Postuar më parë nga Enkeleu Luan Jaha ??? E sakte
Carpe diem!!
Postuar më parë nga Premtor argument se jo mahi Hahaha Amnor , e si me argumentu me mire ndryshe ?!!
I lumtur është ai që nuk shpreson në asgjë, sepse nuk zhgënjehet asnjëherë...!
Postuar më parë nga orhideja E sakte _ _ _ _ _ , _ _ _ _ Edhe ky aktor shqiptar
Postuar më parë nga Enkeleu _ _ _ _ _ , _ _ _ _ Edhe ky aktor shqiptar E?............
Postuar më parë nga Enkeleu Hahaha Amnor , e si me argumentu me mire ndryshe ?!! hahaha amnori jam a
Postuar më parë nga Enkeleu Hahaha Amnor , e si me argumentu me mire ndryshe ?!! Une ende s'po mund te besoj ...........po Amnori, kush eshte?
Postuar më parë nga Premtor hahaha amnori jam a Upsss, me fal se u habita ,, Premtor . E kam nje shok me nofken Amnor prandaj u ngatërrova _ _ _ E _ , _ _ _ _
Postuar më parë nga orhideja Une ende s'po mund te besoj ...........po Amnori, kush eshte? po edhe amnori jam me emer te vertete orhide
Postuar më parë nga orhideja Une ende s'po mund te besoj ...........po Amnori, kush eshte? Gagaggaa , meqe spo beson , po ta dergoj librin me postë ..
Postuar më parë nga Enkeleu Upsss, me fal se u habita ,, Premtor . E kam nje shok me nofken Amnor prandaj u ngatërrova _ _ _ E _ , _ _ _ _ S?.............
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt