Postuar më parë nga Enkeleu Unë nja dy episode i kam pa detyrimisht përndryshe nuk i shikoj fare Arvima , ka E ?? Keshtu eshte kur ta ncefin pultin serialaxhiet hahahhaha Detyrimisht je i persekutuar ta shohesh
Jeto sot se neser nuk i dihet
Postuar më parë nga Izadora Sulltani :! Ahahah, jo Izadora do e kisha bere Sulejmani i madherishem Eshte tjeter
E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...
Postuar më parë nga Izadora Sulltani Nuk kishte S prandaj nuk mundet të jetë Sulltani Po me vjen inat ta pyes gruan per titullin sepse ajo e shikon kete serial A ka I ?
I lumtur është ai që nuk shpreson në asgjë, sepse nuk zhgënjehet asnjëherë...!
Postuar më parë nga Enkeleu Nuk kishte S prandaj nuk mundet të jetë Sulltani Po me vjen inat ta pyes gruan per titullin sepse ajo e shikon kete serial A ka I ? Ncuk, as I
Kush shef te 21 i kosoves te paraqitet ne kuesture dhe te na japi titull e sakte te telenovels :-D
Postuar më parë nga Arvima Ncuk, as I Unë e ngrita flamirun e bardhë. Po i ndihmoj Izas duke kërku shkronjë A.........??
po g ka ???
Postuar më parë nga Enkeleu Unë e ngrita flamirun e bardhë. Po i ndihmoj Izas duke kërku shkronjë A.........?? Ja kete shkronje po prisnja _ A _ _ A G _ _ Ky Eri me duket se e dika
po y" ka
Postuar më parë nga Arvima Ja kete shkronje po prisnja _ A _ _ A G _ _ Ky Eri me duket se e dika Uroj që ta dijë Eri sepse une nuk kam asnje ide . Ka ndonjë I ??
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt