Postuar më parë nga orhideja I keq , e ke gjete te veshtire......... ...........njese O? Ncuk , e njef mirë këtë Ti ... E lehtë eshte , ke me pa _ A _ _ I _ E , _ O _ _ I Hajt tani , thuaje
I lumtur është ai që nuk shpreson në asgjë, sepse nuk zhgënjehet asnjëherë...!
Postuar më parë nga Enkeleu Ncuk , e njef mirë këtë Ti ... E lehtë eshte , ke me pa :-) _ A _ _ I _ E , _ O _ _ I Hajt tani , thuaje E kisha thene sikur ta dija ..............M?
Carpe diem!!
Postuar më parë nga orhideja E kisha thene sikur ta dija ..............M? S`ka M
Postuar më parë nga Enkeleu S`ka M Atehere V?
Postuar më parë nga orhideja Atehere V? Heeee , e gjete po _ A _ _ I _ E , V O _ _ I Kur ta gjejsh , kam me të shpërbly me një këngë
Postuar më parë nga Enkeleu Heeee , e gjete po _ A _ _ I _ E , V O _ _ I Kur ta gjejsh , kam me të shpërbly me një këngë Nuk e njoh si duket G?
Postuar më parë nga orhideja Nuk e njoh si duket G? Nuk ka G ... e njeh por ste kujtohet
Postuar më parë nga Enkeleu Nuk ka G ... e njeh por ste kujtohet THuaje .....
Postuar më parë nga orhideja THuaje ..... Ok , po e them edhe e dij qe ke me me then per herë te dyte sonte " i keq "
Postuar më parë nga Enkeleu Ok , po e them edhe e dij qe ke me me then per herë te dyte sonte " i keq " ^lulja3 http://www.youtube.com/watch?v=OuE6I...eature=related Jo, sonte une e keqe Ma ke gerdite enigmen
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt