Close
Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 74
    Citim Postuar më parë nga cincinati5 Lexo Postimin
    UN propozoj ta quajm SALI ,DUKA dy kryenecet e kombit si bandite 1 qe jan e meritojn.
    xinxo, Compania Duka qe thua ti, ishte deputet dhe minister i PS-se

Apo na dual krminel edhe ky si Iliri & co

Nje teknik me Saliun dhe Enverin keni edhe ju te PS-se, po ju iku ndonje nga partia, te 99-at i numeroni
    Revolution 1848

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    xinxo, Compania Duka qe thua ti, ishte deputet dhe minister i PS-se

Apo na dual krminel edhe ky si Iliri & co

Nje teknik me Saliun dhe Enverin keni edhe ju te PS-se, po ju iku ndonje nga partia, te 99-at i numeroni
    hahaha o ES po me ben moral mua tani per shqiptarin me te urryer pas shpellarit tat,kryehajdutin e shijakut.edhe pse jam SOCJALIST i kam share per te keqiat qe kan bere
    kurdohere plitikanet e PS..Megjithate un nuk e kam hallin tek ato qe thua.Un kam
    frik se do na lene pa stadium fare do e prishin dhe do ja shesin noj kompani amerikane
    me zyra ne Singapur dhe banim NE Tirane TACIoil sllobodanka. vetem nji stadium privat i
    mungon familjes se shpellarit tani.hahaha.sps i pershtatet projekti si vathe dhishe gustove te dhise eger.

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Kush na pyet neve o smth

Te jet per mua do kishin ber mire ta benin me mbi 70.000 vende.

Nje here e pergjithmone
    70 mije eshte shume, se duhet te mendohet se per cfare mund te perdoret pervec ndeshjeve te kombetares ky stadium. Duhet te nxirret njefare revenue qe te nxirren leket e shpenzimit ndaj stadiumit. Plus edhe mirembajtja e tij qe kushton etc etc.

Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    70 mije eshte shume, se duhet te mendohet se per cfare mund te perdoret pervec ndeshjeve te kombetares ky stadium. Duhet te nxirret njefare revenue qe te nxirren leket e shpenzimit ndaj stadiumit. Plus edhe mirembajtja e tij qe kushton etc etc.
    Epo une po mendoja psh qe ne kete stadium te zhvilloheshin edhe sporte qe ne nuk i kemi ushtruar deri me sot. Mund te perdoret edhe per ndeshjet e liges shqiptare, pastaj, nese Shqiperia Bashkohet me Kosoven dhe kush e di me ata te Maqedonise e Malit te zi do duhen me shume vende dhe ndeshjet do jen me te shumta. Ndersa per mirmbajtje, nuk kushton edhe aq shume, se vetem barin do mirmbash

Megjithse mir e ke ti, cdo ndeshje duhen nderruar stolat se ulen lloj lloj njerzish qe i prishin apo ngjisin camcakez

Apo eshte kusht qe te perdoret vetem per ndeshje ku luan kombetarja ? Se nuk mar vesh shum nga sporti. Nese do luaj vetem kombtarja aty, mjaft i ka 20.000 vende...por do ishte mire qe te kishte edhe nje stadium te tille, ne Shkoder ose ne Vlore , per rezerv ne raste rregullimesh etj
    Revolution 1848

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Mund te perdoret per koncerte, finale kupash ose per ndonje sport tjeter i cili eshte i famshem ne shqiperi.
    Per ndeshje te kampionatit eshte e veshtire te perdoret, sepse cdo ekip duhet te kete stadiumin e tij.
    Mund te behet ndonje perjashtim nga federata nqs ndonje ekip shqiptar kualifikohet ne kupat e europes e ndeshjet mund ti zhvilloje ne kete stadium.

ps: mirembajtja e stadiumit kushton me shume se cfare mendon ti.

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Nga njona ane me vjen keq qe do te prishet Q. Stafa. Aty kam shume kujtime te bukura dhe te paharruara. Sidomos golat e Benit dhe Agustinit.

Nje stadium me i madh nuk besoj se hyn shume ne pune. Do te preferoja numrin e rrumbullaket 25.000 per kapacitet, por edhe 22.000 besoj se eshte mjaftueshem per ndeshjet e ekipit kombetar, pasi per kampionatin shqiptar besoj se do te jete pothuajse gjithmone 70/75% i boshatisur.
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    Edhe emri qemal stafa te nderrohet.mendoj stadiumi ri te Marre. Emrin e mbretit te futbollit pano.

Besoj se ka emra te tjere te medhenj perpara se t'i vije rradha Panos.

Mbi te gjithe jane dy emra qe e meritojne me shume se kushdo tjeter. Jane dy bijte e Kosoves dhe Shqiperise, dy kampione te Serie A dhe Kampionatit Shqiptar, Riza Lushta dhe Naim Kryeziu. Personalisht mendoj se stadiumi duhet te mbaje emrin Lushta-Kryeziu !!!
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

Citim Postuar më parë nga BlueBaron Lexo Postimin
    Besoj se ka emra te tjere te medhenj perpara se t'i vije rradha Panos.

Mbi te gjithe jane dy emra qe e meritojne me shume se kushdo tjeter. Jane dy bijte e Kosoves dhe Shqiperise, dy kampione te Serie A dhe Kampionatit Shqiptar, Riza Lushta dhe Naim Kryeziu. Personalisht mendoj se stadiumi duhet te mbaje emrin Lushta-Kryeziu !!!
    Pse me e lon pa emer nuk bon ?

Duhet patjeter te ket emer futbollisti ?

Do me pelqente me shume thjeshte Stadiumi Kombetar Shqiptare = SKSH
    Revolution 1848

Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Pse me e lon pa emer nuk bon ?

Duhet patjeter te ket emer futbollisti ?

Do me pelqente me shume thjeshte Stadiumi Kombetar Shqiptare = SKSH

Zakonisht stadiumet kane emra futbollistesh ose personazhesh te lidhura me boten e futbollit apo te sportit.

Shpresoj te mos kete ndonje emer te llojit "Taçi Oil Arena", "Sigal/Sigma/Insig Arena", "Klan Media/Top Media/Vizion Arena" apo "Edil/Construction/Llaç e tulla Arena".

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    po sikur ta kete prap qemal stafa prishet naj pun
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •