Kam pare shume emisjone ku pasaniket ndihmojne te varferit duke ju permisuar jeten ne shume aspekte, duke ju blere shtepi, duke ju siguruar pune, duke ju lidhur nje pension e shume menyra te tjera per ti stabilizuar. Ne emisionet dhe dokumentaret e tjere qe kam pare per fen e paqes dhe te ndihmes, kam vene re se 90% e financimeve shkojne vetem per ndertimin e xhamive, apo duke shtuar lluksin , makinat apo shetitjet turistike te imamve. ( bile pa pasur aspak turp, dalin ne tv te ulur ne nje akomodim mijra eurosh , nderkohe qe jasht atij akomodimi, njerzit nuk kan te hane )
Ja nje raport i fresket
Sipas raportit tė fundit tė OKB-sė pėr uri, qė ėshtė publikuar kėtė muaj, afro 870 milionė njerėz nė botė, ose njė nė tetė vetė, nė periudhėn 2010-2012, ka vuajtur nga mungesa kronike e ushqimit.
Sipas raportit, pjesa mė e madhe e tė uriturve, qė janė afro 852 milionė, jetojnė nė vendet nė zhvillim, ndėrsa 16 milionė njerėz, qė nuk janė tė ushqyer mirė, jetojnė nė vendet e zhvilluara.
Tani une dua te diskutoj per Shqiperine dhe Shqiptaret. Kam shume deshire te di se ku ven financat e xhamive dhe xhizja e besimtarve
Per te mos folur pastaj per hadithin qe Zoti i ka caktuar rrisk kujdo (nderkohe miljona femije dhe te rritur vdesin per buke) Por le te ngelemi te ne njerzit... Ku jane besimtaret me detyrimet e tyre humane ? A po i cojne parat dem , duke ju shtuar pasurin imameve, duke shpresuar qe ato para (xhize) shkojne ne vendin e duhur ?
Krijoni Kontakt