Low-cost jane me te lire se vektoret e zakonshem ne te gjitha fazat e blerjes se biletave ne udhetimet e shkurtra nen 1000 km dhe te mesme deri ne 2000 km.
Kane nje personel ne minimumin e nevojshem dhe besoj te afte per te kryer operacionet ne toke dhe ne ajer. Sinqerisht, nuk besoj se i intereson kujt modeli i kontrates se punes.
Shume nga aeroportet dikur te ngordhura apo te vdekura qe mund te kishin vetem ndonje fluturim charter sot jane gjalleruar nga prezenca e linjave low-cost, mgjs mund te kene prezence sezonale apo vjetore. Kam parasysh ketu impiantet e skive ne sezonin dimeror apo vendet bregdetare ne sezonin veror.
Nqs i hyjme thelle analizes si financohen aeroportet e vogla apo ndermarrje dhe kompani te caktuara, ndoshta dalim ne llogarine qe edhe buken te cilem hame e paguajme dy here.
Sinqerisht, nuk besoj se i intereson kujt se si arrin te mbijetoje nje kompani fluturimi nqs arrin te siguroje nje bilete me ēmim te leverdisshem per udhetimin e tij.
Problematike nuk shof kund, vetem leverdi. Nqs ti e quan problematik faktin se low-cost marrin pasagjere nga linjat tradicionale, une nuk jam aspak i te njejtit mendim !!!
Krijoni Kontakt