Mia po do qe te fitosh pike bej petanik me fasule.
E di se si behet?
Pjek petet nje nga nje dhe ne fund ve ne tepsi dy pete nje shtrese fasule te zjera (jo me leng te trashe) pastaj prap dy pete e prap fasule e me rradhe
ne fund kur ti serviresh hudhi pak vaj ulliri siper.
SUKSES I GARANTUAR .
te kishe fasule nga ato te medhate, pllaqi i thone andej nga ne, do ishte yll fare .
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Ca shkruani mor aman ?
Cfar kadaifi e hallve thoni ! Ato jan ushqime Aziatike
Bej dicka puro shqiptare....Tav balte/kosi me mish qingji qe te lepin gishtat
Revolution 1848
Numeror ka ik koha kur ne festa vleresohej vetem mishi. Te varferit e hane mishin vetem per festa.Mish hame perdite. Nuk kagatim qe e bejme pa mish. Duam gjera te vecanta per festa, dicka qe nuk e gatuajme perdite pavaresisht se ka apo jo mish. Une qe kur kam ardh ne USA preferoj me shume mishin e pules.
![]()
Feelings change - memories don't.
zi nje kazan fasule mi te ngoper tere shkolla..kur tju fillonin krizat e barkut jam i sigurte qe do zije vendin e pare dhe mjeksia amerikane do te te kerkonte receten e ketij ilaqi qe te ben me pjerdh..
nese ke afer ndonje kuksiane apo me sakte akoma ndonje lumnjane pyete te te ndihmoje te gatuash nje fli per merak..edhe kosovaret e zones prizeren - gjakove e bejne te mire fline...
a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.
A thu do fitoj?![]()
Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮
nuk e di ka kaluar apo jo dita e festes, por po e them cfare do pergatisja une. do gatuaja byrek me spinaq, fergese me speca dhe liko portokalli (ose te ndonje fruti tjeter sipas deshires).
Krijoni Kontakt