hahaha o ES po me ben moral mua tani per shqiptarin me te urryer pas shpellarit tat,kryehajdutin e shijakut.edhe pse jam SOCJALIST i kam share per te keqiat qe kan bere
kurdohere plitikanet e PS..Megjithate un nuk e kam hallin tek ato qe thua.Un kam
frik se do na lene pa stadium fare do e prishin dhe do ja shesin noj kompani amerikane
me zyra ne Singapur dhe banim NE Tirane TACIoil sllobodanka. vetem nji stadium privat i
mungon familjes se shpellarit tani.hahaha.sps i pershtatet projekti si vathe dhishe gustove te dhise eger.
Epo une po mendoja psh qe ne kete stadium te zhvilloheshin edhe sporte qe ne nuk i kemi ushtruar deri me sot. Mund te perdoret edhe per ndeshjet e liges shqiptare, pastaj, nese Shqiperia Bashkohet me Kosoven dhe kush e di me ata te Maqedonise e Malit te zido duhen me shume vende dhe ndeshjet do jen me te shumta. Ndersa per mirmbajtje, nuk kushton edhe aq shume, se vetem barin do mirmbash
Megjithse mir e ke ti, cdo ndeshje duhen nderruar stolat se ulen lloj lloj njerzish qe i prishin apo ngjisin camcakez
Apo eshte kusht qe te perdoret vetem per ndeshje ku luan kombetarja ? Se nuk mar vesh shum nga sporti. Nese do luaj vetem kombtarja aty, mjaft i ka 20.000 vende...por do ishte mire qe te kishte edhe nje stadium te tille, ne Shkoder ose ne Vlore , per rezerv ne raste rregullimesh etj
Revolution 1848
Mund te perdoret per koncerte, finale kupash ose per ndonje sport tjeter i cili eshte i famshem ne shqiperi.
Per ndeshje te kampionatit eshte e veshtire te perdoret, sepse cdo ekip duhet te kete stadiumin e tij.
Mund te behet ndonje perjashtim nga federata nqs ndonje ekip shqiptar kualifikohet ne kupat e europes e ndeshjet mund ti zhvilloje ne kete stadium.
ps: mirembajtja e stadiumit kushton me shume se cfare mendon ti.
Nga njona ane me vjen keq qe do te prishet Q. Stafa. Aty kam shume kujtime te bukura dhe te paharruara. Sidomos golat e Benit dhe Agustinit.
Nje stadium me i madh nuk besoj se hyn shume ne pune. Do te preferoja numrin e rrumbullaket 25.000 per kapacitet, por edhe 22.000 besoj se eshte mjaftueshem per ndeshjet e ekipit kombetar, pasi per kampionatin shqiptar besoj se do te jete pothuajse gjithmone 70/75% i boshatisur.
Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!
Besoj se ka emra te tjere te medhenj perpara se t'i vije rradha Panos.
Mbi te gjithe jane dy emra qe e meritojne me shume se kushdo tjeter. Jane dy bijte e Kosoves dhe Shqiperise, dy kampione te Serie A dhe Kampionatit Shqiptar, Riza Lushta dhe Naim Kryeziu. Personalisht mendoj se stadiumi duhet te mbaje emrin Lushta-Kryeziu !!!
Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!
Zakonisht stadiumet kane emra futbollistesh ose personazhesh te lidhura me boten e futbollit apo te sportit.
Shpresoj te mos kete ndonje emer te llojit "Taçi Oil Arena", "Sigal/Sigma/Insig Arena", "Klan Media/Top Media/Vizion Arena" apo "Edil/Construction/Llaç e tulla Arena".![]()
po sikur ta kete prap qemal stafa prishet naj pun
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
Krijoni Kontakt