Close
Faqja 2 prej 18 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 176
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    Tezet kan shku veē dy prej tyre edhe ka shku nje daj me nje baxhanak te babes, edhe baxhanaku i babes ish shku me 2 kusheri te vet e ata dy kusherit e vet me do djem te migjes tvet, ata djemt e migjes tve kishin shku me 2 daj te vet e ata krejt me gra dmth krejt ēift. Kjo ėshtė shenje e mire sepse islami po perhapet ēdo ditė e me shumė.

Une vitin tjeter nem dhasht Zoti ymer kam ba plan te shkoj.

Cka te thane ,e kishin mbyt dreqin me gure a jo?!!

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anėtarėsuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Tezet kan shku veē dy prej tyre edhe ka shku nje daj me nje baxhanak te babes, edhe baxhanaku i babes ish shku me 2 kusheri te vet e ata dy kusherit e vet me do djem te migjes tvet, ata djemt e migjes tve kishin shku me 2 daj te vet e ata krejt me gra dmth krejt ēift. Kjo ėshtė shenje e mire sepse islami po perhapet ēdo ditė e me shumė.

Para se te shkoshe Pyete Fadilin e Turiqevcit, ndoshta mund te sjellin nje grushte krup rreth kokes
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    S’ēarmatosem sa t’jetė jeta!

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185
    Kjo teme ka qellim ne nenvetdijen e autorit qe kryēėtarėt kriminel ti asocion me muxhahidėt.

Por Muxhahidi nuk e ka te njejtin definicion me ate te Kryētarit kriminel.

Prandaj, e ben temen qesharake.

E lusimin Zotin qe t'i japin mend keti plaku.

Djalė Drenice Maska e Lexuesi_
    Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Cka te thane ,e kishin mbyt dreqin me gure a jo?!!

Me than mos hajde pa i myt dreēnit qe i keni ne vend tand tani hajde kha. E ne kete rast me ja nis prej teje

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    Ore ti qe ke hapur temen ke nje detyrim moral ndaj lexuesit qe ti shpjegosh se c'do te thote ''muxhahedin''?

Keto dokrra qe ke shkruajtur me siper seleksionoji dhe tregoja per barsaleta femijve se do kenaqen.
    Puna eshte se sa kupton ti mer i dashtun, une te lak skajruar dhe ti nuk mbush , si i behet?jane ato vullnetare qe erdhen te luftojne ne Bosnje per ceshtjen e islamit, me justifikimin se lufta atje ishte profetike.Po cfar te them une ty ? E ke emrin e dyte ti ne ate artikull? Je ti perkrahes i tyre , jep ti jeten per islamin dhe a e shikon ti jeten ne nje shtet laik si i fyer dhe do te luftosh deri sa te permbysnin demokracine dhe te vendosni shtetin monoteik islamik?lexoje shkrimin dhe aty ke shume gjera per te diskutuar dhe mos u merr me terminologji ordinere se behesh dhe karagjoz.Gjeje veten ne nivelin e debatit dhe rikthei autoritetin vetes m e cilesi , me vlera ne mesazhin qe do ti japesh miqeve , nese i konsideron te tille.Ti fyen dhe kerkush nuk i heq shkimet tuaja?! A ka moderator per ty? Kjo eshte drejtesia e ketij forumi ?
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

Paska ngel Kosova pa njeri mren

Krejt paskan shku per haxh

p.s

E lume Arabia per paret qe po i thith
    Revolution 1848

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Me than mos hajde pa i myt dreēnit qe i keni ne vend tand tani hajde kha. E ne kete rast me ja nis prej teje
    Hahaha,kjo eshte thenja e dites....
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Talebansa muxhaidin ke plot forumin , postojne ketu , secili duke mbajtur anen e vet qe i djeg , kush duke u zgerdhire me skermitje e kush duke bere te paditurin .
    Ngjeshur me brezin e se vertetės,parzmoren e drejtėsisė,mburojėn e besimit dhe shpatėn e Frymės.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Pjesa e pare e fjalis se Lexuesit vertet ishte per te qeshur,por edhe e drejt.Nese kete e quan ,,zgerdhirje'' gabon...
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Nuk e kuptoj deshiren per te prishur tema me te qeshura, nese nje teme eshte serioze atehere le te trajtohet si e tille . A nuk mendon se secila teme duhet trajtuar sipas vendit dhe kuvendit ?

Individe qe jane me qellime perēarese dhe urrejtje qe infiltrojne brenda popujve nuk me duket se mund te shkaktojne te qeshura ne gjithe kete , sepse ashtu si semundja rrezikon jeten e njeriut ashtu edhe keta persona me planprogram te qarte kunder kombit, sjellin ashtu siē shihet qarte edhe ne forum vetem vrer dhe ligesi , shfryjne kunder tradites shqiptare dhe figurave te kombit .

Nuk imagjinoj sa e zeze mund te behet nje zemer per te arritur te vjelle kaq shume ndotje dhe papasterti sa ēfare nxirret ketu ne forum , dite nate me nje ligesi e felliqesi me shume . Pra une te qeshurat nuk i kuptoj ne gjithe kete gjendje . Gjithesesi me vjen mire qe reagove dhe qe nuk perfshihesh me ta. Klm mire !
    Ngjeshur me brezin e se vertetės,parzmoren e drejtėsisė,mburojėn e besimit dhe shpatėn e Frymės.

Faqja 2 prej 18 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •