Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 15 prej 15
    Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Citim Postuar më parë nga dardajan Lexo Postimin
    Po pse nuk e kapni problemin drejt e drejt, por gjithmon shtrëmbër.
    Pse nuk thoni që ky M Thaci qeka injorant që niset me shofer pa patent ndërkombëtare. Ky mendon se është deputet apo ku di unë c'far dhe mund të thyej rregullat e qarkullimit rrugor etj.... Kështu fillojnë këta ju duket vetja i rëndësishëm dhe mund të bëjnë ç'farë të duan. I lumtë grekut i tregoj se duhet të respektojë rregullat dhe nuk do të dijë se kush je ti. Sa për ankesën që ka bërë ka treguar përsëri injorancën e tij.
    Kur ishte puna kështu pse nuk i zbriti makinës të kalonte kufirin të merrete një taksi dhe të shkonte ku të donte. Kështu do provonte nëse u ndalua prej shoferit apo sepse ishte Shqiptar. Si është e mundur të kalosh nëpër botë me makinë pa patentë ndërkombëtare, ose njohje bilaterale të patentave.
    Patentat nderkombetare kane dale jasht loje nga pasaportat biometrike. E them kete sepse ka nja 1 vit une qe udhetoj rregullisht jasht shteti me makinen time dhe nuk me eshte kerkuar me. Per me teper, patentat e reja jane gjithashtu biometrike, te njesuara me karten e identitetit dhe pasaporten biometrike dhe po te kesh njeren i ke te gjitha. Shihet ashiqare ne rastin e shoferit te menduhit se ndalimi eshte tendencioz, per me teper shteti grek kethen si ti doje dhe ke ti doje kokrra e qejfit; dhe eshte pikerisht kjo sjellje qe kritikon me te drejte z. Thaci.
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    Thaci nuk i perplasi asgje, sepse nga letra qe ai shkruajti, une kuptova qe Thaci ishte
    i irrituar qe greket zbatuan ligjin, dhe i kerkonte grekeve qe kur Thaci apo shqiptaret te kalonje kufirin, policia duhet te mbylli syte perpara ligjit.
    Me kete leter ai demaskoi veten si njeri i pacivilizuar, qe shfryn sa here qe ligji vepron.
    imagjino sikur ligjet te ishin ne dore te njerezve me mentalitet si THaci. do ishte e gjithe europa si shqiperia.
    Toc i civilizuar, Gerqia dhe Gerqerit kethejne ke te duan, si te duan, dhe sa here te duan, dhe nuk e rruajne as per ligj e as per maliq. Eshte pikerisht kjo qe z. Thaci kritikon.
    Ne fund fare ai ka kaluar pa problemi andej nga Bullgaria, dhe ky vend i EU'se me "Ligje".

E kam shkruar dhe me lart, patentat nderkombetare tani jane bere obsolete nga patentat biometrike.
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga Scion Lexo Postimin
    Toc i civilizuar, Gerqia dhe Gerqerit kethejne ke te duan, si te duan, dhe sa here te duan, dhe nuk e rruajne as per ligj e as per maliq. Eshte pikerisht kjo qe z. Thaci kritikon.
    Ne fund fare ai ka kaluar pa problemi andej nga Bullgaria, dhe ky vend i EU'se me "Ligje".

E kam shkruar dhe me lart, patentat nderkombetare tani jane bere obsolete nga patentat biometrike.
    kjo nuk eshte e vertete, sepse une kalova ne gusht ne greqi, dhe pyeta te drejtoria e patentave ne tirane ku nxorra dhe lejen e qarkullimit per jashte shtetit, ata me thane se duhet edhe patenta nderkombetare per te kaluar ne kufi. dhe kalova pa problem.
    Por Thaci me sa duket eshte pordhe e madhe, sic jane te edhe politikanet e tjere me mentalitet bajraktari, duke i dhene vetes me teper rendesi sec kane ne te vertete.
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    edhe ky eshte politikan qe sdi te lidhi dy fjal pfff futja kot
    Partizoni

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Shoferin e Mendu Thacit e paskan kapur ne kufi te Greqise ,pa patent nderkombetare dhe Mendu Thaci ,nga inati na i paska shkruare leter Kryeministrit dhe ambasades greke ne Shkupe ,bile bile na qenka ankuare edhe per te drejtat e cameve ne Greqi. Ceshtja e cameve eshte problem 100 vjecare ,kurse ky fare pordhaveci M.Th.na paska pritur qe te kapet me shofer pa leje nderkombetare ne greqi dhe te ankohet per te drejtat e cameve ne greqi.

Hajte shqipetare hajte !!!

Sa e pa logjikshme !!!Menduh Thaci sa per ti shitur pordha popullit shqipetare ne Maqedoni. Kushe i njehe keta pordhaveca politikane shqipefoles ne evrope BE dhe bote.
    Ndryshuar për herë të fundit nga TetovaMas : 20-10-2012 më 20:51

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •