesohesha aty, fillimisht ne recepsion.Mu duk burrė me stil e mirėsjellje dhe ndjeva qė mė kish munguar komunikimi me njė burrė, qoftė cfarėdo. Isha mbyllur qė 14 vjece nė shtėpi!!
Tė nesermen shkova tek restorant Piazza . Mė pranuan ne pune direkt. Une u ndjeva shume e mbeshtetur nga miku im.
Unė fillova tė punoja si recepsioniste nė atė restorant, mamaja qe kishte nevoje per pagen time as qe e coi mendjen se mund te beja gabime e te turperoja keq veten dhe familjen
Njė dite ,teksa piktori mė kishte marre ne makine per te me percjelle ne shtepi, filloi tė me kerkonte te behesha e dashura e atij duke me premtuar se do tė mė bente grua, princeshe se do me zbukuronte gjithė jetėn!
U tregova e dobėt dhe pėr herė tė parė nė jetėn time ju drejtova njė moteli, dhe tek ngjitja shkallėt me njė burrė tė thyer nė moshė ndjeja sytė e kureshtarėve tė mė qortonin
Kur u mbyll dera e dhomės sė hotelit ai filloi tė mė prekte. Dridhesha tek mė zhvishte. Mi hoqi rrobat duke me thene fjale te pista, te cilat nuk i kisha degjuar kurre me pare
Ishte hera e parė qė mbi trupin tim tė brishtė prekte njė mashkull. Filloi te zhvishej dhe vete.
Me ftoi tja prekja organin e tij , mi kapi duart e mi vuri aty, e skuqur fillova te shihja, dy lytha te shemtuar me bene te zverdhem, por ai me tha se nuk ishin semundje.
Tek filloi te me penetronte, ai mburrte seksin tim dhe filloi te mė thoshte edhe fjalte te pista por edhe se mė kishte si vajzėn e tij!!
Qaja nga sikleti, nga dhimbja, nga mėkati qė po bėja (o Zot sa neveri ndjej sot!)
Kur shkova nė shtėpi isha e skuqur nga faqet, syte me lotonin, isha shume e sikletosur por mamaja ime se vuri re fare. Atė natė vetėm kam qarė pa zė. Virgjėrinė time ma kishte marrė njė burrė 50 vjec, ne moshe me babain im!
Me bucisnin ne vesh fjalet e tij te pista por edhe fjalet qė mė quante gocėn e tij ndėrsa bėnte seks me mua.
Ditėt kalonin dhe A
ni mė conte rregullisht nėpėr motele. Mosha e tij e thyer, statusi i tij martesor, lythat ne organin e tij genital nuk po pėrbėnin mė problem per mua!
Madje une hera heres mendoja se mund te martohesha me te, pavaresisht se piktori ishte me I madh edhe se babai im!
Shpejt tek "Piazza" u mor vesh qe une isha kurvica e piktorit por perseri me ndihmen e tij u punėsova nė njė vėnd tjetėr.
A.G. kishte miqesi te ngushte me Gj. L. i cili ishte prnari i 'Ro....a" .
Atje kishte restorant, kazino dhe e frekuentonin pjesė nga gjithė shoqėria, trafikantė, politikanė, bisnesmenė.
A.... ne ate kohe ishte dhe drejtor politikash ne nje ministri, i shkonte fjala kudo , kishte edhe shume para. Mė regjistroi nė fillim nė njė kurs tė gjuhės angleze , pastaj nė njė kurs finance, dhe mė pas nė Universitetin e Tiranės.
Megjithėse ndihma e tij po mė bėnte tė gjeja veten nė njė status mė tė mirė nė Tirane, ndjeja gjithmonė qortimet e heshtura tė shoqeve tė zyres kur babai im dashnor me vinte tek zyra ime, (punoja si ndihmese ekonomiste, ne nje restorant luksoz afer ushtarit te panjohur, por gjithesesi ndjeja dhimbje qe A
ishte 30 vjet me i madh se sa une dhe ishte i martuar e me femije!
Ditet e muajt shkonin, shkoja pothuaj cdo dite ne shtrat me piktorin tim te vjeter, por ndjehesha keq brenda vetes ,sepse po mbetesha mantenute e nje burri 50 vjec , pervers, te martuar,( me quante gocen e tij sa here qe bente seks me mua)!
Sot kur i rikujtoj te gjitha ndjej shume neveri nga gjithcka me more them : Qofsh i mallkuar o A
Golemi qe me bere kurve , nga nje vajze e padale dhe e virgjer qe isha, qe perfitove nga naiviteti im, nga padituria ime, duke me perdorur trupin e shpirtin, dhe nxive e perdhose vajzerine time.
Nė zyrė kisha kompjuter dhe internet, e une hapa njė adresė msn e fillova tė chatoja e te njihja shumė djem. Pas shume bisedash nė chat, pranova tė dilja me njė djalė te ri.
Unė qė doja tė shpetoja nga plaku piktor, dhe qe nuk po e suportoja dot mė neverinė e tė bėrit seks me njė burrė tė moshuar pervers, i cili mė mbante si kurvicėn e tij e njėkohėsisht mė quante vajzėn e tij!!!
Pa e menduar dy herė u hodha nė krahet e djalit tė ri nga Tirana. Kur shkova me tė pashė se cfarė ishte mashkulli i ri, ky djale kishte nje trup te njome, me lekure te tendosur dhe plot orome rinie, provova tė bėja seks normal , pa perversitete . Ai ishte djalė i kulturuar, elegant, i hijshėm nė tė gjitha drejtimet por kur unė ja tregova pėr historine time me piktorin plak, ai nuk e suportoi dot.
Djali i ri mė ktheu shpinėn.
Unė e dėshperuar u ktheva nė krahėt e babait tim dashnor.
Familja ime nuk interesohej fare pėr mua,ata gėzoheshin me rrogėn qė dorėzoja nė shtėpi dhe kurrė nuk kuptonin se sa vuaja. Vellai im interesoj te me takonte vetem kur i duhej ndonje lek xhepi prej meje, dhe porsa me merrte parate nuk rrinte qofte dhe per nje kafe me mua, e jo me te interesohej se cfare jete beja, cfare njerezish frekuentoja etj...
Nisa pėrsėri chat me djem tė rinj, por lidhjet me ta nuk zgjatnin, djemtė nuk mė respektonin dhe mė donin vetėm pėr seks.
Dhe kėshtu e dėshpėruar unė rikthehesha gjithmone nė krahėt e babi piktorit tim.
Vetja mė dukej pėrjetėsisht e pashpresė dhe e destinuar tė isha kurvica e njė burri tė martuar e pervers ...dhe te isha kurva e meshkujve qe me donin vetem per seks .Me trishtim vėreja se numri i meshkujve nė jetėn time po rritej frikshėm , dhe se asnjėri nuk mė donte mė shumė se sa pėr seks.E lėshova veten nėpėr llum dhe pa frikė , pa ankth, pa asnjė shprese dhe vetem prisja tė mė vinte ndonjė SIDA a kancer tė mė merrte jeten dhe tė shpėtoja.Asnjeri nuk me donte mua!
Te gjithe meshkujt me donin vetem per te kaluar 2 ore ne motel. Tashme e kuptoj se une te tille imazh jepja tek meshkujt, dhe kete e beja sepse nga familja nuk kisha marre asnje edukim ne kete drejtim, ndersa miku i pare qe ndesha ne rruget e tiranes , me mesoi kurverine.
Duke u pėrplasur nė rrjedhat e llumit qė mė kishte pėrfshirė takoj fare rastėsisht I... njė djale i sjellshėm por i turpshėm.
I
filloi tė mė ftonte pėr kafe, e unė vėreja njė djalė serioz, i kulturuar qe nuk vishej bukur megjithėse kishte njė profesion shumė tė nderuar dhe punonte shume.
Ishte i vetmi mashkull qė nuk po mė kėrkonte te bente seks me mua dhe unė nė fillim menodoja se mos ishte gay ose impotent!!
I
mė dergonte nė shfaqje teatri, ne top-channel, mė fliste pėr librat, kulturėn, e unė fillova tė ndjehesha mirė me kėtė djalė .
Njė dite I
me tha qė kish qenė i martuar e kish njė djalė, me tha qe une i pelqeja shume dhe se deshironte shume te lidhej me martese me mua!
I
. mė donte mua, nuk po kerkonte seks por martese! Isha sa e lumtur aq e cuditur!
Kur ju a thash familjarėve tė mij tė gjithė nxituan tė mė shtynin tė martohesha me tė.I
. ishte mashkulli i parė qė mė zgjati dorėn e mė dhuroi rrethin e artė, po ti tregoja per plakun, e gjithe ceten e meshkujve qe kisha patur , ti tregoja se cfarė kisha vuajtur, kisha shumė frikė se do ta humbja!
Falė Zotit unė mbeta shtatėzėnė qė nė muajt e parė tė jetės time tė re me I
. dhe u gezuam me nje femije te mrekullueshem.
Jam matur disa here ti tregoj per te kaluaren time te piset por nuk mundem, ne fillim nuk e beja dot sepse kisha frike se I.. do te me braktiste, ndersa tani nuk mundem !
Brenda meje jeton brenga e madhe qė nuk pata kurrė kurajėn tė jem e sinqertė me tė dashurin e vetėm tė jetės time. Brengė qė nuk e ndava dot as me motėr, nėnė e vėlla!
Koha rrjedh, sot djali im eshte rritur, une punoj ne nje institucion te rendesishem shtetor , por kujtimet e vajzėrisė time tė pėrbaltur, vitet e para tė jetės time nė Tirane mė vrasin, fyejnė e lėndojnė akoma!
Uroj veten time dhe falenderoj Zotin qe u kujtua te me jepte Fat, me dha Djalin tim te mrekullueshem dhe Bashkeshortin tim, I.., me te mirin e gjithe meshkujve qe kam njohur !
Me shume respekt per ata qe me kuptoje E
Krijoni Kontakt