Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 25 prej 25
    krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar mė parė nga medaur Lexo Postimin
    Une sjam salist dhe as antishqiptar ...kam ndenjur shume here pa pune kam fjetur edhe jasht pa buke po nuk kam vrare veten po i jam fut punes e sot kam shtepi e familje......dhe pune kuptohet..nuk duhet te thyhet njeriu keshtu o Violativo....eshte dobesi e madhe..per me teper familjar..te gjithe kemi vuajtur ..por vetvrasja sidomos vetedjegia eshte tradheti ndaj jetes or burre..
    ka mjaft ne shqiperi qe jan mesuar te rrine qosheve o medaur..i mesoj regjimi i juaniotos me shoke qe dikujt ja hante palcen e dikujt i jepte parajsen..dikush dergjej minierave dhe fushave e dikush dredhte zingjitin ne gisht..e di ti si paten nxjerre ate shprehjen e famshme '' ne bejme sikur punojme e qeveria ben sikur na paguan ''..tip i tille mund te jete ky zotnija qe ja ve flaken vetes..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991
    Citim Postuar mė parė nga medaur Lexo Postimin
    Une sjam salist dhe as antishqiptar ...kam ndenjur shume here pa pune kam fjetur edhe jasht pa buke po nuk kam vrare veten po i jam fut punes e sot kam shtepi e familje......dhe pune kuptohet..nuk duhet te thyhet njeriu keshtu o Violativo....eshte dobesi e madhe..per me teper familjar..te gjithe kemi vuajtur ..por vetvrasja sidomos vetedjegia eshte tradheti ndaj jetes or burre..
    Po mire morr burre , si mendon ti , ata qe arrijne te zhdukin vehten nga kjo bote , kur kane te pakten detyrime per me rrit femijte , sepse mire per vehte nuk e bejne llogarine , e bejne kete nga qejfi ? Nga depresioni pra e bejne ! Nga vrasja e shpreses , qe ne gjuhen profesionale te psikiatrise quhet "deluzion" !

Dhe cfare mundet ta shtoje kaq masivisht deluzionin ne nje shoqeri , perpos qeverisja dhe administrimi i saj ?

I ke degjuar statistikat e institucioneve te shendetit mendor se sa jane rritur semundjet psikike ne Shqiperi ? Llogaritet e skeduar rreth 30 % e shoqerise .... E kupton apo jo ? Prandaj them une se nuk ka asnje mundesi per Berishen qe te humbe zgjedhjet e 2013 -tes , sepse e gjithe kjo kategori do te votoje per te !

Dhe ketu eshte problemi i njerezve normale si neve ! Po rrime peng i ketyre ...! Ha...ha...ha...

E leme si muhabet sepse vetem sa futemi ne sherre , sepse asgje nuk zgjidhim ! Edhe ndjeshmeria jone , apo mendimi racional , nuk i hyn ne pune fare kesaj shoqerie !

Si ka thene Carl Jung : "Shoqeria eshte nje kafshe , qe udhehiqet vetem nga instiktet ....."
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga violativo : 13-10-2012 mė 09:23

Citim Postuar mė parė nga juanito02 Lexo Postimin
    Festohet lumturia berishiane keshtu.
    Njeres i pritet koka me femije ne bark, tjetri i ve flaken vetes, grevistet po vetdigjen e po vdesin, te vraret me shume se ne 97
    Shqiperi bace me lule
    Me Saline koke poshte u ngule
    Te kam then mos fol pa lidhje po ti koken tende se koken tende ke degjuar

Kok Qip

TIRANĖ- Dy ditė pasi u vetėdogj me benzinė nė qendėr tė Pogradecit, Gėzim Hamiti dhe bashkėshortja e tij rrėfejnė pėr 'NEWS 24' se arsyeja qė e ēoi nė kėtė akt tė rėndė nuk ėshtė pushimi nga puna siē u raportua fillimisht nė media, por fakti qė bashkėshorti i saj si ish-i pėrndjekur politik nuk ka marrė ende dėshmpėrblimin e plotė pėr vitet e burgut ’86 –’90.

“Kam ardhur pėr tė mbėshtetur bashkėvuajtėsit e mi”, arrin tė shqiptojė Gėzim Hamiti i shtruar nė repartin e djegieve nė QSUT pėr 'News 24'.

“Ai u dogj pėr arsye se ėshtė ish- i burgosur politik dhe ėshtė nė pėrkrahje tė ish- tė pėrndjekurve politikė qė janė nė grevė. I pėrkrah ata, por nuk e lejuan tė hyjnė nė grevė nė Pogradec me kryetarin e shoqatės sė tė pėrndjekurve dhe ai u vetėdogj para bashkisė. Ne me Bashkinė Pogradec nuk kemi asnjė lloj problemi, as me kryetarin. Dua tė pėrgėnjeshtroj lajmin qė u dha se ėshtė pushuar nga puna, pasi nuk ėshtė i vėrtetė. Ai ka qėnė nė burg nė vitet 1986-1990, ka qėnė dhe i internuar”,- shprehet bashkėshortja e Hamitit.

I shtruar nė repartin e djegieve nė QSUT, Gėzim Hamiti shprehet se ka dashur disa herė tė bėhet pjesė e grevės, por nuk e kanė lejuar. Ai shton se Gjergj Ndrecėn dhe Lirak Bejkon i ka miq.

Gėzim Hamiti, 47-vjeēari, i cili u vetėdogj me benzinė dy ditė mė parė nė qendėr tė Pogradecit sqaron pėr 'News 24' se aktin e ndėrrmori si ish-i burgosur politik dhe nė mbėshtetje tė kauzės sė grevistėve nė Tiranė.

(e.m/NEWS24/BalkanWeb)
    Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anėtarėsuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Vetėdigjet se u pushua nga puna
    Per dicka te tille nuk vetedigjet askush.
    Ne te kunderten, cdo dite do te kishte mija vetedjegje ne gjithe Europen...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Antiproanti : 14-10-2012 mė 10:43

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    brenda 1 jave 5 persona tentuan me vdek me zor lol ... kjo eshte europ-a qe na q.u nanen hahahaha..
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •