Kjo teme ka qellim ne nenvetdijen e autorit qe kryēėtarėt kriminel ti asocion me muxhahidėt.
Por Muxhahidi nuk e ka te njejtin definicion me ate te Kryētarit kriminel.
Prandaj, e ben temen qesharake.
E lusimin Zotin qe t'i japin mend keti plaku.
Puna eshte se sa kupton ti mer i dashtun, une te lak skajruar dhe ti nuk mbush , si i behet?jane ato vullnetare qe erdhen te luftojne ne Bosnje per ceshtjen e islamit, me justifikimin se lufta atje ishte profetike.Po cfar te them une ty ? E ke emrin e dyte ti ne ate artikull? Je ti perkrahes i tyre , jep ti jeten per islamin dhe a e shikon ti jeten ne nje shtet laik si i fyer dhe do te luftosh deri sa te permbysnin demokracine dhe te vendosni shtetin monoteik islamik?lexoje shkrimin dhe aty ke shume gjera per te diskutuar dhe mos u merr me terminologji ordinere se behesh dhe karagjoz.Gjeje veten ne nivelin e debatit dhe rikthei autoritetin vetes m e cilesi , me vlera ne mesazhin qe do ti japesh miqeve , nese i konsideron te tille.Ti fyen dhe kerkush nuk i heq shkimet tuaja?! A ka moderator per ty? Kjo eshte drejtesia e ketij forumi ?
Injorantin e kam frike,
Budallin e meshiroj,
Te diturin (civilin) e dua pa mase.
Talebansa muxhaidin ke plot forumin , postojne ketu , secili duke mbajtur anen e vet qe i djeg , kush duke u zgerdhire me skermitje e kush duke bere te paditurin .
Ngjeshur me brezin e se vertetės,parzmoren e drejtėsisė,mburojėn e besimit dhe shpatėn e Frymės.
Pjesa e pare e fjalis se Lexuesit vertet ishte per te qeshur,por edhe e drejt.Nese kete e quan ,,zgerdhirje'' gabon...
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Nuk e kuptoj deshiren per te prishur tema me te qeshura, nese nje teme eshte serioze atehere le te trajtohet si e tille . A nuk mendon se secila teme duhet trajtuar sipas vendit dhe kuvendit ?
Individe qe jane me qellime perēarese dhe urrejtje qe infiltrojne brenda popujve nuk me duket se mund te shkaktojne te qeshura ne gjithe kete , sepse ashtu si semundja rrezikon jeten e njeriut ashtu edhe keta persona me planprogram te qarte kunder kombit, sjellin ashtu siē shihet qarte edhe ne forum vetem vrer dhe ligesi , shfryjne kunder tradites shqiptare dhe figurave te kombit .
Nuk imagjinoj sa e zeze mund te behet nje zemer per te arritur te vjelle kaq shume ndotje dhe papasterti sa ēfare nxirret ketu ne forum , dite nate me nje ligesi e felliqesi me shume . Pra une te qeshurat nuk i kuptoj ne gjithe kete gjendje . Gjithesesi me vjen mire qe reagove dhe qe nuk perfshihesh me ta. Klm mire !
Ngjeshur me brezin e se vertetės,parzmoren e drejtėsisė,mburojėn e besimit dhe shpatėn e Frymės.
Krijoni Kontakt