nuk permendet diku ne Kuran mysliman sunit ...permendet vetem mysliman...qe do te thote i nenshtruar..!
tani...kush eshte sekti ketu..?!
nuk permendet diku ne Kuran mysliman sunit ...permendet vetem mysliman...qe do te thote i nenshtruar..!
tani...kush eshte sekti ketu..?!
Nuk ka perėndi tjetėr pėrveē ZOTIT
Si duket, ju qenkeni edhe apostuj te ketij mekatari.
Kur'ani nuk eshte liber matematikor ku nxjerrni ju teoria e formula te gabuara.
Ajetet e larguara, dhe versetet e ndryshuara i dini me mir se un.
Juve, edhe shiitėt ju urrejn qe jan larg muslimanizmit.
Ju jeni hallka e fundit, qe duhet besuar.
Mos me citoni me, se s'kam nerva te mirrem me dike per te cilen nuk i'a vlen te shkembehen mendime.
Per ca bo fjale videoja se skam shume internet ta shoh.
If the sky is red dont cry the sky already cried for you
Videoja tregon fragmente nga bibla kur profete te ndryshem jane lare dhe jane falur shume ngjashem me menyren se si Muslimanet i falen Zotit sot.
P.s Nuk mendoj se e ka pare ndonje i Krishtere kete video. Sikur te lexoja ne Kuran qe Profetet jane falur sipas menyres se Krishtereve sot sigurisht qe do pesoja ''shok''
Video vertete shume interesante!
"And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"
mendon qe jane rastesi qe te gjitha suret qe fillojne me iniciale , nese numerohen sasia e inicialeve ne ato sure, jane qe te gjitha shumefisha te nentembedhjetes?
lexo se cfare thuhet ne Kuran per kete ne ajetet 74:30 dhe 74:31
shiko edhe numerimin e germave nje per nje ketu dhe nxirri konkluzionet vete pastaj:
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bani : 16-10-2012 mė 05:19
eshte nje ajet ne Kuran qe thote:
[7:75] Udhėheqėsit mendjemėdhenj mes njerėzve tė tij u thanė njerėzve tė rėndomtė qė besuan, Si e dini qė Salihu ėshtė dėrguar nga Zoti i tij? Ata thanė, Lajmi qė solli na bėri besimtarė.
ne menyre te ngjashme edhe une kam besuar ne kete te derguar...por megjithate ..
nqs argumentimin tim e quan predikim..atehere nuk kam cte them tjeter , vetem se te te le te qete ...
Krijoni Kontakt