Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 65
    Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    puna asht se si ka munsi kur prokuroria dhe euleksi po i majn aq sekret kto emra ne menyr magjike klanpdk-ja dhe gogoli i foumit dalin me emrin e rexhep selimit?
    Ishalla nuk del keshtu,sepse do te na dali dreq me brire,atehere Rexha ishte PDK...
    Duhet te flasim drejt,ai mund te deklaroj qe e ka shti dikush ne at loje-zoti na ruajt...E ti Gogi urt rri,mos jep komente te tilla
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Dmth ka njerez qe te drejten e pranojn vec kur eshte ne anen e tyre, ne momentin kur e drejta nuk shkon ne favor te tyre atehere e kundershtojne dhe se pranojn. Nese eshte i dyshuar Rexhep Selimi ateher cka ka te keqe qe ky njeri te perballet me drejtesine? Pse te mos i lihet drejtesise te vendos! Apo sipas logjikes se disave si te atakohet LVV aty ka padrejtesi, sipas kesaj LVV nuk ben te preket me anen e ligjit.

Mirepo tash mbetet ti zbulohet emri dhe Rexhep Selimi te filloj te perballet me drejtesine nen dyshimet per vrasje.
    Ore Gogi (sh), mos te paragjylojme, le tja lajm kohes dhe mesiguri drejtesia do e thote te verteten, ne coftese ajo drejtesi nuk eshte ne duart e pushtetit. Nese Rexhep Selimi, me te vertete indentifikohet dhe nese eshte ai vet qe ka bere vrasjen e Xhemajl Mustafes, atehere edhe une jame qe Rexhep Selimi te marr denimin e merrituar. Nuk dua ta mbroj askend. Por ti ore GOGI (SH), se bashku me ca tjere ketu, thuajse ne cdo tem beni lloj - lloj propagande dhe shpifje ndaj LVV. Kjo qe tani ben ti ore zoterote, nuk eshte asgje tjeter vec se propagande per te njyllosur LVV. Lereni keto lojera te flliqta qe beni.

Partia e juaj PDK-ja (Shefi i juaj dhe militante e argate tjere te tije ne kuvend) jane ata te cilet per cdo dite shkelin ligjet ne Kosove.

Besoj dhe shpresoj, e besoj qe te gjithe duam te dime se kush jane ata te cilet per cdo dite e kriminalizojne Kosoven dhe popullin ne cdo sfere te jetes.
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Shiko ti i paditur, une sikurse edhe qytetaret tjere pervec forumit kemi dhe lidhje tjera miq dhe mikesha. Une mora vesh se eshte Rexhep Selimi. Mirepo mos u bej merak ti....

Pse a do ndryshosh qendrim ti kur te del hapur emri i Rexhep Selimit si i dyshuar? Mendja yte eshte ndar, ti si te atakohet LVV ti e kundershton, sikur e thash me larte.

LVV nuk asht Rexhep Selimi.
    ne rast se rexhep selimi nime asht vrases ne rrot te sames te shkoj

po mos harro diqka se ne kohen e vrasjes rexhep selimi ishte me PDK, ne koh te luftes ishte antar i shtabit te pergjithshem si dhe ni prej krijusve te UCK.

kush do qe te jete ky emri misterioz ka me qit shum emra ta tjer. Ruhu gogol.

e paska hanger dreqi prokurorin perderi sa i qet sekretet neper miq e mikesha e sekretet e tyne perfundojn neper foruma.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Shikoni, tema tabu nuk ka! Ne sot diskutojme ne menyra te ndryshme per gjithcka, cka tash se po hezitoni...

Ju deri dje keni gjyku dhe rigjyku, skeni len gje pa thene per SHIK-un, keni shpif gjera nga me te ndryshmet. Ndersa tani thoni ta presim drejtesine, normal drejtesine e presim
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    LVV nuk asht Rexhep Selimi.
    ne rast se rexhep selimi nime asht vrases ne rrot te sames te shkoj

po mos harro diqka se ne kohen e vrasjes rexhep selimi ishte me PDK, ne koh te luftes ishte antar i shtabit te pergjithshem si dhe ni prej krijusve te UCK.

kush do qe te jete ky emri misterioz ka me qit shum emra ta tjer. Ruhu gogol.

e paska hanger dreqi prokurorin perderi sa i qet sekretet neper miq e mikesha e sekretet e tyne perfundojn neper foruma.
    Sjam ka them asgje une, timje konfuz une nuk jam. Edhe une denim po kerkoj, ti je i teri i influencuar politikisht.

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Shikoni, tema tabu nuk ka! Ne sot diskutojme ne menyra te ndryshme per gjithcka, cka tash se po hezitoni...

Ju deri dje keni gjyku dhe rigjyku, skeni len gje pa thene per SHIK-un, keni shpif gjera nga me te ndryshmet. Ndersa tani thoni ta presim drejtesine, normal drejtesine e presim
    per shikun skan lan gja pa than vete ish pjestaret e shikut si bllaca ma shoke

edhe xhemajlin shiku e ka vra

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Ishalla nuk del keshtu,sepse do te na dali dreq me brire,atehere Rexha ishte PDK...
    Duhet te flasim drejt,ai mund te deklaroj qe e ka shti dikush ne at loje-zoti na ruajt...E ti Gogi urt rri,mos jep komente te tilla
    Jo more sjam ka dha komente une une vec thash qe e di qe klan Kosova e ka emrin e Rexhep Selimit, emer ky qe eshte marr nga EULEX

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    per shikun skan lan gja pa than vete ish pjestaret e shikut si bllaca ma shoke

edhe xhemajlin shiku e ka vra
    Rexhep Selimi ka thane qe nuk ka qene SHIK.

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Sjam ka them asgje une, timje konfuz une nuk jam. Edhe une denim po kerkoj, ti je i teri i influencuar politikisht.

per cka jam konfuz un o shoki

ti qite emra qe as policia hala nuk i din se me qon ishte arrestu rexha.

un jam i sigurt se po te ishte rexha hala ne PDK ti kurr skishe pas me e than at emen.

prite kur te te dali huq e te arrestohet naj far kamishi

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Rexhep Selimi ka thane qe nuk ka qene SHIK.

a asht arrestu hala Rexhep Selimi? a asht akuzu publikisht?

JO

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •