Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 21
    Citim Postuar më parë nga DYDRINAS Lexo Postimin
    Jo mor Arjani_TB nuk eshte keshtu siç shprehesh ti! Nje shoqeri njerezore e dinjitetshme ndertohet duke kaluar permes shkalleve te besimit per tek Zoti, sepse besimi e dallon nje shtaze me dy kembe nga nje qenje njerezore.

Shtaza me dy kembe dhe me fabrika, mbetet gjithmone nje shtaze! A qenja njerezore nderton shoqerine njeerzore dhe krijon te gjitha kushtet per nje ekzistence njerezore.
    I nderuar DydRinas.

Nje Shoqeri Njerezore e Dinjitetshme ndertohet ateher kur jane te pjekur politikisht. Jo vetem te flasin per politiken, por te mirren me te. Natyrisht se edhe besimi duhet te jet ne nivel.

Se pari tek ne qe 13 vjet pas luftes ende kemi probleme me ujin dhe rrymen (Shekullin e 21). Kemi probleme me dy gjera qe jane me te nevojshme per jeten e njeriut. Pra pse asnjeher ky popull nuk rreagon ne lidhje me kete.

Pastaj kemi probleme me sistemin e Shendetesise, kemi probleme me sistemin e arsimimit, dhe askush asgje, askush nuk rreagon per keto probleme.

Pastaj papunesia ne Kosove eshte me e madhja ne rajon e me gjere, kemi ende njerez qe nuk kane kulm mbi koke.

Fabrikat jane objekte qe i mundosjne njerezve (e jo kafsheve) te punojne dhe ti mbajne familjet e tyre.

Edhe njehere e ceki.

Nuk jam kunder ndertimit te objekteve fetare: Xhamiave e Kishave. Mendoj qe Prishtines me shume i mungojne parkingjet per vetura, i mungojne parqet per femije, i mungojne edhe shume gjera tjera, para se ti mungojne Xhamia e Kisha!

Lexoje paksa historine e Kuebekut ne Kanada, dhe do mesosh goxha shume gjera!
    Ndryshuar për herë të fundit nga ARIANI_TB : 14-10-2012 më 12:57
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga ARIANI_TB Lexo Postimin
    I nderuar DydRinas.

Nje Shoqeri Njerezore e Dinjitetshme ndertohet ateher kur jane te pjekur politikisht. Jo vetem te flasin per politiken, por te mirren me te. Natyrisht se edhe besimi duhet te jet ne nivel.

Se pari tek ne qe 13 vjet pas luftes ende kemi probleme me ujin dhe rrymen (Shekullin e 21). Kemi probleme me dy gjera qe jane me te nevojshme per jeten e njeriut. Pra pse asnjeher ky popull nuk rreagon ne lidhje me kete.

Pastaj kemi probleme me sistemin e Shendetesise, kemi probleme me sistemin e arsimimit, dhe askush asgje, askush nuk rreagon per keto probleme.

Pastaj papunesia ne Kosove eshte me e madhja ne rajon e me gjere, kemi ende njerez qe nuk kane kulm mbi koke.

Fabrikat jane objekte qe i mundosjne njerezve (e jo kafsheve) te punojne dhe ti mbajne familjet e tyre.

Edhe njehere e ceki.

Nuk jam kunder ndertimit te objekteve fetare: Xhamiave e Kishave. Mendoj qe Prishtines me shume i mungojne parkingjet per vetura, i mungojne parqet per femije, i mungojne edhe shume gjera tjera, para se ti mungojne Xhamia e Kisha!

Lexoje paksa historine e Kuebekut ne Kanada, dhe do mesosh goxha shume gjera!
    Ariani , edhe un pajtohem se ka nevoj per spitale te rreguluara , parkingje e parqe ... ama sdi pse vetem kur ndertohen xhamite u shkon ndermend per ato mungesa.

Xhamite jan private , nuk i nderton shteti.

Psh. Un shkoj per pushime ne Dubai , i le andej 3000 euro , esht e drejta ime , paret e mija. Dhe askush sme thot se kemi munges te shkollave.

Por kur i jap 50 euro per xhami , shum veta dojn me u perzi ne kuleten time dhe thojn se skemi shkolla.

Pse athu ?

Pse askush si perzihet Pacollit qe e ka shtepin dhjetra milion euro ? Hashimi e Ramushi me villat e tyre.
    Ai Vali Katastrofa qe i harxhon mija euro per k^rva.

Ai tjetri qe e blen Ferarin e Hamerin.

=

Ja bashkesia Islame po arrin te bind besimtaret te mbledhin pare per xhami ...
    Neve po na mungon nje Bashkesi tjeter psh. qe do te mbledhte pare per shkolla.
    Qe Ti , Une , Mesia , Kristi , Zefi , Dydrinas ... te mund te ndihmojm ndertimin e nje shkolle.

Pse spo ka qasi bashkesie.

Kur po lexojm naper forume e gazeta , krejt po shiten dashamir te arsimit , po na duket sikur jan ne gjendje me e shit qystekun e arit per me ndihmu ndertimin e shkollave , por kur po vijn kerkesat per ndihm , nga keto 100.000 persona anti-xhami , e pro-shkoll , as 1000 spo ndihmojn shkollat , ose sic ishte rasti me shtepit e shqiptarve ne Mitrovic.

Ti lojm llafet , ishalla ka cdoher njerez qe finansojn xhamite , shkollat e spitalet. (edhe pse keto dy te fundit jan obligim i Qeverise)
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Antar i PDK-s Fitimtar. Maska e Boy_XL
    Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    Jo mor Arjani_TB nuk eshte keshtu siç shprehesh ti! Nje shoqeri njerezore e dinjitetshme ndertohet duke kaluar permes shkalleve te besimit per tek Zoti, sepse besimi e dallon nje shtaze me dy kembe nga nje qenje njerezore.

Shtaza me dy kembe dhe me fabrika, mbetet gjithmone nje shtaze! A qenja njerezore nderton shoqerine njeerzore dhe krijon te gjitha kushtet per nje ekzistence njerezore.

- sa thenje e mir ajo aty.
    Vv - Palaço+LISBA :D

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-06-2005
    Postime
    360
    Mire ashte te kena kisha dhe xhamija, dhe kto do ishte mire qe karshi fese te kultivojne kulturen shqiptare dhe jo nje kulture te huaj, duhet qe priftat dhe hoxhallaret, te jene shqiptar dhe jo grek, italian apo arab, dhe kta duhet ti sherbejne fese dhe kombit, perndryshe populli duhet ti largoje.
    Jetuan pa Zot gati 50 vjet ne shqipni e cka fituam?

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Citim Postuar më parë nga detiad Lexo Postimin
    Mire ashte te kena kisha dhe xhamija, dhe kto do ishte mire qe karshi fese te kultivojne kulturen shqiptare dhe jo nje kulture te huaj, duhet qe priftat dhe hoxhallaret, te jene shqiptar dhe jo grek, italian apo arab, dhe kta duhet ti sherbejne fese dhe kombit, perndryshe populli duhet ti largoje.
    ke bere nje krahasim te poshter, po te kishte edhe fe ne kohen e never hoxhes asgje sdo te fitonit. sikurse shum vende tjera diktatoriale ne Bote vetem se do te behej edhe me keq P.sh. Irani Diktatur feja edhe me diktatur, aty perdoret feja dhe zoti per te frikesuar popullin.
    Mos ja fut kot

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    22-08-2011
    Vendndodhja
    Among virtual idiots
    Postime
    326

"A casual stroll through the lunatic asylum shows that faith does not prove anything".Friedrich Nietzsche

te dija me dy pare tru ty dydrinas.:
    Ndryshuar për herë të fundit nga shofer : 14-10-2012 më 19:16

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    se cfare fituam ti nuk do ta kuptosh ndonjehere

i/e regjistruar Maska e salihaj
    Anëtarësuar
    21-10-2008
    Vendndodhja
    Në Pejë
    Postime
    1,005

Mendja ma thotë

Ata qe ishim, jemi sot edhe ata qe do jemi, përsëri jemi sot! Bota qe ka qenë është edhe sot, vetëm me një petk të ri: jeta më dinamike për shkak te ekspansionit tekniko- teknologjik e sidomos ne informatikë. Të gjitha resurset qe po i shfrytëzojmë nga toka, uji dhe qielli ishin edhe në kohëra të lashta, tani po ato janë dhe do jenë. Mirëpo në pyetje është dinamika dhe masa e eksplorimit të këtyre resurseve si dhe shfrytëzimi i tyre nga njeriu. Kot tundemi për kishë e xhami edhe gjëra tjera, të gjitha janë humbje të kota të kohës! Aferim atyre qe në kohë dhe hapësirë qe gjejnë metoda dhe mekanizma më të sofistikuar për të bashkuar së pari kombin e pastaj të gjithë njerzimin me mendje dhe trup të shëndosh. Tani e ka radhën Kisha orthodokse qe është vendos qe moti në zemrën e universitetit. Këtë tani e ka mundësuar katedralja e ndërtuar dhe xhamia së cilës ju ka vëndosur gurthemeli. Ja pra për çdo gjë ka kohë dhe hapësirë. Ma thotë mendja, qe jo për demagogji e ndërskamca kto kulte fetare të ndërtohen (e qe është pikërisht ajo për çfarë po ndërtohen) por për të mirën e njeriut. Nuk kemi se çfarë të flasim për “urrejtje” ndër konfesioneve fetare, kur përbrenda një feje ekzistojnë rrymat qe pengonin njëra tjetrën jo vetëm për zhvillim por edhe për ta përdhosur njëra tjetrën. Toka e fortë dhe qielli i lartë edhe këto i kapërdinë.
    Ndryshuar për herë të fundit nga salihaj : 15-10-2012 më 02:07

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813
    Citim Postuar më parë nga teta Lexo Postimin

...po te me pyesin mua,asnjeren nuk do ta leja te egzistoi,besmitari i zotit,me se miri ne shtepin e vet mund ta shpreh besimin e tij per zot.
    Secili e ka xhamin apo kishen e vet ne shtepi
    ,le te punon drejt e ndershmerisht,te kujdeet per familjaret e vet pa i ber keq askujt-kjo mjafton te jesh i zgjedhuri i zotit.
    Sa bukur , le te behemi Kristiano-protestant dhe Islamo-protestant te gjithe. Seicili eshte prift i vetvetes dhe seicili behet hoxh i vetevetes..

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813
    A ka te drejte, apo sdin cka flet?

Krist Gjinaj: Xhamia e re-një veprim antikombtarë

KRIST GJINAJ
    Kush qenka ky mer? Po ky qenka i pa skrupullt mer!! Ku ka jetuar ky njeri??!!

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •