Close
Faqja 17 prej 18 FillimFillim ... 715161718 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 176
    Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Cdo kund ku kam lexuar fjala jihad me del lufte ose perpjekje,ti tenton ti japesh krejt tjeter kuptim ,je bere si Bani ,prej se ekziston kurani muslimanet kane mbuluar grate e tyre,te gjithe ata dijetar nder shekuj pohonin te njejten gje ndersa ai thoshte mbulesa nuk ka baze ne kuran!!
    P.S Mund te jesh "ruajtur" ndoshta nga komentet negative por te gjithe e dime se cfare mendimin mund te kesh .....cka mendon per Pjeter Bogdanin dhe Ceten e Profeteve p.sh?!! (mendimin e sinqerte ama

Kujt po i plas per mendimin tim o ane dhe ti c'pyetje pa lidhje qe ben.
    Per Pjeter Bogdanin dhe keto qe ka vdekur ''rafmet paēin''
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    Kujt po i plas per mendimin tim o ane dhe ti c'pyetje pa lidhje qe ben.
    Per Pjeter Bogdanin dhe keto qe ka vdekur ''rafmet paēin''
    Hajt pra edhe Muhamedi "rafmet pacte"

Djalė Drenice Maska e Lexuesi_
    Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Selam Aleykum popull. Selam ane edhe per ty ane

i/e regjistruar Maska e medaur
    Anėtarėsuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    sallam edhe per ty..bile martadell
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar mė parė nga klajdi wolf Lexo Postimin
    Islami vjen nga rrėnja e fjalės ‘selam’, qė do tė thotė paqe. Kjo po ashtu do tė thotė t'ia nėnshtrosh vullnetin personal vullnetit tė Allahut. Islami ėshtė fe e paqes, e cila arrihet me nėnshtrimin e vullnetit personal ndaj vullnetit tė Krijuesit Suprem, Allahut.

- Nuk e favorizon secila qenie njerėzore paqen dhe harmoninė e qėndrueshme. Ka shumė tė atillė qė do ta ērregullonin gjendjen pėr interesa personale. Nganjėherė duhet tė pėrdoret forca qė tė mbahet paqja. Mu pėr kėtė arsye, ne kemi politikė qė pėrdor forcėn kundėr kriminelėve dhe elementeve anti-sociale pėr t'u mbajtur paqja nė vend. Islami promovon paqe. Nė tė njėjtėn kohė, Islami i nxit pasuesit e vet pėr tė luftuar kur ka shtypje. Lufta kundėr shtypjes nganjėherė mund tė kėrkojė pėrdorimin e forcės. Nė Islam forca mund tė pėrdoret vetėm nė promovimin e paqes dhe drejtėsisė.

Islami nuk eshte perhapur me dhune dhe me shpate ne bote edhe ne Shqiperi.
    Se sa paqesore eshte islami lexo kuranin ne Suretin ET TEVBE dhe do te shikosh se sa paqesore eshte.A e kupton ti temen , e ke lexuar ate?Po cfar na merresh me definimin e fjales islam.Lexo artikullin per Bosnjen dhe shiko se cfar ndodh atje dhe referoju vendit tend.Me islamiket je ne lufte ne cdo momnet perderisa nuk je besimtare , apo je i nje besimi tjeter, me to je ne lufte nese vendi nuk udhehiqet nga parimet islamike por eshte nje shtet laik, me to je ne lufte perderisa nuk zbatohet sherihati.Islami nuk ndjehet i lire po nuk udhehoqi vete.Keto me pare jane vellezer me arabe , egjyptiane ,e afrikane muslimane se me shqipatre te besimeve te tjera.Po ti hyme dhe prapambetjes , zkoneve primitive keto kane nevoje per doktorr.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

i/e regjistruar Maska e klajdi wolf
    Anėtarėsuar
    14-09-2012
    Postime
    591
    Citim Postuar mė parė nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Se sa paqesore eshte islami lexo kuranin ne Suretin ET TEVBE dhe do te shikosh se sa paqesore eshte.A e kupton ti temen , e ke lexuar ate?Po cfar na merresh me definimin e fjales islam.Lexo artikullin per Bosnjen dhe shiko se cfar ndodh atje dhe referoju vendit tend.Me islamiket je ne lufte ne cdo momnet perderisa nuk je besimtare , apo je i nje besimi tjeter, me to je ne lufte nese vendi nuk udhehiqet nga parimet islamike por eshte nje shtet laik, me to je ne lufte perderisa nuk zbatohet sherihati.Islami nuk ndjehet i lire po nuk udhehoqi vete.Keto me pare jane vellezer me arabe , egjyptiane ,e afrikane muslimane se me shqipatre te besimeve te tjera.Po ti hyme dhe prapambetjes , zkoneve primitive keto kane nevoje per doktorr.
    Shumica e feve pothuajse te gjitha duan paqen.Paqesor eshte ti nuk ua ke kontekstin e atyre sureve dhe ti nuk e di perse behej fjale aty.
    E kam kuptuar temen po doja tu pergjigjesha atyre qe nuk e kuptonin fjalen islam.
    Hidhi nje sy kesaj videos dhe pastaj fol per keto budalleqet e tua.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-06-2010
    Postime
    365
    Citim Postuar mė parė nga klajdi wolf Lexo Postimin
    Shumica e feve pothuajse te gjitha duan paqen.Paqesor eshte ti nuk ua ke kontekstin e atyre sureve dhe ti nuk e di perse behej fjale aty.
    E kam kuptuar temen po doja tu pergjigjesha atyre qe nuk e kuptonin fjalen islam.
    Hidhi nje sy kesaj videos dhe pastaj fol per keto budalleqet e tua.

http://www.youtube.com/watch?v=CMCj6...eature=related
    Po shoh se dikujt nuk i kan konvenue te vertetat qe ja kam perplase turijve dhe kenka fshij komenti ne te cilin nuk ka pase ofendime, sepse une nuk e kam zakon me ofendue, thjesht i kam tregue ofenduesit te verteten. Por per genjeshtaret, e verteta asht anmik. Po ti klajdi merresh me videa, por kure dikush ta thot qe ato jane rrena, ti terhiqesh. Pse, mos menon se te gjith antaret jane anaflabet, kurse ti inetelegjenca e forumit ?

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar mė parė nga Gjyka Lexo Postimin
    Po shoh se dikujt nuk i kan konvenue te vertetat qe ja kam perplase turijve dhe kenka fshij komenti ne te cilin nuk ka pase ofendime, sepse une nuk e kam zakon me ofendue, thjesht i kam tregue ofenduesit te verteten. Por per genjeshtaret, e verteta asht anmik. Po ti klajdi merresh me videa, por kure dikush ta thot qe ato jane rrena, ti terhiqesh. Pse, mos menon se te gjith antaret jane anaflabet, kurse ti inetelegjenca e forumit ?
    Po nese do te silleshim si ju islamiket qe per nje vidoo ne youtube moret jete te pafajshme njerzish, na takonte qe me te bere synet me thu per kete karikature qe i ben Jezusit.Per idene se mundet qe dikush te jege kuranin qe une hodha ketu me denuan 15 dite , por perse nje spurdhjak si ty nuk e denon njeri?! Kjo eshte jao qe na ben te dallojme nga jo, sjellja.Ketu fillon dhe mbaron paqja ne ate video qeke postuar i dshur ****.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anėtarėsuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Citim Postuar mė parė nga Toffee Lexo Postimin
    Po dalim nga tema.
    Tema eshte toleranca fetare gje qe me sa shof mungon te disa anetar.
    Gjithe te mirat!
    O i/e nderuar,
    Disa ketu edhe B.Y.TH... te shtin me fol e leje mo gojen ktu nuk ka asgje te beje me tolerancen fetare, ktu ka te beje me disa fanatike qe nuk diten te gjen lidhje ne shoqeri, shpresa e tyre e fundit eshte qe mos te mendojn me per kete bote sepse lidhjen jan shkeputur per kete shoqeri te mendojn dhe te luftojn per at dynja po edhe disa prej tyre kan frig nga vdekja mendojn se si te luftojn per gjihad ata do te vazhdojn jete ne Parajs me 74 vergjeresha qe nuk kam me pas mundesi te
    q“virgjeroj as nje sa materialist ky zoti i mugjahedinve.

Mugjahedin e di qka eshte, eshte ““Martin Fetar““ kurgjo tjeter e di se jom ma musliman se shum ketu. Por kombi eshte mbi te gjitha ateher kur rrezikohet kombi nuk njoh as fen me.
    Une jo qe jam musliman por edhe Haxhi por shqiptar me din e iman.

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185
    Citim Postuar mė parė nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Po nese do te silleshim si ju islamiket qe per nje vidoo ne youtube moret jete te pafajshme njerzish, na takonte qe me te bere synet me thu per kete karikature qe i ben Jezusit.Per idene se mundet qe dikush te jege kuranin qe une hodha ketu me denuan 15 dite , por perse nje spurdhjak si ty nuk e denon njeri?! Kjo eshte jao qe na ben te dallojme nga jo, sjellja.Ketu fillon dhe mbaron paqja ne ate video qeke postuar i dshur ****.
    Anest,

Un nuk besoj se ti me sinceritet beson Jezu Krishtin "zot", prandaj edhe ben si ata shoket e tu, qe ne kete forum miratuar fyerjet ku Jezusi u fye si homoseksual ! Poo jeni tolerant, por kur behet fjala per blasfemi, kte s'duhet toleruar ! Ne nje shtet Islamik, personi qe do ta kishte fyer Jezusin apo Nenen e Tij, do te denohej me vdekje per fyerjet qe i behet nje njeriu kaq te rendesishem sa ishn profetet ! Por ju sikur nuk e dini as cka eshte Profeti, e as Zoti. Per mua s'jeni besimtar, ju fejen e keni te trasheguar, dhe per ēeshtje nacionaliste vazhdoni e te thirreni ne krishterizem. Ti aplikon laicizmin, duke menduar se je duke aplikuar ligjet biblike.

Faqja 17 prej 18 FillimFillim ... 715161718 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •