Close
Faqja 22 prej 56 FillimFillim ... 12202122232432 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 555
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Nese kjo vajze ka shku me vetedeshire me ate plakun ,mire beri babai i saj qe nderpreu pamjen per te ,kurre mos qofsha ne "lekuren" e atij prindi!Edhe prindi me liberal ne bote do ndihej i turperuar nga ky akt !

i/e regjistruar Maska e user010
    Anëtarësuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    Malsori nuk janë bardh e zi gjërat, personalisht unë jam më se i kundër me shumë fenomene moderne.. por nejse mbase diku tjetër, sepse kjo temë nuk është e duhura, do bisedojmë më gjerë!

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Lol vertet mendoni qe nje 14 shkon me deshire me nje 70 e kusur plak?! Imagjinoni veten tuaj ne ate moshe. Mua ne ate moshe dhe studentet me dukeshin si xhaje. Eshte thjesht nje viktime e ambjentit te ndrydhur qe u rrit dhe mentalitetit te eger maskilist qe mbizoteron atje. E mbajti plaku pas vetes duke e kercenuar se do tregonte qe nuk ishte me e virgjer, dhe kur ajo mori guximin te fliste hapur, ai ja mbylli gojen. Njerez qe gjykojne nje minorene se ra viktime
    e nje pedofili vetem ne Ballkan, Afrike, Middle East, dhe te gjitha vendet e botes se trete mund te gjesh. Ma peshtirosin ca ketu me pervesitetin e tyre. Vetem nje mendje e shthurur mund te mendoje e shprehi dicka te tille. Mjafton fjala e plakut qe ca ketu ti hedhin balte viktimes se shkrete. Po c 'prisni te degjoni nga yoja e nje pedofili, krimineli?! Zot e kisha vrare vet me duart e mia kete kafshe!
    Feelings change - memories don't.

fanatik i së vërtetës Maska e tomaras
    Anëtarësuar
    09-07-2008
    Postime
    343
    Citim Postuar më parë nga prenceedi Lexo Postimin
    Sot lexova ne shtyp se djali i te arrestuarit, 28 vjecari Nard Norja ka ndihmuar per te arrestuar te atin........ai kishte pak dite qe kish ardhur nga Italia ku edhe banon.Gjithmone sipas shtypit kohet e fundit djali kish vene re nje sjellje te cuditshme tek i ati
    Ndoshta .........
    Policia do të duhej ta verifikonte alibinë e këtij Nardit dhe të hetonte nëse rastësisht gjatë kohës së ramazanit kur supozohet se ka ngelur shtatzënë e ndjera, ka rastisur të ketë qenë edhe ai në Shqipëri. Në krejt rrëfimin e plakut, që fare lehtë mund ta marrë të birin në mbrojtje, ekziston një palogjikshmëri: e hedh revolen me të cilën e paska vra në Erzen, gjoja për t'i zhdukur gjurmët e krimit, kurse sopatën dhe thikën me të cilat ia ka pre kokën viktimës nuk i ka zhdukur fare!!! Ka mundur të ndodhë që revolen ta ketë përdorur dikush tjetër, kurse punën e kasapit e ka bërë plaku për ta rritur besueshmërinë e kryerësit të aktit.
    "It is a miracle that curiosity survives formal education."
    Albert Einstein

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Une si besoj dot kesaj historie.

Ky plaku, si plak ne ditet e fundit te jetes se tij, mo duket se po i ben nder nje dore tjeter.

Se kujt, kete nje Zot e di.

Mbase jam gabim, por historia eshte e veshtire per tu besuar.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Lol vertet mendoni qe nje 14 shkon me deshire me nje 70 e kusur plak?! Imagjinoni veten tuaj ne ate moshe. Mua ne ate moshe dhe studentet me dukeshin si xhaje. Eshte thjesht nje viktime e ambjentit te ndrydhur qe u rrit dhe mentalitetit te eger maskilist qe mbizoteron atje. E mbajti plaku pas vetes duke e kercenuar se do tregonte qe nuk ishte me e virgjer, dhe kur ajo mori guximin te fliste hapur, ai ja mbylli gojen. Njerez qe gjykojne nje minorene se ra viktime
    e nje pedofili vetem ne Ballkan, Afrike, Middle East, dhe te gjitha vendet e botes se trete mund te gjesh. Ma peshtirosin ca ketu me pervesitetin e tyre. Vetem nje mendje e shthurur mund te mendoje e shprehi dicka te tille. Mjafton fjala e plakut qe ca ketu ti hedhin balte viktimes se shkrete. Po c 'prisni te degjoni nga yoja e nje pedofili, krimineli?! Zot e kisha vrare vet me duart e mia kete kafshe!
    Mia ,ndoshta jane genjeshtra rrefimet e plakut monstrum por qe ka vajza qe shkojne me deshire me pleq nuk eshte e pazakonte ,kam pare njehere nje dokumentar rreth prostitucionit ne Gjermani ku dy vajza te reja(prostitucionin nuk e benin per para por per qejf) thonin se parapelqenin klientet shume te moshuar!!!!!!

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    qe ka vajza qe shkojne me deshire me pleq nuk eshte e pazakonte
    nuk ka mundesi.
    nuk ekzistojne femrat qe shkojne me deshire me pleq.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Vasudhaiva Kutumbakam

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Pse ti admiral ske shkuar me ndonje femer te madhe ne moshe kur ke qene adoleshent? lol

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Pse ti admiral ske shkuar me ndonje femer te madhe ne moshe kur ke qene adoleshent? lol
    lol. patjeter qe po. kur kam qene adoleshent ndihesha shume i terhequr nga femrat e bukura rreth te 40-ave...
    jo se tani nuk me pelqejne me, jo......

por nuk jam ndjere ndonjehere i terhequr nga 70-80 vjecaret.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    lol. kur kam qene adoleshent ndihesha shume i terhequr nga femrat e bukura rreth te 40-ave...
    jo se tani nuk me pelqejne me, jo......

por nuk jam ndjere ndonjehere i terhequr nga 70-80 vjecaret.

Faqja 22 prej 56 FillimFillim ... 12202122232432 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •