O Shok, po sdi sa del ne Prishtine, krejt Prishtina sot e kane diskutu emrin e tij ne krejt kafiqat.
A po ta merr mendja se nje TV e mban te fshehur emrin gjate ?
.
“Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”
E pse tash po kerkoni qe mos me diskutu, spo te pelqen aa? Normal qe jo!
Qe kush ka qene Rexhep Selimi:
Gashi: Policia sekrete e Rexhep Selimit nuk ka qenë në SHIK
03-02-2012 09:38 CET
Share on facebook Share on twitter Share on email Share on reddit
Ish-drejtori i Shërbimit Informativ të Kosovës, Latif Gashi, ka mohuar se Naim Miftari të ketë qenë ndonjëherë në organizatën e tij. Gashi, nëpërmjet një deklarate me shkrim, ka thënë se “policia sekrete e Rexhep Selimit nuk ka qenë në SHIK”.
Gashi, i njohur si Lata, ka mohuar të ketë pasur kontakte me Naim Miftarin.
“Në asnjë rast, me asnjë person dhe me asnjë fakt ky person nuk mund të ndërlidhë veprimtarinë time dhe të institucionit ku unë kam punuar deri më 14 qershor 2008, me pretendimet kriminale të ngritura kundër personalitetit tim dhe i konsideroj tërësisht me qëllim të qartë politik, degradues dhe dezinformues”, ka thënë ai.
Deputeti i PDK-së ka thënë se nuk e njeh personalisht atë dhe as që e ka takuar ndonjëherë. /koha/
nga i ke ti kto informata o debill i krisur gjdo shqiptar eshte per drejtesi pa marr parasysh se kush e ka kry at krim makaber por nuk eshte e moralshme te etiketohet dikush per inat te partise qe ju e keni shpall si armiqsore po qka dote beni ju dhe klyshqit e hashimit nese dote dal vrasesi nga rradhet e PDK-S .... gjasat jan shum te mdha aty ka njerz qe kan nje te kaluar shum te erret nga pas lufta e kendes
Nese del Rexhep Selimi si vrasesi i te ndjerit , atehere automatikisht bie qe Thaqi e ka dhane urdherin pasi qe ne ate kohe ishte Kryeminister i Qeverise së përkohshme vet Thaqi.
Edhe me shum dyshoj tani pse kjo vrasje nuk u zbulua me heret , sepse THAQI KISHTE GISHT , kuptohet sikur mijera deshmore tjere qe presim te zbardhen .
Por ky i fundit doli ne LVV ndaj spat meshire![]()
Krijoni Kontakt