Close
Faqja 3 prej 18 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 176
    Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Cka te thane ,e kishin mbyt dreqin me gure a jo?!!
    .....Por reagimi Juaj ishte jo i drejt,eshte dasht te reagoni tek ky postim qe citova,nese duam drejtesin....Gjithe te mirat...
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    Me than mos hajde pa i myt dreēnit qe i keni ne vend tand tani hajde kha. E ne kete rast me ja nis prej teje
    Dreqnit duhet eliminuar se pari nga vendi i "shejte"
    Veq zor qe keni me pas sukses edhe kete vit ,ka 1400 vite qe tentoni

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    .....Por reagimi Juaj ishte jo i drejt,eshte dasht te reagoni tek ky postim qe citova,nese duam drejtesin....Gjithe te mirat...
    Ka mundesi te jeni me e kjarte ,asgje ste kuptova

Mos te duket kollaj se eshte bukur i madh aj dreqi qe po gjuhet me gure

Une medoj qe per ta vrar sa me shpejt dreqin, te perdorin nje nuclear bomb ne vend te gurve.

Nese nuk e kane, mund t'jua huazoje Izraeli
    Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Ane , ke tema te argetimet dhe defrimet, sa per dreqer e shejtan secili le t'i deboje siē mundet, nuk eshte kjo tema. Leri ironite e kota se nuk ben per te qeshur askend perveē vetes tende dhe e qeshura me veten eshte nje e qeshur vetmie dhe kotesie me te cilen genjen veten se po argetohesh dhe prape temat serioze s'jane per kete lloj argetimi por le te gezohemi nese ka sensibilizim nga njerezit .

Tema per mua kishte rendesi sepse perfaqesohet nga shume antare propaganda e tyre drejtohet kunder Skenderbeut , Nene Terezes e me rradhe ēdo kush qe e ka dashur Shqiperine dhe sot per ta shpifet nga feja .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga daniel00 : 11-10-2012 mė 05:07
    Ngjeshur me brezin e se vertetės,parzmoren e drejtėsisė,mburojėn e besimit dhe shpatėn e Frymės.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Ka mundesi te jeni me e kjarte ,asgje ste kuptova
    Lexojeni postimin para ketij qe debatonim me daniel00,do ta kuptoni....
    Ps. keni te drejt te reagoni pasi nuk citova postimin e tij...
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Djalė Drenice Maska e Lexuesi_
    Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

Dreēnit duhet me i luftu ku do qe jan... jo veē te vendi shejt atje skan ēka bajn po ksajde si puna jote jan te damshem, ma i damshem eshte 1 dreē si ti se sa 1 mij dreēen te vendi shejt.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga daniel00 Lexo Postimin
    Ane , ke tema te argetimet dhe defrimet, sa per dreqer e shejtan secili le t'i deboje siē mundet, nuk eshte kjo tema. Leri ironite e kota se nuk ben per te qeshur askend perveē vetes tende dhe e qeshura me veten eshte nje e qeshur vetmie dhe kotesie me te cilen genjen veten se po argetohesh dhe prape temat serioze s'jane per kete lloj argetimi por le te gezohemi nese ka sensibilizim nga njerezit .

Tema per mua kishte rendesi sepse perfaqesohet nga shume antare propaganda e tyre drejtohet kunder Skenderbeut , Nene Terezes e me rradhe ēdo kush qe e ka dashur Shqiperine dhe sot per ta shpifet nga feja .
    Une kam menyren time te te "luftuarit" kunder dukurive te cilat i shoh si negative e kjo nganjehere(ndonese ne te shumten e rasteve jam serioze) eshte ironizimi i religjionit dhe besimtarve(ketyre qe perbaltin figurat kombetare) ,ti ne cfare menyre mendon te zgjidhet ky problem ,me "zgjidhjen perfundimtare"?!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    [QUOTE=Lexuesi_;3505955]Dreēnit duhet me i luftu ku do qe jan... jo veē te vendi shejt atje skan ēka bajn po ksajde si puna jote jan te damshem, ma i damshem eshte 1 dreē si ti se sa 1 mij dreēen te vendi shejt.[/QUOTE]

Daniel ,ja rezultati i ironive te mia te "kota"

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185
    Une kam menyren time te te "luftuarit" kunder dukurive te cilat i shoh si negative e kjo nganjehere(ndonese ne te shumten e rasteve jam serioze) eshte ironizimi i religjionit dhe besimtarve(ketyre qe perbaltin figurat kombetare) ,ti ne cfare menyre mendon te zgjidhet ky problem ,me "zgjidhjen perfundimtare"?!!
    Zonje,

Mos konsumoni kepurdha halucinogjene ! Nuk ju ka mbet juve ta mbroni kombin, por ta respektoni ate me ligjėt dhe traditat e saja.

As un se kuptoj se pse zgėrdhiheni keshtu, pse nuk tentoni te kuptoni se pse e gjuajn dreēin me gure ? A e dini ju qe kjo histori lidhėt edhe me profetin tuaj (paqja qoft mbi te) ?!

Faqja 3 prej 18 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •