Nese kjo vajze ka shku me vetedeshire me ate plakun ,mire beri babai i saj qe nderpreu pamjen per te ,kurre mos qofsha ne "lekuren" e atij prindi!Edhe prindi me liberal ne bote do ndihej i turperuar nga ky akt !
Nese kjo vajze ka shku me vetedeshire me ate plakun ,mire beri babai i saj qe nderpreu pamjen per te ,kurre mos qofsha ne "lekuren" e atij prindi!Edhe prindi me liberal ne bote do ndihej i turperuar nga ky akt !
Malsori nuk janë bardh e zi gjërat, personalisht unë jam më se i kundër me shumë fenomene moderne.. por nejse mbase diku tjetër, sepse kjo temë nuk është e duhura, do bisedojmë më gjerë!
Lol vertet mendoni qe nje 14 shkon me deshire me nje 70 e kusur plak?! Imagjinoni veten tuaj ne ate moshe. Mua ne ate moshe dhe studentet me dukeshin si xhaje. Eshte thjesht nje viktime e ambjentit te ndrydhur qe u rrit dhe mentalitetit te eger maskilist qe mbizoteron atje. E mbajti plaku pas vetes duke e kercenuar se do tregonte qe nuk ishte me e virgjer, dhe kur ajo mori guximin te fliste hapur, ai ja mbylli gojen. Njerez qe gjykojne nje minorene se ra viktime
e nje pedofili vetem ne Ballkan, Afrike, Middle East, dhe te gjitha vendet e botes se trete mund te gjesh. Ma peshtirosin ca ketu me pervesitetin e tyre. Vetem nje mendje e shthurur mund te mendoje e shprehi dicka te tille. Mjafton fjala e plakut qe ca ketu ti hedhin balte viktimes se shkrete. Po c 'prisni te degjoni nga yoja e nje pedofili, krimineli?! Zot e kisha vrare vet me duart e mia kete kafshe!
Feelings change - memories don't.
Policia do të duhej ta verifikonte alibinë e këtij Nardit dhe të hetonte nëse rastësisht gjatë kohës së ramazanit kur supozohet se ka ngelur shtatzënë e ndjera, ka rastisur të ketë qenë edhe ai në Shqipëri. Në krejt rrëfimin e plakut, që fare lehtë mund ta marrë të birin në mbrojtje, ekziston një palogjikshmëri: e hedh revolen me të cilën e paska vra në Erzen, gjoja për t'i zhdukur gjurmët e krimit, kurse sopatën dhe thikën me të cilat ia ka pre kokën viktimës nuk i ka zhdukur fare!!! Ka mundur të ndodhë që revolen ta ketë përdorur dikush tjetër, kurse punën e kasapit e ka bërë plaku për ta rritur besueshmërinë e kryerësit të aktit.
"It is a miracle that curiosity survives formal education."
Albert Einstein
Une si besoj dot kesaj historie.
Ky plaku, si plak ne ditet e fundit te jetes se tij, mo duket se po i ben nder nje dore tjeter.
Se kujt, kete nje Zot e di.
Mbase jam gabim, por historia eshte e veshtire per tu besuar.
Mia ,ndoshta jane genjeshtra rrefimet e plakut monstrum por qe ka vajza qe shkojne me deshire me pleq nuk eshte e pazakonte ,kam pare njehere nje dokumentar rreth prostitucionit ne Gjermani ku dy vajza te reja(prostitucionin nuk e benin per para por per qejf) thonin se parapelqenin klientet shume te moshuar!!!!!!
Pse ti admiral ske shkuar me ndonje femer te madhe ne moshe kur ke qene adoleshent? lol
Krijoni Kontakt