Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 50
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813
    Citim Postuar më parë nga qeveriablu Lexo Postimin
    Keta dy djemte e pergjakur ishin malazez dhe qelluan rastesisht ne pjesen shqiptare te Shkupit (Lokaliteti Mavrovka),e pesuan kot !
    Huliganet e vertet serb pinin birra rahatshem neper baret afer stadiumit,dhe askush nuk i preku....kaq.
    O i nderumun , ata ishin shtetas malazez, mirepo me kombesi serbe, 'izbeglica' qe iken nga Kosova ne Mal te Zi. A e di ti qe 30% ne Mal te Zi jane me kombesi serbe? Jo rastesisht ata kane shkuar ne pjesen shqipetare te Shkupit, madje edhe te intervistuar nga policia, ata kane thene se kane ardhur jo per futboll

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Gon ti i njeh me mire e normal smund te kundetshtoj.ata ne Foto u duken si studenta.huliganet serb Jane ne pamje Pak me te frikshem.nejse Rendesi ka qe Hupen. Serbt e Mendoj tashme skane me shanse per kualifikim.
    JO SEKS PARA MARTESE

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813
    Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    Gon ti i njeh me mire e normal smund te kundetshtoj.ata ne Foto u duken si studenta.huliganet serb Jane ne pamje Pak me te frikshem.nejse Rendesi ka qe Hupen. Serbt e Mendoj tashme skane me shanse per kualifikim.
    30 vjeqari student? Jo goldian, per njerin mund te themi qe ka mund me qene student, kurse ai i linduri ne vitin 1983 nuk mund te jete student, vec asaj ata kane qene bashke dhe kane dalur ne ate pjese te banuar me popullsi shqipetare dhe kane kercenuar e kane ofenduar shqipetaret. A nuk jane huligaj ata qe shajne dhe ofendojne per hic gje shqipetaret?! Jo me kot e kane pesuar joo..!

i/e regjistruar Maska e bianco_neri
    Anëtarësuar
    20-11-2010
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    411
    Siq lexova te telegrafi.com nje serb tjeter e kishin ther me thik

Sdi sa eshte e vertet.

Veq dicka desha me thon ''qeni qe lef nuk han'' kshu jan serbt
    #finoallafineforzaJuventus

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Serbet mund t'vin veq t'na kapin pak per raki

Oh jebem ti derzhava

Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    hajde shqipeeeeee

kallxonje kush jeni mytini zhapikat ku ti gjeni neper shkup
    qka bertet hajdeee shqipe tu nejt nameriqi, maloki nihere hahaha, hajde ktu e kallxoje vitin, mos mu shit patriot tu i ngu konget e atyne bitchave :P

lol
    #VamosArgentina

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar më parë nga Gon! Lexo Postimin
    30 vjeqari student? Jo goldian, per njerin mund te themi qe ka mund me qene student, kurse ai i linduri ne vitin 1983 nuk mund te jete student, vec asaj ata kane qene bashke dhe kane dalur ne ate pjese te banuar me popullsi shqipetare dhe kane kercenuar e kane ofenduar shqipetaret. A nuk jane huligaj ata qe shajne dhe ofendojne per hic gje shqipetaret?! Jo me kot e kane pesuar joo..!
    flm per shpjegimin po
    me ca kam njoh une ketu ne austri serbt qe mbahen per nacionalista
    jane te gjithe si ai qe na dogji flamurin
    nuk jan pesha te lehta si keto dy ne foto
    nejse rendesi ka qe humben dhe skane shanse per kualifikim me
    JO SEKS PARA MARTESE

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    flm per shpjegimin po
    E vetmja foto eshte per incidentin qe ndodhi ne Shkup kjo me larte prandaj sillet neper net kjo foto se ska tjeter .. dhe nuk ishin te tjeret siq i shef keta dy ne foto , por shume me te mdhej , tamam huligan
    Ai rast me keta ne foto ndodhi ne oret e hershme qe nuk ishte edhe dicka , por me pas ndodhi ajo e verteta ,mendoj ate qe e kerkuan e gjeten

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    flm per shpjegimin po
    Po, zakonisht huliganet jane si Bogdanovi ne pamje por edhe ata, njejte si Bogdanovi, kur vjen puna kerkojne transfer ne burg te grave. Jane "trima te medhenj" shkijet kur jane ne grup, kur jane prapa ndonje rrethoje te padepertueshme, ose kur jane shume me te armatosur se kundershtari.

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anëtarësuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    se di pse vazhdon akoma kjo teme te jete e hapur pasi nuk ka asnje lajm te bukur futbolli por vetem disa pallavesha nga serbia qe u bene si trima me fjale dhe hengren dru si gomari nga shqiptaret.....

mbylleni temen se seshte ndonje teme interesante
    vari leshte

i/e regjistruar Maska e Mexhi
    Anëtarësuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Aty ku bukës i thonë bukë, e ujit - ujë
    Postime
    838

U zgjidh rebusi: Zemra, veshka, mushkri, rroftë “Shtëpia e Verdhë“

Tifozët e Novi Pazarit brohorasin kundër serbëve: Zemra, veshka, mushkri, rroftë “Shtëpia e verdhë”

Me anë të një transparenti hapur në tribunë gjatë ndeshjes së 1/8 finale të Kupës së Serbisë, mbështetësit e ekipit të Novi Pazarit “Ekstremistët” iu janë përgjigjur transparentit të serbëve në Banjica, kur përkrahësit e Radit u tallen me viktimat e Srebrenicës, duke kërkuar shpjegimin e ilustrimit me një thikë e të telave me gjemba (Noz zica Srebrenica – Thika teli me gjenba Srebrenica). Boshnjakët e dhanë përgjigjen në këtë pyetje gjatë ndeshjes kundër Radit të Beogradit me transparentin, në të cilën thuhej “U zgjidh rebusi: zemra, veshkë, mushkëri, rroftë shtëpia e verdhë (Resen Rebus – srce, bubreg, pluca – zivela zuta kuca)”, duke aluduar në faktin se “vetëm kjo është zgjidhje për serbët.

Me këtë transparent “Ekstremistët” ironizuan me “viktimat e trafikimit të organeve serbe” për të cilat mediet dhe politika serbe, pas akuzave të senatorit zviceran Dick Marty, thonë të jenë bërë nga shqiptarët.

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •