Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 48
    Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    ...aiiiiiiiiii !, sa njerez te lodhet qe jeni !!!

Le ta financoje atehere shteti i kosoves nga buxheti..........ose amerika....kujt ja nin palla....apo i intereson sot kujt se kush e ndertoi cikagon, new yorkun ose las vegasin ???............xhamia duhet se paku te ndertohet me para hallall, dhe ne kete aspekt nje VAKEF eshte ne rrang besueshmerie me larte se te gjithe tjeret, pamare para sysh se kush cka mendon......drejte askujt nuk mund me ja bere....

tungi
    albanish by nature

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga Xhemis Lexo Postimin
    Gazetari: Me cfare parash do ta ndertoni xhamine?
    Myftiu Ternava: Me Euro.

.........pra, jo me para arabie, se ato punojn me dollare...

tung
    albanish by nature

i/e regjistruar Maska e Xhemis
    Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    1,430
    Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    .........pra, jo me para arabie, se ato punojn me dollare...

tung
    Paret e arabise i do dhe amerika, e mos flas pastaj per vendet europiane qe jane ne krize.shiko jozin tone sa i shkon shamia.

Sauditët: Klima ekonomike në Shqipëri është një nxitje për investime gjigante
    Përfaqësuesit e grupit parlamentar të miqësisë Arabi Saudite-Shqipëri, në takimin me Kryetaren e Kuvendit, Jozefina Topalli, u shprehën se klima ekonomike në Shqipëri është një nxitje për investime gjigante.

http://kosova.albemigrant.com/wp-con...bi-saudite.bmp
    Ndryshuar për herë të fundit nga Xhemis : 12-10-2012 më 08:12
    Celesi i Parajses:Ska hyjni tjeter pervec Zotit, dhe se Jezusi dhe Muhamedi a.s jane profetet e Tij.

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Cfare budallenj :A me briraaa

Po cju myti juve gajlja ku i merr BIKu parate per ndertimin e Xhamive phaaaaaa
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga Xhemis Lexo Postimin
    Paret e arabise i do dhe amerika, e mos flas pastaj per vendet europiane qe jane ne krize.shiko jozin tone sa i shkon shamia.

http://kosova.albemigrant.com/wp-con...bi-saudite.bmp
    Shume e ulet kjo!

Jozefina, edhe pse eshte katolike, ka treguar respekt per nikoqiret e saj duke e vendsur shamine ne koke. Ka pasur mundesi qe te anuloj viziten ose te dergoj dike tjeter ne vend te saj dhe ti shmanget mbulimit te kokes me shami. Kete akt duhet kuptuar si shkalle te larte te civilizimit dhe respektit e jo perulje para dikuj. Fundja, parate e tyre jane te mirseardhura por nuk jane te domosdoshme per Shqiperine. Shqiperia ka mbijetuar e do te mbijetonte edhe pa parate e tyre.

Jozefina e vendosi shamine edhe para ca ditesh ne nje nga xhamite e Tiranes, me rastin e marteses se nje libanezeje dhe nje gjermani. Athua ishte interesi material ai qe e detyroi te vendoste shamine edhe ne ate rast?!

Alter ego Moderatus Maska e yllbardh
    Anëtarësuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    as vetë se di.... :)
    Postime
    808
    Ndihma e këtyre OJQ nga A. Saudite gjithnjë ka qenë e kushtëzuar me një POR të madhe njashtu sikurse kur dilnin në terren që të shpërndajnë "ndihma" ata mbushnin makinën plotë me shamia.
    Pastaj u përmend më lartë se nuk ka lidhje se nga burojnë mjetet financiare përderisa ato mjete përdoren për xhamija. Kjo po i bjen sikurse Al Capone që të hollat e fituara nga kontrabanda i futke njëherë në makinë të larjes së rrobave dhe i bënte të "bardha". Kështu që kjo është e njëjta gjë, që është një shembull shumë i mirë që ata që i thonë vetes muslimanë por nuk i'a dinë kuptimin e fjalës kabull.
    Shqiptari që derdhë gjak shqiptari nuk meriton të quhet shqiptarë

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    Shume e ulet kjo!

Jozefina, edhe pse eshte katolike, ka treguar respekt per nikoqiret e saj duke e vendsur shamine ne koke. Ka pasur mundesi qe te anuloj viziten ose te dergoj dike tjeter ne vend te saj dhe ti shmanget mbulimit te kokes me shami. Kete akt duhet kuptuar si shkalle te larte te civilizimit dhe respektit e jo perulje para dikuj. Fundja, parate e tyre jane te mirseardhura por nuk jane te domosdoshme per Shqiperine. Shqiperia ka mbijetuar e do te mbijetonte edhe pa parate e tyre.

Jozefina e vendosi shamine edhe para ca ditesh ne nje nga xhamite e Tiranes, me rastin e marteses se nje libanezeje dhe nje gjermani. Athua ishte interesi material ai qe e detyroi te vendoste shamine edhe ne ate rast?!
    Kush eshte e ulet ajo apo ti?
    Te respektosh besimin e tjetrit eshte kulture dhe jo perulje por ti nuk je aq i civilizuar sa ta kuptosh kete gje.

Shiko videon me poshte , Mbretereshen e Anglise Elizabeth II e veshur me shami duke respektuar Muslimanet.

"And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Kush eshte e ulet ajo apo ti?
    Te respektosh besimin e tjetrit eshte kulture dhe jo perulje por ti nuk je aq i civilizuar sa ta kuptosh kete gje.

Shiko videon me poshte , Mbretereshen e Anglise Elizabeth II e veshur me shami duke respektuar Muslimanet.

http://www.youtube.com/watch?v=DEk0Dtg8pHQ
    E ke citu personin e gabuar o dud. Po me drejtohesh me fjalet e mia!
    Qeteso veten dhe lexo edhe nje here ato qe i kam shkruar. Kete po ia thoja edhe une asaj/atij qe e perqeshi Jozefina Topallin.

Ky eshte postimi im:

Shume e ulet kjo!

Ndryshuar për herë të fundit nga illyrian rex : 12-10-2012 më 12:39

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185
    Citim Postuar më parë nga yllbardh Lexo Postimin
    Ndihma e këtyre OJQ nga A. Saudite gjithnjë ka qenë e kushtëzuar me një POR të madhe njashtu sikurse kur dilnin në terren që të shpërndajnë "ndihma" ata mbushnin makinën plotë me shamia.
    Pastaj u përmend më lartë se nuk ka lidhje se nga burojnë mjetet financiare përderisa ato mjete përdoren për xhamija. Kjo po i bjen sikurse Al Capone që të hollat e fituara nga kontrabanda i futke njëherë në makinë të larjes së rrobave dhe i bënte të "bardha". Kështu që kjo është e njëjta gjë, që është një shembull shumë i mirë që ata që i thonë vetes muslimanë por nuk i'a dinë kuptimin e fjalës kabull.
    Mos Yllbardhe, mos ja fut kot !

Parat nuk jan te fallsifikuara.

Nuk vijn nga terroristët.

Nuk sherbejn per krime terroriste.

Arabia Saudite eshte shtet sovran, njesoj sic eshte Amerika, Kina, Franca, Egjipti, Australia edhe vet Kosova !

Po paten mundesi arabet, edhe rruget me asfallt le te na shtrojn, ne me gjithe qejf do i kishim pranuar ndihmen e tyre.

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    E ke citu personin e gabuar o dud. Po me drejtohesh me fjalet e mia!
    Qeteso veten dhe lexo edhe nje here ato qe i kam shkruar. Kete po ia thoja edhe une asaj/atij qe e perqeshi Jozefina Topallin.

Ky eshte postimi im:
    Mesazhi yt eshte pak konfuz. Kur thua shume e ulet kjo , ti nenkupton Jozefinen apo mesazhin e Xhemis?

Uroj te jem keqkuptuar une.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •