Close
Faqja 38 prej 57 FillimFillim ... 28363738394048 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 371 deri 380 prej 569

Tema: A.C. Milan

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806

Pėr: A.C. Milan

milani vetem me kete balotelin ja ka fut kot. eshte djale i pandreqshem ai. eshte vetem fillimi dhe do ja degjoni famen kur te mberthehet me grushta me shoket....

erdhi derbi djema do shohim spektakel te garantuar (jeni me fat iku milito)
    vari leshte

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321

Citim Postuar mė parė nga Vjosa Lexo Postimin
    Une jam tifoz i Milanit edhe pike.Me te shumtit na ju jeni Milan se lozin Brazilian.Ky eshte nje ndryshim i madh.Ju qe vidsni per Brazilian ju sugjeroj te nderroni skuader edhe te beheni tifoze te Chelsea ose Shakhtar se ato skuadra kane shume Brazilian.Milanin e adhuroj thjesht si milan edhe jo se lozin 2-3 byth zi Brazili qe sic me ka thene babai ose gazetaret jane lojtare te lindur ne topin.
    Une s'jam Milanist nga Brazili, po te ishte ashu do isha bere me Interin prej Ronaldos, ta kam thene 100 her ket. Po ca te te them ty. Ti gezohesh kur fiton Barcelona me Milanin, i tille tifoz je. Nejse. Dhe mos u bej rracist duke thene fjal te pahijshme, pasi dhe ai qe erdhi tani ne Janar byth zi eshte. Edhe ato argjentinasit e tuj Terrone jane.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anėtarėsuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376

Citim Postuar mė parė nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Une s'jam Milanist nga Brazili, po te ishte ashu do isha bere me Interin prej Ronaldos, ta kam thene 100 her ket. Po ca te te them ty. Ti gezohesh kur fiton Barcelona me Milanin, i tille tifoz je. Nejse. Dhe mos u bej rracist duke thene fjal te pahijshme, pasi dhe ai qe erdhi tani ne Janar byth zi eshte. Edhe ato argjentinasit e tuj Terrone jane.
    Ke qene i vogel edhe nuk shikoje futboll ne ate kohe qe lozte Ronaldo.Me siguri do ishe Inter.Ne Spanje ne eshte nje skuader qe simpatizoj eshte Atletiko e Madritit.E simpatizoj qe nga vitet 1996 kur Mori dabllin ti me siguri i bije maces me luge ate kohe.Sa per Barcen qe the ,Si dashamires i futbollit nuk eshte e mundur mos te te pelqeje futbolli i Barces.Kjo nuk do te thote qe jam simpatizant i Barces.Tani une ne ve te as edhe nje Milan Meter.Sa jam Milan une dhe sa je ti nuk e di as edhe nje.Po ta them edhe nje her nuk jam bere Milan sepse lozin Brazilian ti je.Sa per rracist nuk jam por e them nga inati qe kam per Brazilianet te cilet per lekun ata shesin edhe mamane ne e tyre.Lozin dy tre vjete pastaj tallen.Nuk luajne kurre per fanellen.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Vjosa : 19-02-2013 mė 15:37

► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834

Brazilianet te cilet per lekun ata shesin edhe mamane ne e tyre.Lozin dy tre vjete pastaj tallen.Nuk luajne kurre per fanellen.
    Ky citimi eshte mese i vertete..

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321

Citim Postuar mė parė nga Vjosa Lexo Postimin
    Ke qene i vogel edhe nuk shikoje futboll ne ate kohe qe lozte Ronaldo.Me siguri do ishe Inter.Ne Spanje ne eshte nje skuader qe simpatizoj eshte Atletiko e Madritit.E simpatizoj qe nga vitet 1996 kur Mori dabllin ti me siguri i bije maces me luge ate kohe.Sa per Barcen qe the ,Si dashamires i futbollit nuk eshte e mundur mos te te pelqeje futbolli i Barces.Kjo nuk do te thote qe jam simpatizant i Barces.Tani une ne ve te as edhe nje Milan Meter.Sa jam Milan une dhe sa je ti nuk e di as edhe nje.Po ta them edhe nje her nuk jam bere Milan sepse lozin Brazilian ti je.Sa per rracist nuk jam por e them nga inati qe kam per Brazilianet te cilet per lekun ata shesin edhe mamane ne e tyre.Lozin dy tre vjete pastaj tallen.Nuk luajne kurre per fanellen.
    Avash mer shok se na dole bashkekohes i Herbert Klipin dhe ti tashi. Pikerisht kur te gjithe beheshin me Interin prej Ronaldos, une beja tifozllik per Milanin e Boban e Weah e Savicevic, Maldini & Co. Po nejse. Une nuk e fsheh qe jam tifoz i Brazilit, por ama nuk jam bere me Milanin per Brazilianet.

Sa per Atleticon e kam deklaruar ne shume tema te futbollit qe jam tifoz personal i atij ekipi pas Milanit. Atleticon e Double nuk e mbaj mend shume, por jam bere tifoz personal i ketij ekipi nga Jose Mari dhe Vieri (Ne kohen qe luante te Atletico ishte i papare, pastaj vl). Edhe tek tema e Kampionatit Spanjoll kam shkrujt gjithmone per kte ekip. http://www.forumishqiptar.com/thread...anjoll-2012-13

E sa per ket Barcelonen tende, projekti per te ndertuar kte ekip nisi nga kembet e nje Braziliani, i cili beri dhe Santiago Bernabeun ta duartrokiste dhe nxoren edhe flamurin e bardhe madje per te, nisi nga Ronaldinho.

E sa per Brazilianet, do apo nuk do ti, i kane dhene tonin futbollit boteror gjithmone, dhe gjithmone do jene ne qender te vemendjes.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321

Sot eshte edhe perballja e madhe mes Milanit dhe Barcelones. Ne prag te kesaj sfide, mungojne dhe 3 lojtare teper te rendesishem, si Robinho, Nocerino e Flamini. Flamini nuk eshte ndonje mungese kushedi, por Nocerino do ishte shume shume i vlefshem duke pare organiken qe kemi. E, me keto mungesa, do te naduhet te luajme me nje mesfushe te ēale ku do jene Muntari dhe Ambrosini qe do aktivizohen qe nga minuta e pare. Ne sulm perveē El Shaarawy mund te luaje edhe Pazzini si dhe Boateng.

Ne leter shanset jane minimale, por futbolli eshte i bukur per te papriturat e tij. Te gjithe jane te vetedijshem qe Barcelona eshte shume here me e forte se Milani, megjithate verdikti do te jepet ne fushe.

Forzaaaaaaaaaa Milannnnnnnnnnnnnnnnnnn

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Sonte nje ndeshje ndeshje qe vetem ta imagjinosh, te shkojne mornica...........brrrrrrrr!!
    Shpresojme qe Milani te luaje sipas tere mundesive qe ka dhe Barcelones i japim nje leksion sonte, perndryshe..........Forza Milan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Jarigas

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anėtarėsuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376

Citim Postuar mė parė nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Avash mer shok se na dole bashkekohes i Herbert Klipin dhe ti tashi. Pikerisht kur te gjithe beheshin me Interin prej Ronaldos, une beja tifozllik per Milanin e Boban e Weah e Savicevic, Maldini & Co. Po nejse. Une nuk e fsheh qe jam tifoz i Brazilit, por ama nuk jam bere me Milanin per Brazilianet.

Sa per Atleticon e kam deklaruar ne shume tema te futbollit qe jam tifoz personal i atij ekipi pas Milanit. Atleticon e Double nuk e mbaj mend shume, por jam bere tifoz personal i ketij ekipi nga Jose Mari dhe Vieri (Ne kohen qe luante te Atletico ishte i papare, pastaj vl). Edhe tek tema e Kampionatit Spanjoll kam shkrujt gjithmone per kte ekip. http://www.forumishqiptar.com/thread...anjoll-2012-13

E sa per ket Barcelonen tende, projekti per te ndertuar kte ekip nisi nga kembet e nje Braziliani, i cili beri dhe Santiago Bernabeun ta duartrokiste dhe nxoren edhe flamurin e bardhe madje per te, nisi nga Ronaldinho.

E sa per Brazilianet, do apo nuk do ti, i kane dhene tonin futbollit boteror gjithmone, dhe gjithmone do jene ne qender te vemendjes.
    Ti je bere Milan kur fitonte edhe kur sillte lojtaret me te mire ne bote.Une Milan u bera kur humbem padrejtesisht nga Ajaksi me gol te Kluivert ne vitin 95.Sa per Barcen je faull kete gje e filloi Kruiff me te dream tim,nuk e filloi Ronaldinho jot.Sa per Realin historia tyre bazohet te legjenda qe vet ata pranojne ,ai eshte Alfredo Di Stefano edhe ky eshte Argjentinas.ok?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007

do i shqyejme sonte katallanet me miun e vogel ne krye
    forza milan

partizoni ku je mer se ke bo mungesa
    JO SEKS PARA MARTESE

Djalė Drenice Maska e Lexuesi_
    Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

Se di pse po humbin vendaset kete jave

Faqja 38 prej 57 FillimFillim ... 28363738394048 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •