Close
Faqja 12 prej 18 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 179
    CHEERFUL GIRL
    Anėtarėsuar
    14-04-2008
    Postime
    3,536
    Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    Eshte nje Bel Air ne Shqiperi , tip low cost kshu .. po ka gjithmone delays , dhe cancelations menjefjale eshte kot por gjithsesi e blejne shume se i ka cheap tickets.
    Tip low cost eshte Eni, mirepo mua nuk me duket se ka ndonje diference te madhe cmimesh ne krahasim me Alitalian. Per vete kam udhetuar vetem me Alitalian, per faktin se cmimet e biletave nuk kane qene shume me shtrenjt se Beliair dhe ja vlen me shume me Alitalian.
    Persa i perket Ryanair, mu ka dukur sikur isha ne autobus dhe jo ne avion megjithese ja vlejti si udhetim, te levizesh aq lire me kilometra larg eshte mundesi qe duhet me e shfrytezuar, te pakten keshtu e mendoj une......
    E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Arvima Lexo Postimin
    Persa i perket Ryanair, mu ka dukur sikur isha ne autobus dhe jo ne avion megjithese ja vlejti si udhetim, te levizesh aq lire me kilometra larg eshte mundesi qe duhet me e shfrytezuar, te pakten keshtu e mendoj une......
    pse si ne autoboz? per cilen arsye?
    ryanair perdor avjone me te medhenj se ata qe perdor lufthansa per ne shqiperi psh.
    belleair perdor te njejtit avjone qe perdor austrian airlines...
    nese nje kompani eshte low cost nuk do te thote se ajo perdor avjone me te keqinj...
    Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    Do te jap nje rast konkret qe ta kuptosh.

Isha ne Bali te Indonezise dhe do shkoja ne Katar. Avioni ne te cilin do udhetoja do ndalonte ne Singapore. Bileta e avionit nga Bali per ne Singapore kushtonte 40$ nderkohe qe me Singapore Airlines cmimi ishte 270$.
    Nderkohe qe nese e pronotoje bileten Bali- Katar cmimi ishte 630$. Kete cmim kishte dhe udhetimi nga Singapori per ne Katar.
    Disa here kompanite ajrore qofte dhe ata 5 Star Airlines si Qatar Airlines perdorin metoda te tilla per te nxjerre parate e rruges ne nje udhetim dhe fitimin e kane ne udhetimin pasardhes.

Ndaj kur thua qe nje bilete e gjen me 19 Euro nuk eshte nje rast qe e gjen cdo dite por eshte okazion qe kompania ne fjale sakrifikon nje udhetim me arsyen e fitimit ne udhetimin tjeter.
    duhet thene qe ne azi si aeroportet ashtu edhe kompanite ajrore jane ne nje nivel superior ne krahasim me europen.
    si eshte kjo qatar airlines? eshte vertete me e mira ne bote sic mbahet?

une kam udhetuar vetem me emirates dhe eshte spektakel. mbahet si kompania qe ne absolut ofron "best inflight entertainment" ne bote.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    admiral ti ke njohuri ketu
    kush eshte ajo kompania qe doli jashte perdorimi para dy vitesh
    kujtohem ne 2009 shkova me ish te dashuren ne barcelone
    graz -barcelone 121 euro per te dy vajtje ardhje(se besova biles vura dhe bast se me genjente)
    aeroporti ishte 20 min me autobus larg barcelones

ky bell air a me duket apo i ka shtrejtu cmimet .
    JO SEKS PARA MARTESE

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Admiralo me mua e kishe ate 'sarkazmen' e lodhme? Mund te lole-sh all day long. Prape nuk ndryshon gje. I am not cheap! Cfare ka per pol ketu?! Nuk do udhetoja asnjehere. Jo te gjithe jemi njelloj dhe 'aventuerier' si Ty. Nje shprehje ketej thote; you get what you pay! Cheap arse si Ty se Kane problem faktoret tip ' te pershtatshem'. Disa I ke thene vete me lart sh mire. Une nuk I toleroj sepse nuk Dua te me dali udhetimi nga hundet. Kam dhe kete moto; kur udhetoj per qef nuk kursej per gjera te tilla. Se ti ke 'zbuluar' low cost flights nuk eshte e thene ne qe si preferojme te shihemi si njerez me pol. Pol for what?! S'jemi te gjithe njelloj, mos harro. Une e njoh veten per modeste dhe realiste. ( po prishim qindra $$$ kot, po kursekemi 100 dollare ne 1 flight, puhlease. ). Safety comes first dhe service etc. Shnet.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

CHEERFUL GIRL
    Anėtarėsuar
    14-04-2008
    Postime
    3,536
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    pse si ne autoboz? per cilen arsye?
    ryanair perdor avjone me te medhenj se ata qe perdor lufthansa per ne shqiperi psh.
    belleair perdor te njejtit avjone qe perdor austrian airlines...
    nese nje kompani eshte low cost nuk do te thote se ajo perdor avjone me te keqinj...

.
    Admiral , mbase krijova une ate pershtypje nga eksperienca ime e udhetimit. Une vetem njehere kam udhetuar me Ryanair, dhe kur thashe si ne autobus nuk e kisha per nga madhesia apo se eshte avion i keq . Me dha ate pershtypje me teper se i mungonte rregulli. Mbase mua mu dha rasti te ulesha prane nje cifti me dy femije qe spushuan se beri zhurme ( mire femijet por edhe prinderit ) , dhe here pas here u terhiqja vemendje por me kot , ua vura ne dukje edhe personelit por me thane skemi cfare ju bejme. Gjithsesi vura kufjet ne vesh dhe bera sikur skishte asgje, vetem kur zbrita me dhimbje koke. ( Ne fakt ishte udhetimi me i gjate qe une beja 4 ore )

Gjithsesi ky ishte thjesht nje incident qe nuk besoj se ndodh gjithmone dhe ne cdo udhetim .
    E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Admiralo me mua e kishe ate 'sarkazmen' e lodhme? Mund te lole-sh all day long. Prape nuk ndryshon gje. I am not cheap! Cfare ka per pol ketu?! Nuk do udhetoja asnjehere. Jo te gjithe jemi njelloj dhe 'aventuerier' si Ty. Nje shprehje ketej thote; you get what you pay! Cheap arse si Ty se Kane problem faktoret tip ' te pershtatshem'. Disa I ke thene vete me lart sh mire. Une nuk I toleroj sepse nuk Dua te me dali udhetimi nga hundet. Kam dhe kete moto; kur udhetoj per qef nuk kursej per gjera te tilla. Se ti ke 'zbuluar' low cost flights nuk eshte e thene ne qe si preferojme te shihemi si njerez me pol. Pol for what?! S'jemi te gjithe njelloj, mos harro. Une e njoh veten per modeste dhe realiste. ( po prishim qindra $$$ kot, po kursekemi 100 dollare ne 1 flight, puhlease. ). Safety comes first dhe service etc. Shnet.
    Varet ce cjete ben PINK , nese ke nje jete ose pune qe duhet te udhetosh shpesh linjat ajrore low cost jane alternativa qe duhet te merren ne konsiderate. Kompanite low cost zakonisht perqendrohen ne udhetime te shkurtra qe do te thote maksimumi 1-2 ore udhetim. Ske pse pagon per lluks te madh per dava 1-2 ore udhetim.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga goldian Lexo Postimin
    admiral ti ke njohuri ketu
    kush eshte ajo kompania qe doli jashte perdorimi para dy vitesh
    kujtohem ne 2009 shkova me ish te dashuren ne barcelone
    graz -barcelone 121 euro per te dy vajtje ardhje(se besova biles vura dhe bast se me genjente)
    aeroporti ishte 20 min me autobus larg barcelones
    ky bell air a me duket apo i ka shtrejtu cmimet .
    nje kompani qe bente graz-barcelone ne 2009 dhe ka dale jashte perdorimit ne 2010?!?!
    ryanair fluturonte nga graz per ne barcelone (girona) dhe ne vitin 2010 ke nderprere keto fluturime.
    mos ke udhetuar me ryanair?

kur dikush thote se nuk do udhetonte kurre me kompani te tilla (te cilat nuk i njeh fare dhe nuk ka ide si funksionojne) vetem per faktin se kushtojne me lire, atehere ose eshte po*dhe, ose mungese njohurishe.
    pastaj ky person udheton me nje kompani tjeter duke paguar 3-fishin e cmimit dhe duke udhetuar ne te njejtin avjon. LOL.
    sa gje inteligjente.

ke udhetuar ndonjehere me AA nga new york ne miami pink???
    AA perdor boeing 737-800 next generation.... oops. ekzakt te njejtet avjone qe perdor ryanair neper europe.

p.s. po te arsyetoja si ti do merrja avjonin 2 here ne vit.
    Vasudhaiva Kutumbakam

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Angmokio zakonisht kur udheton nga puna eshte e paguar nga comp . Shumicen e rasteve. Admiral ti prape spo kupton cfare po them. E troc fare; mund te jene avionet njelloj, Por nuk eshte servisi I njejte. Nuk eshte luks ( se per Pune Kane first class ) .2 here ne vit? Po pse sa do ti? Cdo muaj, cdo weekend? lol

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Angmokio zakonisht kur udheton nga puna eshte e paguar nga comp . Shumicen e rasteve. Admiral ti prape spo kupton cfare po them. E troc fare; mund te jene avionet njelloj, Por nuk eshte servisi I njejte. Nuk eshte luks ( se per Pune Kane first class ) .2 here ne vit? Po pse sa do ti? Cdo muaj, cdo weekend? lol
    Pikerisht , nje kompani me financier te zote din se si e kontrollon buxhetin.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Ore leri ato buss trips ti. Spo flasim per ato

Faqja 12 prej 18 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •