Keto jane pasojat.
Nuk po flisnim per kete gje.
Nejse, i'm out, se po lodhem kot une ketu.
Keto jane pasojat.
Nuk po flisnim per kete gje.
Nejse, i'm out, se po lodhem kot une ketu.
Ceshtja eshte te mos dalim nga tema, te diskutojme gjendjen e sotme dhe jo kryqezatat. Kryqezatat ishin nje nevoje e kohes, nuk ishin budalllenj ato qe i drejtonin ato. Qe nje komunitet te beje nje jete ciesore ,kusht themelore eshte qe te jete sa me i madh dhe te kete nje sofwar shpirteore. Njeriu ishte primitiv dhe i rrezikshem, shikoni sot se sa i keq eshte , shikoni ketu ne forum , ku jemi te gjithe shqipatre dhe sa prane eshte fyerja dhe ndoshta rreziku per konfrontim, shikoni nepermjet diskutimeve se ne cfar kulisash penetrojne per te percauar tradhetine dhe ligesine ato qe jane te ligj.Te gjitha fete kete pune bene, biles Muhamedi luftetare ishte.Pra le te flasim per temen a kemi ngjashmeri me Bosnjen dhe ne shqiperi , Kosove e Maqedoni? Organizata islamike paska ne Gjermani, ne Austri, natyrsisht tashme ne Bosnje , por dhe neZvicer duhet te jete ndonje e rrezikshme pasi pak kohe me pare kerkuan ndryshimin e flamurit.Po perse shipatret e krishtere , nuk merren me revolta per pushtet fetare , apo ambicje te kesaj natyre?Per se keto te krishtere nuk kercenojne per vilajete?
Injorantin e kam frike,
Budallin e meshiroj,
Te diturin (civilin) e dua pa mase.
...une te garantoj se ne entin social ne shtip nuk ke asnje shqiptare te shallteri....ne tetove diku 85% te aplikuesve......nese e gjen PSE, te jap nje molle te kuqe.
Ekonomia e maqedonise eshte ZERO.........ato kufoma te pseudosllavise jane aq te vlefshme, sa ato te shqiperise.....maqedonia ka qene edhe ne kuader te pseudosllavise vryma e fundit e kavallit (bashk me kosoven), edhe ketu e ke nje molle te kuqe, po e gjete pse...
Tash....mbaja me skepticizmin dhe intuicionin dhunues, nuk je ti per keto tema ne nivel intelektual......ketu mendohet me tru, jo me bark...
tungi
albanish by nature
Po qe besa Saladini do te vije e do t'ua thyeje qafen qafirave. lol Saladinin po dojne me kthy disa myslimane, po qe te kthehet saladini duhen vrare se pari miliona myslimane, e kete po e bejne vellezerit tuaj fetare anekend vendeve islamike.
Ti mendon se ende lufta behet me shpata si ne kohen e kryqzatave. Askush spo vret myslimanet, perpos vet myslimaneve qe vriten plotesisht ndermjet vete.
Kryqzatat jane bere kryesisht nga pelegrinet te cilet deshironin ta vizitonin Jeruzalemin, dhe ata kane qene te bindur se ushtria e anti krishtit po i ndalonte qe te hynin ne Jeruzalem e bash per kete jane bere kryqzatat.
Krijoni Kontakt