Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 49
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,064
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    sinjorazhin nuk e ka shpikur BE-ja. kete dua te them une, prandaj nuk ka lidhje me kete teme. sinjorazhi ka ekzistuar edhe perpara se te futej euro.
    banka qendrore europiane zoterohet me % nga bankat qendrore te shteteve. bankitalia eshte private, ashtu si FED e shume banka te tjera qendrore. ti nuk ke qene fare ne forum kur kam shkruar une per sinjorazhin. jam me shume i inforumar se sa mendon ti.

http://www.forumishqiptar.com/showpo...7&postcount=11
    me dukesh kontradiktor ne postime te tua sepse nga njera ane thua se cmimi i dhene BE eshte i drejte dhe nga ana tjeter thua se sinjorazhin qe ben banka qendrore europiane nuk e paska shpikur BE

me duket naive qe kerkon te besh pa faj bashkimin europian

http://www.youtube.com/watch?feature...v=CptXaC9xWnA#!
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ATMAN : 13-10-2012 mė 13:46

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga ATMAN Lexo Postimin
    me dukesh kontradiktor ne postime te tua sepse nga njera ane thua se cmimi i dhene BE eshte i drejte dhe nga ana tjeter thua se sinjorazhin qe ben banka qendrore europiane nuk e paska shpikur BE

me duket naive qe kerkon te besh pa faj bashkimin europian

http://www.youtube.com/watch?feature...v=CptXaC9xWnA#!
    te lutem, mos u sill keshtu, sepse nuk je korrekt. je duke shpifur. je duke thene: "ke thene keshtu e ashtu", nderkohe qe nuk eshte e vertete.

- ne radhe te pare, nuk kam thene kund se cmimi ne fjale eshte i drejte. kam cituar arsyet se pse komisioni i dha kete cmim BE-se. KAQ. i drejte apo i padrejte, nuk kam thene asgje.
    - ne radhe te dyte kam thene "sinjorazhin nuk e ka shpikur BE-ja". banka qendrore europiane ka hyre ne funksion ne vitin 99. sinjorazhi ne europe eshte prezent qe shume kohe me perpara...

MOS DEFORMO FJALET E MIA. nuk e di nese e ben qellimisht apo jo.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,064
    te lutem, mos u sill keshtu, sepse nuk je korrekt. je duke shpifur. je duke thene: "ke thene keshtu e ashtu", nderkohe qe nuk eshte e vertete.

- ne radhe te pare, nuk kam thene kund se cmimi ne fjale eshte i drejte. kam cituar arsyet se pse komisioni i dha kete cmim BE-se. KAQ. i drejte apo i padrejte, nuk kam thene asgje.
    - ne radhe te dyte kam thene "sinjorazhin nuk e ka shpikur BE-ja". banka qendrore europiane ka hyre ne funksion ne vitin 99. sinjorazhi ne europe eshte prezent qe shume kohe me perpara...

MOS DEFORMO FJALET E MIA. nuk e di nese e ben qellimisht apo jo.
    me duket se me postimin tend te dyte ne kete teme e ke miratuar cmimin

Eh c'na ka gjetur me kete sinjorazhin... s'late tema pe a futur, shyqyr qe eshte bere i njohur nga i gjithe populli!

Per mendimin tim, duke qene se eshte cmim per paqen, e meriton! Tere keto shtete, qe ne fund te fundit fare mire mund te kene "zili" ndaj zhvillimit qe kane patur disa shtete me shume se disa te tjera, nuk ka ndikuar aspak per te filluar ndonje lufte.
    Gjithashtu, ne keto vite krize ekonomike, bashkimi vazhdon te jete ne fuqi, edhe pse disa shtete po falimentojne krejtesisht, keto shtete vazhdojne te vleresojne njeri - tjetrin e te mbrojne vendet me ne nevoje... edhe kjo krize mund te ishte arsyeja e shpalljes se ndonje lufte brenda europes.

Kshuqe, per mua, ky cmim - per paqen (duke lene ne njeane anet negative te BE) eshte me vend.

La vita non si spiega, si VIVE!

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    me duket se me postimin tend te dyte ne kete teme e ke miratuar cmimin
    kam dashur vetem te tregoj arsyet qe dha komisioni se pse ka votuar BE-ne.

pikerisht kete (meqe di italisht):
    «L'Ue e i suoi predecessori hanno contribuito per pił di 60 anni alla pace e alla riconciliazione, alla democrazia e ai diritti umani», ha detto il presidente del comitato Thorbjoern Jagland. «L'Unione e i suoi membri per oltre sei decenni hanno contribuito al progresso della pace e della riconciliazione, della democrazia e dei diritti umani in Europa», si legge nel testo di assegnazione del premio Nobel per la pace all'Ue.

p.s. te flasesh per sinjorazhin ne kete teme, eshte pa lidhje.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,064
    kam dashur vetem te tregoj arsyet qe dha komisioni se pse ka votuar BE-ne.

pikerisht kete (meqe di italisht):
    «L'Ue e i suoi predecessori hanno contribuito per pił di 60 anni alla pace e alla riconciliazione, alla democrazia e ai diritti umani», ha detto il presidente del comitato Thorbjoern Jagland. «L'Unione e i suoi membri per oltre sei decenni hanno contribuito al progresso della pace e della riconciliazione, della democrazia e dei diritti umani in Europa», si legge nel testo di assegnazione del premio Nobel per la pace all'Ue.

p.s. te flasesh per sinjorazhin ne kete teme, eshte pa lidhje.

ti vertet e beson keto brockulla qe thone neper masmedia per BE(ne italisht) ????
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ATMAN : 13-10-2012 mė 14:15

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    ti vertet e beson keto brockulla qe thone neper masmedia per BE ????
    ore zoteri.
    nese do te diskutosh me dike, merru me ate cfare ky person thote e jo cfare ka ne mendje, sepse kete ti nuk mund ta dish...

po e perseris. kam percjelluar vetem fjalet e komisionit. e gjithe pjesa tjeter e filmit eshte xhiruar ne koken tende.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,064
    ore zoteri.

po e perseris. kam percjelluar vetem fjalet e komisionit. e gjithe pjesa tjeter e filmit eshte xhiruar ne koken tende.
    fjalet e tua jane keto ne postin tend te dyte

p.s. shume me i qelluar se nobeli qe iu dha obames.

kalo mire

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,064
    Nė kushte tė rėnda ekonomike grekėt kanė dėnuar dhėnien e ēmimit Nobel pėr paqe Bashkimit Evropian.

Sipas tyre dhėnia e kėtij ēmimi nė kushtet kur populli grek po pėrjetojnė nivelin mė tė lartė tė papunėsisė dhe nė kohen kur autoritetet evropiane nuk bėjnė asnjė pėrpjekje pėr tejkalimin e situatės sė rėnduar ekonomike ėshtė e padrejtė. Papunėsia nė Greqi ka kaluar nė muajin korrik kuotėn 25 pėr qind, ka njoftuar enti helen i statistikave, ASE, duke vėnė nė dukje njė shifėr prej 25.1 pėr qind. Shifra nė fjalė ėshtė shumė mė e lartė se ajo e 17.8 pėr qind e korrikut tė njė viti mė parė dhe mė e lartė se 24 pėr qind qė u regjistrua nė qershor tė vitit 2012. Sipas ASE, mė shumė se ēereku i krahut tė punės nė korrik ishte i papunė. Bėhet fjalė pėr 1 milion e 261 mijė persona kundrejt 3.7 milionė qė kanė njė vend pune. Nė tėrėsi, kuota e papunėsisė nė Greqi ėshtė mė shumė se i dyfishuar qė nga fillimi i krizės sė rėndė ekonomike nė vitin 2010.

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    fjalet e tua jane keto ne postin tend te dyte

p.s. shume me i qelluar se nobeli qe iu dha obames.

kalo mire
    100%.
    veshtire te kete nobel paqeje me pak te qelluar, se ai i obames pas pak muajsh ne shtepi te bardhe...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •