Postuar më parë nga Enkeleu Gagaggaa , meqe spo beson , po ta dergoj librin me postë .. Ah qe s'po di te dergoj dhe une foto hahhahaha
Carpe diem!!
Postuar më parë nga orhideja S?............. Ska S... Postuar më parë nga orhideja Ah qe s'po di te dergoj dhe une foto hahhahaha Ëhe , as foto të dembelave s`po din me postu
I lumtur është ai që nuk shpreson në asgjë, sepse nuk zhgënjehet asnjëherë...!
Postuar më parë nga Enkeleu Upsss, me fal se u habita ,, Premtor . E kam nje shok me nofken Amnor prandaj u ngatërrova _ _ _ E _ , _ _ _ _ A? Ato po , por keto qe i bej vet s'di :S
Postuar më parë nga Enkeleu Ska S... Ëhe , as foto të dembelave s`po din me postu anuk pat A a ateher nje I enkele
Postuar më parë nga orhideja A? Ato po , por keto qe i bej vet s'di :S _ _ _ E _ , _ _ _ A Me sa dij une , njëjtë duhet te jetë
Postuar më parë nga Enkeleu _ _ _ E _ , _ _ _ A Me sa dij une , njëjtë duhet te jetë ndrek luca me duket qenka
Postuar më parë nga Enkeleu _ _ _ E _ , _ _ _ A Me sa dij une , njëjtë duhet te jetë M'duhet me eprovu M?
Postuar më parë nga Premtor ndrek luca me duket qenka E gjete Premtor , të lumtë Po pres ta sjellesh Ti enigmën dhe une pastaj do iki ne gjumë , jam lodhe mjaft sot , kam punu 7-19
Postuar më parë nga Enkeleu E gjete Premtor , të lumtë :-) Po pres ta sjellesh Ti enigmën dhe une pastaj do iki ne gjumë , jam lodhe mjaft sot , kam punu 7-19 Eshte dashur ta dij dhe une Premtor , kursena, t elutem
Postuar më parë nga orhideja M'duhet me eprovu M? Ok , provoje ... vendose nje foto tënden te zhytur mes librave dhe cd-ve
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt