Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 65
    JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    per cka jam konfuz un o shoki

ti qite emra qe as policia hala nuk i din se me qon ishte arrestu rexha.

un jam i sigurt se po te ishte rexha hala ne PDK ti kurr skishe pas me e than at emen.

prite kur te te dali huq e te arrestohet naj far kamishi
    Ti je konfuz shoki se spo din a me e mbrojt Rexhen a jo!
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    O Shok, po sdi sa del ne Prishtine, krejt Prishtina sot e kane diskutu emrin e tij ne krejt kafiqat.

A po ta merr mendja se nje TV e mban te fshehur emrin gjate ?

.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Ti je konfuz shoki se spo din a me e mbrojt Rexhen a jo!

rexhen do ta mbroj deri kur te shpallet fajtor. me fakte te pakundershtushme

me fjal te klanpdk dhe kafiqave te prishtines merru ti
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    LVV nuk asht Rexhep Selimi.
    ne rast se rexhep selimi nime asht vrases ne rrot te sames te shkoj

po mos harro diqka se ne kohen e vrasjes rexhep selimi ishte me PDK, ne koh te luftes ishte antar i shtabit te pergjithshem si dhe ni prej krijusve te UCK.

kush do qe te jete ky emri misterioz ka me qit shum emra ta tjer. Ruhu gogol.

e paska hanger dreqi prokurorin perderi sa i qet sekretet neper miq e mikesha e sekretet e tyne perfundojn neper foruma.
    Asnje fakt nuk eshte se Rexhep Selimi ka qene pjese e PDK-se, perkatesisht e strukturave udheheqese te PDK-se.

Sa per kontributet e tij me se miri flet fakti se sa vota mori ne fshatin e tij te lindjes Aqareve!

.

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga ARIANI_TB Lexo Postimin
    Ore Gogi (sh), mos te paragjylojme, le tja lajm kohes dhe mesiguri drejtesia do e thote te verteten, ne coftese ajo drejtesi nuk eshte ne duart e pushtetit. Nese Rexhep Selimi, me te vertete indentifikohet dhe nese eshte ai vet qe ka bere vrasjen e Xhemajl Mustafes, atehere edhe une jame qe Rexhep Selimi te marr denimin e merrituar. Nuk dua ta mbroj askend. Por ti ore GOGI (SH), se bashku me ca tjere ketu, thuajse ne cdo tem beni lloj - lloj propagande dhe shpifje ndaj LVV. Kjo qe tani ben ti ore zoterote, nuk eshte asgje tjeter vec se propagande per te njyllosur LVV. Lereni keto lojera te flliqta qe beni.

Partia e juaj PDK-ja (Shefi i juaj dhe militante e argate tjere te tije ne kuvend) jane ata te cilet per cdo dite shkelin ligjet ne Kosove.

Besoj dhe shpresoj, e besoj qe te gjithe duam te dime se kush jane ata te cilet per cdo dite e kriminalizojne Kosoven dhe popullin ne cdo sfere te jetes.
    E pse tash po kerkoni qe mos me diskutu, spo te pelqen aa? Normal qe jo!

Qe kush ka qene Rexhep Selimi:

Gashi: Policia sekrete e Rexhep Selimit nuk ka qenë në SHIK
    03-02-2012 09:38 CET
    Share on facebook Share on twitter Share on email Share on reddit
    Ish-drejtori i Shërbimit Informativ të Kosovës, Latif Gashi, ka mohuar se Naim Miftari të ketë qenë ndonjëherë në organizatën e tij. Gashi, nëpërmjet një deklarate me shkrim, ka thënë se “policia sekrete e Rexhep Selimit nuk ka qenë në SHIK”.

Gashi, i njohur si Lata, ka mohuar të ketë pasur kontakte me Naim Miftarin.

“Në asnjë rast, me asnjë person dhe me asnjë fakt ky person nuk mund të ndërlidhë veprimtarinë time dhe të institucionit ku unë kam punuar deri më 14 qershor 2008, me pretendimet kriminale të ngritura kundër personalitetit tim dhe i konsideroj tërësisht me qëllim të qartë politik, degradues dhe dezinformues”, ka thënë ai.

Deputeti i PDK-së ka thënë se nuk e njeh personalisht atë dhe as që e ka takuar ndonjëherë. /koha/

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    LVV nuk asht Rexhep Selimi.
    ne rast se rexhep selimi nime asht vrases ne rrot te sames te shkoj

po mos harro diqka se ne kohen e vrasjes rexhep selimi ishte me PDK, ne koh te luftes ishte antar i shtabit te pergjithshem si dhe ni prej krijusve te UCK.

kush do qe te jete ky emri misterioz ka me qit shum emra ta tjer. Ruhu gogol.

e paska hanger dreqi prokurorin perderi sa i qet sekretet neper miq e mikesha e sekretet e tyne perfundojn neper foruma.

reXHep selimi kurre nuk ka qen ne PDK,ai ka qen ne UCK,TMK,AAK dhe VV,prej TMK e paten perjashtu ........

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Gog

Dmth ka njerez qe te drejten e pranojn vec kur eshte ne anen e tyre, ne momentin kur e drejta nuk shkon ne favor te tyre atehere e kundershtojne dhe se pranojn. Nese eshte i dyshuar Rexhep Selimi ateher cka ka te keqe qe ky njeri te perballet me drejtesine? Pse te mos i lihet drejtesise te vendos! Apo sipas logjikes se disave si te atakohet LVV aty ka padrejtesi, sipas kesaj LVV nuk ben te preket me anen e ligjit.

Mirepo tash mbetet ti zbulohet emri dhe Rexhep Selimi te filloj te perballet me drejtesine nen dyshimet per vrasje.
    nga i ke ti kto informata o debill i krisur gjdo shqiptar eshte per drejtesi pa marr parasysh se kush e ka kry at krim makaber por nuk eshte e moralshme te etiketohet dikush per inat te partise qe ju e keni shpall si armiqsore po qka dote beni ju dhe klyshqit e hashimit nese dote dal vrasesi nga rradhet e PDK-S .... gjasat jan shum te mdha aty ka njerz qe kan nje te kaluar shum te erret nga pas lufta e kendes

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Gog

E pse tash po kerkoni qe mos me diskutu, spo te pelqen aa? Normal qe jo!

Qe kush ka qene Rexhep Selimi:

Gashi: Policia sekrete e Rexhep Selimit nuk ka qenë në SHIK
    03-02-2012 09:38 CET
    Share on facebook Share on twitter Share on email Share on reddit
    Ish-drejtori i Shërbimit Informativ të Kosovës, Latif Gashi, ka mohuar se Naim Miftari të ketë qenë ndonjëherë në organizatën e tij. Gashi, nëpërmjet një deklarate me shkrim, ka thënë se “policia sekrete e Rexhep Selimit nuk ka qenë në SHIK”.

Gashi, i njohur si Lata, ka mohuar të ketë pasur kontakte me Naim Miftarin.

“Në asnjë rast, me asnjë person dhe me asnjë fakt ky person nuk mund të ndërlidhë veprimtarinë time dhe të institucionit ku unë kam punuar deri më 14 qershor 2008, me pretendimet kriminale të ngritura kundër personalitetit tim dhe i konsideroj tërësisht me qëllim të qartë politik, degradues dhe dezinformues”, ka thënë ai.

Deputeti i PDK-së ka thënë se nuk e njeh personalisht atë dhe as që e ka takuar ndonjëherë. /koha/
    gjasat qe latif gashi te jet vrasesi potencial jan meshum se 80% por skemi qe diskutojm vrsesi duhet te zbardhet

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    nga i ke ti kto informata o debill i krisur gjdo shqiptar eshte per drejtesi pa marr parasysh se kush e ka kry at krim makaber por nuk eshte e moralshme te etiketohet dikush per inat te partise qe ju e keni shpall si armiqsore po qka dote beni ju dhe klyshqit e hashimit nese dote dal vrasesi nga rradhet e PDK-S .... gjasat jan shum te mdha aty ka njerz qe kan nje te kaluar shum te erret nga pas lufta e kendes
    Beni ( pa nervoz se po te rritet sheqeri) une e tregova qe nga Klan Kosova e kam infon. se Rexhep Selimi eshte i dyshuari. Merre shtruar zine se nuk o Rexha

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Nese del Rexhep Selimi si vrasesi i te ndjerit , atehere automatikisht bie qe Thaqi e ka dhane urdherin pasi qe ne ate kohe ishte Kryeminister i Qeverise së përkohshme vet Thaqi.
    Edhe me shum dyshoj tani pse kjo vrasje nuk u zbulua me heret , sepse THAQI KISHTE GISHT , kuptohet sikur mijera deshmore tjere qe presim te zbardhen .
    Por ky i fundit doli ne LVV ndaj spat meshire

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •