Close
Faqja 37 prej 57 FillimFillim ... 27353637383947 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 361 deri 370 prej 569

Tema: A.C. Milan

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Pėr: A.C. Milan

Citim Postuar mė parė nga oliinter Lexo Postimin
    gati per derbin djema? nje derb per champions dhe shpresoj qe te zhvillohet nje ndeshje e bukur
    Po te caktojne perseri Valerin si arbiter, po, ndoshta do te jete e bukur per ju!!!!
    Jarigas

i/e regjistruar Maska e bianco_neri
    Anėtarėsuar
    20-11-2010
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    411

Citim Postuar mė parė nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Jam plotesisht dakort me ty per cfare thua me lart. Jam objektiv dhe nuk bej sic bejne ca cmika jo s'ka stadium Kaljari etj. Nqs shikon me lart ne shkrimin tim, kam thene qe ndeshja do luhej ne fushen e Kaljarit per arsyen se kur lexova shtypin nje mbremje para ndeshjes thuhej qe Milani ishte dakort dhe nuk kishte asnje problem per te zhvilluar ndeshjen ne Sardenje. Ndersa dje kur shikoj une pashe qe ndeshja nuk zhvillohej ne fushen e Kaljarit. Une nuk e di cfare ka federata me Kaljarin por per mendimin tim po luajne nje loje shume te piset me ate ekip dhe duan me cdo kusht ta rrezojne nga kategoria. Megjithate mendoj se Kaljari nuk do te rrezohet nga kategoria. Fusha ku u luajt dje ishte skandaloze dhe ishte me keq se stadiumet ketu ne Shqiperi. Eshte per te ardh turp me makinacionet qe behen ne Seria A. Une jam kundra ndikimeve anesore ne rezultatet e ndeshjeve. Une e fus veten tek tifozet objektiv dhe tek dashamiresit e futbollit. Dhe vjet pikerisht perpara ndeshjes me Juventusin stadiumi i Kaljarit doli problematik? WTF? Mire kjo, por ndeshjen e derguan 2 hapa larg Torinos dhe qindra kilometra larg Kaljarit, ku nderkohe duhet te ishte krejt e kunderta pasi nuk ishte denim stadiumi por per mosmbushjen e kushteve dhe nuk mund te penalizosh pritesit ne ate menyre. Po ashtu edhe kte vit ndaj Juventusit e njejta gje. Po ashtu edhe dje ndaj Milanit, Kaljari duhet te udhetonte qindra kilometra per te vajtur ne provincen e Padovas ndersa Milani e kishte sa hap e mbyll syte. Kjo eshte poshtersi.
    Futja kot ti lale...Po te kete federata ndonje gje me ta e demtojne kur ka ndeshje te vogla sepse ne ndeshjet e medha 90% e ka te sigurte humbjen...Problemi qendron ketu qe stadiumi i Cagliarit nuk eshte ne gjendje te kete siguri te prese tifozet e Juventus Milan e Inter qe jane me miliona e miliona ne krahasim me tifozet e Ekipeve si Siena, Bologna etj etj. Po ashtu nuk eshte ne gjendje ti garantoje ekipeve te Juventus Inter e Milan siguri. Prandaj zhvillohen ndeshjet larg. Thell e thell mos ti hyjm gjerave se nuk i dijm as une as ti se nuk kemi njerez te infiltruar atje. Federata keto shpjegime ka dhene.
    #finoallafineforzaJuventus

i/e regjistruar Maska e toni54
    Anėtarėsuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776

si e kam milanon a po ecene mire ore....

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321

Citim Postuar mė parė nga bianco_neri Lexo Postimin
    Futja kot ti lale...Po te kete federata ndonje gje me ta e demtojne kur ka ndeshje te vogla sepse ne ndeshjet e medha 90% e ka te sigurte humbjen...Problemi qendron ketu qe stadiumi i Cagliarit nuk eshte ne gjendje te kete siguri te prese tifozet e Juventus Milan e Inter qe jane me miliona e miliona ne krahasim me tifozet e Ekipeve si Siena, Bologna etj etj. Po ashtu nuk eshte ne gjendje ti garantoje ekipeve te Juventus Inter e Milan siguri. Prandaj zhvillohen ndeshjet larg. Thell e thell mos ti hyjm gjerave se nuk i dijm as une as ti se nuk kemi njerez te infiltruar atje. Federata keto shpjegime ka dhene.
    Atehere po te jete ashtu i caktojne ndeshjet ne nje vend afer Sardenjes, jo afer Torinos e Milanos. Ndeshjet zhvillohen larg vetem kur ekipi vendas eshte i denuar nga federata per veprime antisportive etj. Ndersa federata me stadiumet qe i cakton Kaljarit, i heq te drejten per te patur tifoze sepse e con ndeshjen ne stadiume qe jane prane qyteteve te ekipeve udhetuese. Plus pastaj qe dhe me ekipet e vogla nuk i kane lene gje manget Kaljarit.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anėtarėsuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376

Ore sikur para 2 muajsh kishim nje super lojtar ,Pato e quanin.Me te shumtit nga ju u merzitet shume sidomos ky Madaberi mos doni gje te vije mrapa e te ndjekim Balotellin??

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806

se besoj se arbitri do jete ne anen tone por shpresoj qe te mos merrni me penallti se kohet e fundit e keni ber boze!!!!!
    vari leshte

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321

Nje hap tjeter i rendesishem per arritjen e vendit te trete fitorja ndaj Parmes. Ndryshim total i ekipit me Montolivon ne fushe, ne krahasim me nje jave me pare kur ky mungonte. Ai eshte nje lojtar kyc per Milanin dhe i vetmi mesfushor qe ka fantazi nga te gjithe mesfushoret e Milanit. Boatengu serish shume dobet. Gjuajtje te paqarta drejt portes dhe perjashto ndonje tentative tek-tuk. Ndersa serish bie ne sy shkelqimi i Ballotellit. Per mua eshte lojtari kyc per momentin tek Milani si dhe ka sjelle nje entuziasem te papare ne ekip. Goditja e denimit e mbremshmja ishte perfekte dhe gjate gjithe lojes ishte rrezik konstant per kundershtarin.

Ajo qe nuk me pelqeu aspak mbreme ishte gjykimi. Vertet flasim e sterflasim per nje Ballotelli nevrik, qe ben gjeste te pahijshme, por mbreme pame ca nderhyrje shume te pista dhe qe rrezikuan seriozisht shendetin e lojtarit. Sidomos mbrojtsi Koda. Ne nje moment qe dhe Ballotelli u nervozua, pame qe ai me nje dore gervishti fytyren e Ballotellit dhe me tjetren i dha shuplake pas koke atij. Per arbitrin gjithcka e rregullt nderkohe qe duhej ndeshkuar patjeter me karton te verdhe ky gjest anti-sportiv. Po ashtu dhe Paleta ne disa raste beri disa nderhyrje brutale ndaj Balos.

Vjosa, ti mos harro te besh tifo per Barcelonen me date 20 Sa per Paton, e kam thene e them dhe do ta them qe ai eshte lojtar fantastik. Tjeter gje qe demtimet e shumta e perndoqen. Ne moshen 22 vjeēare, ka nje mesatare te frikshme me ekipin e Milanit. Ne 117 takime te luajtura ne Seria A, ka shenuar 51 gola me fanelen e Milanit. Ne vitin qe Milani fitoi kampionatin, duhet ta mbash mend mire, qe nga pas kishim Interin me Leomerden, qe me nje fitore ne derbi na parakalonin, dhe ne ate ndeshje e di mire ti se cili nga sulmuesit vuri vulen takimit dhe kampionatit per 1 minute loje.

Sa per rikthimin e Patos, jam dakort nese ai do te jete i gatshem te luaje serish per Milanin dhe nese demtimet qe e kane perndjekur do ta lene te qete. Do kishte gje me te bukur se te shikoje ne sulmin e Milanit nje treshe fantastike El Shaarawy-Ballotelli-Pato?
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

Anėtarėsuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376

Une jam tifoz i Milanit edhe pike.Me te shumtit na ju jeni Milan se lozin Brazilian.Ky eshte nje ndryshim i madh.Ju qe vidsni per Brazilian ju sugjeroj te nderroni skuader edhe te beheni tifoze te Chelsea ose Shakhtar se ato skuadra kane shume Brazilian.Milanin e adhuroj thjesht si milan edhe jo se lozin 2-3 byth zi Brazili qe sic me ka thene babai ose gazetaret jane lojtare te lindur ne topin.

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043

Citim Postuar mė parė nga Vjosa Lexo Postimin
    Une jam tifoz i Milanit edhe pike.Me te shumtit na ju jeni Milan se lozin Brazilian.Ky eshte nje ndryshim i madh.Ju qe vidsni per Brazilian ju sugjeroj te nderroni skuader edhe te beheni tifoze te Chelsea ose Shakhtar se ato skuadra kane shume Brazilian.Milanin e adhuroj thjesht si milan edhe jo se lozin 2-3 byth zi Brazili qe sic me ka thene babai ose gazetaret jane lojtare te lindur ne topin.
    te ka then babai te behesh tifoz me milanin?

Anėtarėsuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376

Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    te ka then babai te behesh tifoz me milanin?
    Kete kutove ti??Kjo ishte per ca tifoza te cilet gjoja jane me Milanin por nuk e dine qe jane tifoza te cilet donin milanin sepse loznin Braziljan.Edhe ne pergjithesi jane tifoza te cilet ndjekin Milanin na 2003 me larte.Mos je ti nga ata???Mos u merzite gje qe e shitem Paton?Mos u merzite gje qe ndoqem Ronaldinhon me shqelma?Mos do gje qe te qendroje Robinho?Apo ishin blerje te pa para ato te Oliveres,Ronaldo,Rivaldo,Amoroso,Emerson???

Faqja 37 prej 57 FillimFillim ... 27353637383947 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •