Close
Faqja 19 prej 56 FillimFillim ... 9171819202129 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 555
    back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    As unë e kam shumë të vështirë ta besoj historinë e plakut. Në media thuhet për 'prova të pakontestueshme' dhe ajo e ADN-së është e tillë. Nqs kanë marrë ADN-në e fetusit nga gjaku i viktimës dhe atë të plakut dhe nqs të dyja përkojnë me njëra-tjetrën atëherë ai është, ishte i ati i fëmijës.
    Problemi është se lajmi raportohet në mënyrë jo shumë konçize. Jo vetëm mospërputhje moshe e detaje të tjera, por as nuk përmendet asgjëkund për krahasimin e dy ADN-ve. Thuhet '' ekzaminimet e mjekësisë ligjore'' por cilat dreqin se?!

Inati im është me të atin. Nqs është e vërtetë se plaku e ka përdhunuar me 13 apo 14 vjeç, atëherë është e kuptueshme që vajza nuk ka guxuar të flasë. Ajo është ndierë e turpëruar dhe s'ka guxuar të thotë që është përdhunuar e ka qënë shtatzanë duke e ditur që ka për baba një tiran! Ai të vdekur dhe e mbylli mortin, e imagjinoni dot ç'mund të bente po të ishte e gjallë?! Shumica e viktimave të abuzimeve seksuale e kanë të vështirë të rrefejnë për abuzimet që kryhen me to. Ndihen shumë të ngarkuara psikologjikisht dhe tërhiqen, mbyllen, bëhen të heshtura etj Familja duhet t'i vë re këto ndryshime në sjellje. Por ç'pret nga disa shpellarë që kujtojnë se femrat janë skllave. Më bëhet qejfi (edhe pse nuk është mirë të thuhet në situata të tilla) për të atin, se iu thyen mirë turinjtë dhe egoja idiote. Goca e tij që s'dilte nga oborri, që e merrte dhe e përcillte, Shën Maria e tij doli Maria Magadalenë.

Histori makabre e kalbësisë morale të shoqërisë shqiptare të shk.XXI .
    Elegance is an attitude.

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Koncize? Per fat te keq ka gazetare qe akoma nuk kane mesuar te shkruajne sakte dhe ti japin situatat dhe ngjarjet sic duhet.
    Nga plaku monster eshte pranuar qe ai e ka vrare dhe ka pasur mardhenie"dashurie"
    qe kur ajo ka qene 14 vjec.Dmth ai ka bere seks me te ,kush ka bere seks Marika?
    Perderisa ai ka bere seks me viktimen, ADN ja e tij eshte te viktima.Me rregull treshi.Laboratori do e konfirmoje me dokument mediko ligjor,as mos u be merak.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Perderisa ai ka bere seks me viktimen, ADN ja e tij eshte te viktima.Me rregull treshi.Laboratori do e konfirmoje me dokument mediko ligjor,as mos u be merak.
    Kush ta tha ty këtë, ajo media që thua më sipër ''s'është mësuar ti japë si duhet ngjarjet''? Po sikur t'ketë ngelur shtatzënë nga dikush tjetër ajo dhe ky ta ketë vrarë për xhelozi (se u kontaminova dhe unë tani me këto delirimet inevstiguese?

Plaku mund të thotë shumë gjëra. Mund të mbulojë krimin e dikujt tjetër. Nqs ka ditur të bëjë një krim kaq makabër si një ''profesionist'', rrallëherë të dëgjuar më parë, do ketë qënë edhe aq i zoti të fshehë gjurmët (njollat e gjakut në bluzë, armën e krimit) Prandaj nuk mjafton vetëm pranimi i krimit në këtë rast. Vepra penale bazohet mbi prova, jo vetëm mbi rrëfime.

Këtu s'bëhet fjalë për skenarët ala American Psycho, që si duket qënkan aq të preferuara...na hapët barkun, na hapët.
    Elegance is an attitude.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Duke ndrydhur femijen nuk bejne gje tjeter vecse i krijojne hapersire te tjereve te abuzojne me femijet e tyre. Kafshe si puna e ketij plakut do perfitojne nga pafajesia, naivitiviteti, e sidomos ndrydhja e femijeve qe vijne nga prinder me mentalitet mesjetar. E dine qe keto vajza me mire pranojne te vdesin se te qajne nje problem te tille me prinderit. Rritini femijet te kene respek ndaj vetes, ndaj prinderve, dhe jo te trembur nga hija e rende e mashkullit te familjes.
    Feelings change - memories don't.

Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Citim Postuar më parë nga ☆Angie☆ Lexo Postimin
    Kush ta tha ty këtë, ajo media që thua më sipër ''s'është mësuar ti japë si duhet ngjarjet''? Po sikur t'ketë ngelur shtatzënë nga dikush tjetër ajo dhe ky ta ketë vrarë për xhelozi (se u kontaminova dhe unë tani me këto delirimet inevstiguese?

Plaku mund të thotë shumë gjëra. Mund të mbulojë krimin e dikujt tjetër. Nqs ka ditur të bëjë një krim kaq makabër si një ''profesionist'', rrallëherë të dëgjuar më parë, do ketë qënë edhe aq i zoti të fshehë gjurmët (njollat e gjakut në bluzë, armën e krimit) Prandaj nuk mjafton vetëm pranimi i krimit në këtë rast. Vepra penale bazohet mbi prova, jo vetëm mbi rrëfime.

Këtu s'bëhet fjalë për skenarët ala American Psycho, që si duket qënkan aq të preferuara...na hapët barkun, na hapët.
    Plaku pranoi qe e vrau dhe nuk ka thene qe e ka vrare per xhelozi por e ka vrare pasi ka qene shtatzane dhe e dinte qe femija i perkiste atij.
    Ai i ka kerkuar asaj qe te deshtonte femijen ,ajo nuk ka pranuar.Kjo ka qene arsyeja e vrasjes
    dhe jo xhelozia,se ajo na ka pasur lidhje me dike tjeter, na paska bere seks me dike tjeter dhe plaku merr vesh dhe e vret.
    Ajo nuk ka pasur te dashur nje cun te ri,as marrdhenie intime me ndonje te ri.
    Nga pamja ne fotografi ajo nuk duket ndonje femer e bukur,eshte nen mesataren si pamje dhe nuk ka pasur dashnor ndonje cun te ri as nga fshati as ndonje lidhje dashurie fejsbuku...Nuk te len pershtypjen e ndonje vajze shume te shkathet qe kapet menjehere me meshkujt,ne fllai ne raporte intime.Duket goce e urte e ngadalte.
    Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 14-10-2012 më 20:14
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

vajzat ne shqiperi i kishe armatos me leje te rregullt,dhe ne kurs qitjeje cdo 6 muaj do i coja...hajde prekeni e perdhunoni pastaj.

shoqeri e kalbun maskuliste,ku bejn si trima e hamshor ndaj qenieve me te dobeta.

kampet e spacit e te burrelit duhet hap prape,per keto mostra,te tredhen dhe te lihen te ngordhin pa buke,te behen ushqime per korba.
    Njerezit qe kafshojne doren e atij qe i ushqen,zakonisht lepijne kepucet e atyre qe i godasin.

Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Dakort jam, jepi arme gjithe femrave ne Shqiperi.Me ligj lejoji te gjuajne nqs i ngacmon dikush.
    Tregoi burrerine dhe trimerine ai me nje vajze 18 vjece.Plak i poshter.
    Te kishte ndonje vella ajo do i kish thyer turinj e brinje do e linte sakat perjete pleren.
    Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 14-10-2012 më 20:34
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar Maska e user010
    Anëtarësuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    Serioziteti i ngarjes bën të super domosdoshme të priten rezultatet e adn-së!

Gjëja më minimale që mund të bëjmë për atë vajzë të mjerë, të paktën tani, si shoqëri, është të përdorim dhe veglën më të fundit të teknologjisë për të vërtetuar 100% autorin.

Gjithmonë kam pat edhe kam besimin/teorinë se gjërat nuk janë të ndara, p.sh shpia time e shpia jote, në qoftë se shoqëria ka hajduata dhe kriminela.. të paktën një përqindje e vogël, sikur 0.1%, na takon ne të gjithëve, kjo sepse mbi ç'do person, pak a shumë ndikon cilësia e shoqërisë, pra cilësia tonë!

Duket qartë, ajo përqindja e fajit tonë.. tek ato mentalitetet që thonë se vajza ishte k!rvë, ose tek opinionet që thonë.. "ça më duhet mua, qafën le të thyejnë"!

Është gjë e mirë që u mbyll kjo çështje, dhe mir-njohim punën që bëri policia. Nuk e di po është bërë, a do bëhet, shpresojë dikush të marri fuqinë që vajza të gjendet atje ku është e plotë pa i munguar diçka, të tjerat ja lëmë zotit.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga [PaRTiZoNi] Lexo Postimin
    Njoni thotë injorantë, tjetri thot pa klas, tjetri prostitutë etj etj. Vritet një vajzë në moshën më t'mirë/bukur, ktu nuk thonë gjynah po shpejt ti gjejm pseudonimin asaj dhe familjes.

E ke lon aksionin te digitalbi dhe ju ke fut Channel X-it? Sa imagjinat t'shfrenuar ke daku.

Kur shani shqiptarët ju t'evoluarit e jashtëm, po jeni më kamikaz se ne.
    Do e vrisje atë plakun nqs do i thonte vajzës tënde " Si ja kalon " ose e kundërta ? E pse ? Se je më injoranti dhe vje bo si ekspert/gjykatës. Boll mër burr se na hapët barkun.
    o partizon. ke te besh me "hercule poirot" ketu. detektiv me te mire nuk ke ku e gjene. akoma thote qe ka folur me te emen. nuk e ka kuptuar se e ema ka vdekur...
    deri dje tha me bindje te plote: ka qene i ati. ka qene i ati.

i thashe une qe te vendosi perpara nje "une mendoj se..." dhe mos te beje sikur eshte i sigurt kur jep hipoteza, sepse nese vertetohet e kunderta nuk ben figure te bukur, por e paska teori.
    vazhdon e jep mendime duke qene 100% i bindur per ato qe thote. lol.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Ti vazhdo me ato perrallat e Ryanairit,5 euro Stamboll-Mynih lol
    50 cents kafja ne avjon looooool
    Hajde bileta 99 Cents,99 Cents.
    Ti e len gocen te beje muhabet me gjithe lagjen?
    Apo len gruan ti shkoje ti jape ndonje gojore meshkujve te lagja
    se per Partizonin eshte OK kur nje xhaje aty te rruga flet me gocen apo grun e vet
    i buzeqesh i ben kompliment ndan edhe ndonje kafe te pazari......Why not jemi ne Europe tani......
    Prinder si ju qe mendojne ashtu nuk meritojne te jene prinder.
    Ti e partizani keni shkare nga trute,te flasesh me goca te reja
    kur nuk je ne moshe me ato por moshen e babait te saj eshte
    perversllik,pisllik degjenerim.
    Ta lesh gocen te shkoje ne disko ne 12 te nates dhe te shkoje me mini sa i duken breket
    ti si prind je i degjenerum dhe idiot,ky eshte definicioni dhe nuk e meriton te jesh prind,je pa vlera nuk ke klas.
    Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 14-10-2012 më 21:57
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Faqja 19 prej 56 FillimFillim ... 9171819202129 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •