Close
Faqja 3 prej 57 FillimFillim 123451353 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 569

Tema: A.C. Milan

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anėtarėsuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Messi i Marokut shkėlqen me Milanin

Lexuesit e rregullt tė sportnet.al duhet tė jenė familjarė me emrin e Hachim Mastourit. Pas largimit tė Zlatan Ibrahimovicit dhe Thiago Silvas drejt PSG-sė, Milani shiti yjet, por projektoi njė plan tė ri pėr tė ngritur skuadrėn nė nivele tė larta.

Hachim Mastouri, ėshtė sulmues 14 vjeēar, mban numrin 7 tė Shevės dhe konsiderohet si "Messi i Marokut". Nė ndeshjen e tij debutuese me tė rinjtė e Milanit ai i ka mahnitur tė gjithė.

Video ndeshjes Milan - Albinolefe http://www.sportnet.al/lajm.php?nr=10449
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

Perjashtuar Maska e Deni_Boy
    Anėtarėsuar
    19-10-2005
    Vendndodhja
    Milano
    Postime
    2,322
    Sipas mediave italiane do te largohet Boateng pasi ka Oferta Nga anglia e gjermania.. Por Milan do te blej Nani e Strootman..

Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Cassano ngelet i madh !!!

"Me kane kerkuar 3 here tek Juve, por une nuk shkoj, pasi atje kerkojne ushtaruce !!!"

Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Ky Mastour nese nuk demtohet dhe nese do vazhdoje te stervitet me seriozitet do te behet i madh. Duhet shpresuar e investuar shume te ky djale. Pervec ketij jane dhe 2-3 elemente te tjera tek moshat e Milanit qe japin garanci per te ardhmen.

Ketyre qe qajne akoma ikjen e 30 vjeēareve dhe qe shohin shume shkurt, dua t'u permend se keshtu u qane disa tifoza te Barcelones kur iken Kluivert, Rivaldo, F. De Bour e ca babagjysha te tjere, nqs u kujtohet Barcelona e atij sezoni arriti te zbriste deri ne vendin e 14 mesa mbaj mend une (ne mos gabohem), por po e shikoni vete tani.

Per Thiago Silven e kam thene gjithmone qe me ka ardh shume keqqe iku, sepse ai na garantonte te pakten per 5-6 sezone repartin e mbrojtjes. Ndersa per Ibrahimovic, me 30 vite mbi supe, me nje rroge super te larte dhe me ato lloj kapricosh qe e karakterizojne nuk jam aspak pishman.

Nese Ibrahimovic do arrinte te na jepte titullin vitin qe shkoi ndaj Bolognia e Fiorentina atehere po, edhe mund te me vinte keq per te. Por atehere kur ja patem me shume se kurre nevojen, ne ato ndeshjet me ato 2 ekipe qe ishin buze gremines, ai vetem sa sillej neper fushe i nervozuar e asgje nuk beri.

Milan do te ringrihet serish!
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anėtarėsuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518
    shpresojme qe kete Mastorin nuk e fusin te milan lab se do na e bejne si Paton
    jeshét prčmč ne aliarčm
    jeshčm more jeshčm
    po drita skeshčm

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Ariedo Braida paska qene ne Rumani per te ndjekur ndeshjen mes Rumanise dhe Holandes, e veēanerisht 2 lojtare, Strotman, per te cilin dihet, interesimi eshte i kahershem si nga Milani por dhe nga lojtari, si dhe per nje mbrojtes 23 vjeēar te Steaua Bukuresh, Chiriches Vlad.

Gjithashtu siē raportohet ne mediat Angleze, Franceze dhe Italiane, Milani dhe Arsenal jane tashme ne gare per mbrojtesin Mbiwa te Montpellier, te cilit i skadon kontrata ne 2013. Mbrojtesi qe nuk ka pranuar te rinovoje, pritet te shitet nga klubi ne Janar per te mos perfunduar me parametra zero ne fund te sezonit. Gjithashtu Milani ka shfaqur interesim edhe per N'Koulou te Marsejes. Mesa duket, ne Janar iken 1 ose 2 mbrojtes dhe vjen 1 ose 2 te tjere.

Milani paska shfaqur interes e madje i paska bere oferte zyrtare talentit te KF Prishtines Enis Gavazaj. Gavrazaj realizioi nje gol te shkelqyer ne ndeshjen e 19 vjeēareve mes Shqiperise dhe Belgjikes, nga rreth 40 metra larg. Per talentin kane shfaqur interes edhe disa klube Gjermane.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anėtarėsuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Te te rroje Pato Ty vella qe Eshte akoma i vogel.Ato me Barcelonen nuk kane as edhe nje lidhje.Milani e kam thene edhe do ta them edhe nje here,u zvogelua qe kur Berluskoni u mor me temen e marketingut.Politika e tij ka qene qe te Milani te vinin lojtare te ciletet do sillmin Krupa edhe jo para ,keshtu u be Milani i madh.Po kur e pa qe fillonte kriza se eshte mace per keto pune folloi te blinte lojtare te cilet nuk siguronin kampionatin ose Chl,por shitje fanellash,bileta,sponor etj etj.Kush shet ne futboll?Brazilianet .Zgjodhi te Blinte Brazilianet qe kishin fame edhe mund to sillnin leke ne xhep edhe jo, psh Hollandeze ose Franceze ose Argjentinas me te cilet do prespektiva te medha.(Rivaldo,Ronaldo ,Ronaldinho,Cafu,Beckham,Vieri,rikthimi i Shelves sollen vetem para ne xhep te Berluskes edhe jo Kupa edhe fitore te medha.Une ka blere 6 e Barezit,14e Weah,3e Maldinit,20e Bierhoff,7 e Shevchenko,21e Pirlos,22e Kaka qe ma bene Milanin te Madh.edhe jo 11 e Rivaldos,99e Ronaldo's,80e Ronaldinhos,32e Beckham se ca elemente te tille e zvogeluan Milanin para syve te mi.Ti me siguri ke fanellen e ketyre qe shaj une se ti fitbollin e kupton sic ta thone medjat edhe jo se si e kupton ti.Ky eshte ndryshimi jone.Une jam bere Milan kur humbem nag Ajaxi ne 95 sen kurse ti kur u mblodhen te gjithe gorillat e amazones.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Vjosa : 18-10-2012 mė 14:35

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Citim Postuar mė parė nga Vjosa Lexo Postimin
    Te te rroje Pato Ty vella qe Eshte akoma i vogel.Ato me Barcelonen nuk kane as edhe nje lidhje.Milani e kam thene edhe do ta them edhe nje here,u zvogelua qe kur Berluskoni u mor me temen e marketingut.Politika e tij ka qene qe te Milani te vinin lojtare te ciletet do sillmin Krupa edhe jo para ,keshtu u be Milani i madh.Po kur e pa qe fillonte kriza se eshte mace per keto pune folloi te blinte lojtare te cilet nuk siguronin kampionatin ose Chl,por shitje fanellash,bileta,sponor etj etj.Kush shet ne futboll?Brazilianet .Zgjodhi te Blinte Brazilianet qe kishin fame edhe mund to sillnin leke ne xhep edhe jo, psh Hollandeze ose Franceze ose Argjentinas me te cilet do prespektiva te medha.(Rivaldo,Ronaldo ,Ronaldinho,Cafu,Beckham,Vieri,rikthimi i Shelves sollen vetem para ne xhep te Berluskes edhe jo Kupa edhe fitore te medha.Une ka blere 6 e Barezit,14e Weah,3e Maldinit,20e Bierhoff,7 e Shevchenko,21e Pirlos,22e Kaka qe ma bene Milanin te Madh.edhe jo 11 e Rivaldos,99e Ronaldo's,80e Ronaldinhos,32e Beckham se ca elemente te tille e zvogeluan Milanin para syve te mi.Ti me siguri ke fanellen e ketyre qe shaj une se ti fitbollin e kupton sic ta thone medjat edhe jo se si e kupton ti.Ky eshte ndryshimi jone.Une jam bere Milan kur humbem nag Ajaxi ne 95 sen kurse ti kur u mblodhen te gjithe gorillat e amazones.
    Ok, un sot per sot ne shtepi kam bluzen me numrin 22 te Kaka', bluze e veshur nga Kaka' ne nje ndeshje futbolli.

Meqe keto qe thua tani duhet te jesh dakort me politikat per te blere lojtare te rinj, dhe jo per te mbajtur 30 vjeēare kasnece ne ekip, si psh, Ibrahimovic, qe vitin e kaluar nuk na e siguroi dot kampionatin?

Sa per Cafu, gabohesh rende. Ne ato vite qe luajti me Milanin ka qene lojtar i domosdoshem per Milanin. Mos harro, qe erdhi e luajti ne vend te nje lojtari si Helveg, e? Dhe po te kujtoj qe me Cafu ne ekip Milani ka fituar 2 Super Kupa Europe, 1 Champions League, 1 Kampionat, 1 Super Kupe Italie, 1 Boteror Klubesh. S'jane pak apo jo, per 5 sezone te luajtura.

Tani une e di qe ti i ke inat Brazilianet, por ēfare te bej une qe keta Brazilianet kane qene te rendesishem dhe mjaft deēiziv per Milanin? Leonardo, Cafu, Serginho e sidomos Kaka' kane dhene kontribut te jashtezakonshem per Milanin. Kaka', edhe pse sot luan per nje tjeter ekip, eshte ne zemrat e ēdo Milanisti!

Ndersa, nese Milani do refuzonte rikthimin e nje lojtari si Shevchenko, pavaresisht formes se tij kur u rikthye, do te ishte turpi me i madh. Milani eshte dalluar gjithmone per marredhenie te perzemerta me yjet e vet, jo kalova lumin te ... kalin, sic bejne psh klubet rivale tonat, me kapitenet e tyre.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga MaDaBeR : 18-10-2012 mė 16:34

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anėtarėsuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Kupton shqip ti apo jo?Fola gje per brazilianet qe thua ti?Ata ishin lojtare te cilet u moren me nje c'mon te lire edhe nuk ishin te famshem si ata qe Fola me part.sa per Cafu ta dishe more ti Chl e morem me Oddon ne qe erdhi ne dimer Milani ishte cope cope nga ana e djathte kur Lozte Cafu ate vit.Leri Ato se nuk kalojne te mua.Per fanellen e kaka Isha i sigurt qe e kishe se eshte Brazilian.

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anėtarėsuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Unė kam akoma posterin e (Bishės) Ibrahimoviē 2 metra n'kom, ikeni inat?
    MaDaBeR e pe sa shkonte n'mur. lol
    Kurse fanella kam tė Ancellotit tė lashtė qė nė kohėn e Skėnderbeut, Inzaghit, Shevės Nr7.

Plasni plasni lol

-----------------------

Pėr ndeshjen e nesėrme kthehet Pato, ndėrsa nuk jan grumbulluar Abbiati dhe Ambrosini. Nė portė do jetė Amelia. De Jong pas ndeshjes sė shkėlqyer me Hollandėn pritet titullar nesėr prapė. Nė mbrojtje balotazh Yepes dhe Mexes pėr njė vend titullar. Sulmi ka shumė gjasa El Shaarawy - Pazzini nga fillimi. Pato do e nisi nga pankina. Robinho flitet qė ėshtė dėmtuar sėrisht. Sdihet akoma rekuperimi.

Aaa 1 lajm interesant tjetėr. Vitaly Kutuzov ka fut nė "valle" prapė "Parruken". E njėjta ndeshje Salernitana - Bari.
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

Faqja 3 prej 57 FillimFillim 123451353 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •