Close
Faqja 7 prej 11 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 102
    1.2.3...I
    Anëtarësuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967
    Me habit fakti,se gjithmone e me shume keni tendenca qe ne cdo teme te fusni ngjyra fetare si me qene insekte te tyre....
    Me thoni se kjo nuk do te zgjas shume...........dhe kur te mbaroj me pickoni te vi prap te lexoj ketu

P.S.Smth Ahh ti...

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Mistrec njeri.
    Nuk po me interesojn fare polemikat e juaja,por kur nje moderator/e shprehet keshtu,cfar te presim nga antaret?Ose eshte edhe tjetra gje: Nga qe e nderuara ane Ju dha levdata te tregoheni para sej
    Smth te lumte per sinqeritetin
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Sa leke duhet me ju pagu ?
    Mos kembngul, as qe behet fjale. Te pakten per nje "mender Moderator" te tille

p.s

Juve ju kan privilegjuar

Te gjithe nenforumet fetare kane nga dy dhe tre moderatore

Ndersa te i juaji keni 1 Administrator 1 S-Moderator 2 Moderator = 4

A thua pse ?
    Revolution 1848

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Nuk po me interesojn fare polemikat e juaja,por kur nje moderator/e shprehet keshtu,cfar te presim nga antaret?Ose eshte edhe tjetra gje: Nga qe e nderuara ane Ju dha levdata te tregoheni para sej
    " Komlimentet" qe thashe kane tjeter prapavije ... sidoqofte duhet dalluar ironine dhe sinqeritetin.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    " Komlimentet" qe thashe kane tjeter prapavije ... sidoqofte duhet dalluar ironine dhe sinqeritetin.
    Me mire qe une e thash: Lëvdata se sa Ju qe e shkruat,," Komplimentet"
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Mos kembngul, as qe behet fjale. Te pakten per nje "mender Moderator" te tille

p.s

Juve ju kan privilegjuar

Te gjithe nenforumet fetare kane nga dy dhe tre moderatore

Ndersa te i juaji keni 1 Administrator 1 S-Moderator 2 Moderator = 4

A thua pse ?
    Ore keta te tjeret ne rregull , por ky hajdari Smth Poetic , c'ben ky ne forumin Musliman kete nuk e kuptoj?
    Misteri me i madh i forumit Shqiptar!
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Me mire qe une e thash: Lëvdata se sa Ju qe e shkruat,," Komplimentet"
    Nje kuptim kane
    Mos u kap pas nje shkronje qe me iku gjate te shkruarit

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Me gjuhen qe perdor ti duhesh flak nga forumi jo te te mbajne per moderator. Po nejse e dine mire keta kapot e forumit se c'hajdare te mbajne si moderatore tek forumi Musliman.

Burimin e Hadithit e ke prej Bukariut , trasmetuesi me i sakte i haditheve te profetit. Po thuaj ku merr vesh ti nga keto gjera.

Hadithi eshte Hubbul Watan= dashuria e atdheut = a nuk do te thote dashuri per atdheun patriotizem?

Vatan = Atdhe.

http://www.eudict.com/?lang=araeng&w...88%D8%B7%D9%86
    (harrova se ti je anglezi vogel dhe e don ne anglisht )
    Po mire, si guxon ti ta perkthesh dashurine e vatanit si patriotizem?
    Ku bazohesh ti ne kete gje?
    Patriotizem do te thote besnikeria ndaj shtetit e ky eshte definacioni klasik i tij.
    Profeti foli rreth qytetit te tij kur po futej ne te mbas tere ato vitesh i larguar prej tij me dhune sesa e kishte marre malli edhe sesa e deshte ate.
    Kjo eshte dicka natyrale qe ekziston tek cdo njeri.
    E megjithate profeti ta deshte aq shume meken, do qendronte ne te, mirepo ai u kthye ne medine per te vetmin shkak se smund te ishte besnik ndaj nje shoqerie qe e largoi ate, hence, patriotizmi nuk ekzistonte tek profeti.
    Cfare ka te beje dashuria ime ndaj malit te tomorrit me mos-dashurine time ndaj flamurit?
    E kupton tani se cdo te thote patriotizem?

Ja dhe nja ca thenie te njerezve te cilet kane jetuar ne ato kohe kur patriotizmi perdorej si vegel per turrmen.

Ben Johnson..."Patriotism is the last refuge of a scoundrel."

Thoreau, "Patriotism is a maggot in their heads."

Oscar Wilde, "Patriotism is the virtue of the vicious."

Leo Tolstoy described patriotism as "the principle that will justify the training of wholesale murderers"

Kjo e fundit eshte per ata anti-fetaret.

Gustave Herve calls patriotism "a superstition, one far more injurious, brutal and inhumane than religion".

Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Patriotizem do te thote besnikeria ndaj shtetit e ky eshte definacioni klasik i tij.
    Cfare ka te beje dashuria ime ndaj malit te tomorrit me mos-dashurine time ndaj flamurit?

Aman ca qe ajo dit e zez qe u regjistrove ne forum
    Revolution 1848

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Profeti foli rreth qytetit te tij kur po futej ne te mbas tere ato vitesh i larguar prej tij me dhune sesa e kishte marre malli edhe sesa e deshte ate.
    Kjo eshte dicka natyrale qe ekziston tek cdo njeri.
    E megjithate profeti ta deshte aq shume meken, do qendronte ne te, mirepo ai u kthye ne medine per te vetmin shkak se smund te ishte besnik ndaj nje shoqerie qe e largoi ate, hence, patriotizmi nuk ekzistonte tek profeti.

Ja dhe nja ca thenie te njerezve te cilet kane jetuar ne ato kohe kur patriotizmi perdorej si vegel per turrmen.

Ben Johnson..."Patriotism is the last refuge of a scoundrel."

Thoreau, "Patriotism is a maggot in their heads."

Oscar Wilde, "Patriotism is the virtue of the vicious."

Leo Tolstoy described patriotism as "the principle that will justify the training of wholesale murderers"

Kjo e fundit eshte per ata anti-fetaret.

Gustave Herve calls patriotism "a superstition, one far more injurious, brutal and inhumane than religion".

Duket injoranca jote kur sjell shembujt e mesiperm.

Mos sill sarkazma por sill kuptimin real te fjales patriotizem.

Patriotism is a devotion to one's country, excluding differences caused by the dependencies of the term's meaning upon context, geography and philosophy. In a generalized sense applicable to all countries and peoples, patriotism is a devotion to one's country.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Patriotism

devoted love, support, and defense of one's country; national loyalty.
    http://dictionary.reference.com/browse/patriotism
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Faqja 7 prej 11 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •