Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 19 prej 19
    100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    aaa shteti ame ?!!!!

Ta theksova qe nuk dua ti imponoj lufte askuj, po me sa shoh, se paske lexuar mire

p.s

Po Shqiptaret e Kosoves ku e kishin shtetin ame ?

Ja qe Kosova eshte e lire sot dhe cdo dite ben hapa drejt bashkimit dhe integrimit

shqiptaret e kosoves jane me patriot se shqiptart qe jane ne shqiperi sot. Kurse shqiptaret e maqedonis kur i pyet shumicen e mbajne veten per maqedonas. Mendoj se shumices nuk i intereson ose i duket i pamundur bashkimi me shqiperin.
    I LOVE GOD

j&g

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Aq me keq mor Ilyrian

Ata duhet te mbajne vendin e tyre dhe Shqiptaret te vetin. Nese ndodh e kunderta, duhen vene pikat mbi I

Po ti tolerosh nje here, dy here , tre here... Shqiptaret do te jene gjithnje pre e ofendimeve , dhunes apo vrasjeve. Sa shembuj te tjere duhen akoma per ta kuptuar kete gje ?
    Ne 2001 ishte rasti me i mire i mundshem per shqiptaret, por nuk u lejuan nderkombetaret. Nuk e di cilat jane interesat e SHBA dhe vendeve te fuqishme europiane per ekzistencen e nje shteti kaq qesharak, por eshte e dukshme se ata jane te interesuar per kontinuitetin e nje shteti/gjendje te tille atje.

...dhe nese ata jane te interesuar, cka mund te bejne shqiptaret me shume?

Tani, nese ti e ke fjalen pe keto rrahjet e kacafytjet neper rruge, e perseris ate qe e thash me heret. Jane njerez shume frikakcak. Sulmojne femije, gra e pleq...ose ne raste te rralla, kur jane ne grup, ndonje mashkull te moshes madhore. Ne i njohim mire ata.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga loneeagle Lexo Postimin
    shqiptaret e kosoves jane me patriot se shqiptart qe jane ne shqiperi sot. Kurse shqiptaret e maqedonis kur i pyet shumicen e mbajne veten per maqedonas. Mendoj se shumices nuk i intereson ose i duket i pamundur bashkimi me shqiperin.
    ABSOLUTISHT E PAVERTET
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Jo jo. Disa nga ju keni nevoje urgjente per nje shetitje neper trojet shqiptare dhe ti prekni gjerat me dore.

Nuk ta them me ndonje qellim te keq.

Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    ABSOLUTISHT E PAVERTET
    Me cfare me ka rene rasti derjans, dhashe opinionin tim. Kurse shqiptaret e kosoves jane krejt ndryshe me patriot se ne te rritur ne shqiperi. Ndoshta edhe jam gabim, por edhe koha e ka treguar qe shqiptaret e maqedonis jane comfortable me identitetin maqedonas.
    Ndryshuar për herë të fundit nga loneeagle : 08-10-2012 më 15:03
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Me cfare me ka rene rasti derjans, dhashe opinionin tim. Kurse shqiptaret e kosoves jane krejt ndryshe me patriot se ne te rritur ne shqiperi. Ndoshta edhe jam gabim, por edhe koha e ka treguar qe shqiptaret e maqedonis jane comfortbale me identitetin maqedonas.
    kjo nuk asht pun opinioni

ne rast se ti gje ni shqiptar nga maqedonia qe thot jam maqedons un zhdukem prej ktu

shqiptaret e maqedonis as nuk e perfillin shtetin maqedon e as identitetin maqedons (qe nuk egziston hiq)

mu sma merr menja qe ti ka taku naj her ne jeten tane naj shqiptar prej maqedonie.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    kjo nuk asht pun opinioni

ne rast se ti gje ni shqiptar nga maqedonia qe thot jam maqedons un zhdukem prej ktu

shqiptaret e maqedonis as nuk e perfillin shtetin maqedon e as identitetin maqedons (qe nuk egziston hiq)

mu sma merr menja qe ti ka taku naj her ne jeten tane naj shqiptar prej maqedonie.
    jo vetem i kam takuar, por edhe i kam pasur ne shkolle ketu ne amerike. Disa te tjere me ka rene rasti ne aeroport ne NY. Nejse do zoti jam gabim edhe uroj qe te jen patriot.
    I LOVE GOD

j&g

Kete e tregon qarte edhe politikari i ndritur Ali Ahmeti
    Revolution 1848

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    08 Tetor 2012 - 15:52 | Rajoni

Shkup, të rinjtë maqedonas rrahin 15-vjeçarin shqiptar

SHKUP - Një incident ndëretnik midis të rinjve maqedonas dhe shqiptarë ka ndodhur sot në mëngjes në autobusin e linjës 50 në Shkup.

Sipas njoftimit të policisë; një i mitur 15-vjeçar, identiteti i të cilit nuk bëhet i ditur, është sulmuar nga një grup tjetër të rinjsh në autobusin 50, që ka si destinacion fshatin Cucer Sandevë dhe qendrën.

Pasi është rrahur 15-vjeçari ka informuar menjëherë policinë në sapo autobusi mbërriti në Bit Pazar.

Ky është incidenti i radhës, pas atij që ndodhi të premten e kaluar, kur u lënduan tre persona, gjatë një sherri midis të rinjve shqiptarë dhe maqedonas në autobusin e linjës 22.

(er.nu/ina/BalkanWeb)

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •