Postuar më parë nga orhideja Gj?................ Kete tjetren Xh e doja, por....
Carpe diem!!
Postuar më parë nga erriii bravo enkeleu isha tu ngju kengen e filmit deri tani Orhideja , meqë kam pershtypjen që ti e gjete para meje por nuk e dhe përgjigjen , merre radhen
I lumtur është ai që nuk shpreson në asgjë, sepse nuk zhgënjehet asnjëherë...!
Postuar më parë nga Enkeleu Orhideja , meqë kam pershtypjen që ti e gjete para meje por nuk e dhe përgjigjen , merre radhen Mos ben hile, se nuk e kam gjete...........ah, hilexhija i keq qe je E jotja rradha.............jam dembelave dhe une
Postuar më parë nga orhideja Mos ben hile, se nuk e kam gjete...........ah, hilexhija i keq qe je E jotja rradha.............jam dembelave dhe une Hahahahahha Ok po vendos nje te lehtë _ _ _ _ _ _ _ _ Roman shqip
D?...................
e?........................
Postuar më parë nga orhideja D?................... Po bere hile edhe kesaj here , ke me u dënu me postu 3 enigma radhazi _ _ _ _ D _ _ _
Postuar më parë nga Enkeleu Po bere hile edhe kesaj here , ke me u dënu me postu 3 enigma radhazi _ _ _ _ D _ _ _ Betohem!!! ..........(kush e di per cka po betohem) A pate E per errin dhe a ke I per mua?
Postuar më parë nga orhideja Betohem!!! ..........(kush e di per cka po betohem) A pate E per errin dhe a ke I per mua? _ _ E _ D I _ _
Une ide s'kam......e ti erriii? R?
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt