Postuar më parë nga Lexuesi_ A e vendos une Njeriu me Top ? T'hangshin arushat ty
Carpe diem!!
Postuar më parë nga Lexuesi_ A e vendos une Njeriu me Top ? Me top femër apo me top mashkull??
Postuar më parë nga Station Me top femër apo me top mashkull?? Hofman e kishte emrin topi , keshtu që mashkull duhet te ketë qenë Mirëmbrëma sofra
I lumtur është ai që nuk shpreson në asgjë, sepse nuk zhgënjehet asnjëherë...!
Mirembrema....... Une kam kohe per dy enigma......hiq me shume .............andaj fillo Enkele
Postuar më parë nga orhideja Mirembrema....... Une kam kohe per dy enigma......hiq me shume .............andaj fillo Enkele E une veç me jav lyp shkronjen A edhe me ju thanë naten e mire.
Postuar më parë nga orhideja Mirembrema....... Une kam kohe per dy enigma......hiq me shume .............andaj fillo Enkele Mirëmbrëma Orhide , Ladys first , apo e ke harruar
Postuar më parë nga Lexuesi_ E une veç me jav lyp shkronjen A edhe me ju thanë naten e mire. Ti e dhe kontributin tend.........ik tash gjumin e embel
Postuar më parë nga Enkeleu Mirëmbrëma Orhide , Ladys first , apo e ke harruar Eh, si e harrova - - - - - / - - - - - - - - Atdhetar shqiptar
Postuar më parë nga orhideja Eh, si e harrova - - - - - / - - - - - - - - Atdhetar shqiptar Ke fillu të besh hile N .....??
- - - N - / - - - - - - - - Pse?
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt