Postuar më parë nga
Le dévoué
E blablabla,.. shqiptareve ua keni mbushur mendjen qe as Zotin te mos e falendeorjm, e lere me çifutet e rrotës s'ëmës ! (Jasht teme je)
Po genjen, dhe genjeshtra ndoshta eshte pjes e kesaj kulture qe ke vendosur ta predikosh ketu. Un te fola per racizëm duke t'i cituar disa shembuj, asnje nuk ma demantove ! Vet formimi i shtetit izraelit, eshte me bazë raciste ! Sionizmi eshte judaizmi-nacionalist, me nje shoqeri mazhorante raciste ndryshe s'mund t'egziston, eshte nje shtet segregacionist dhe racisit ! Ne izrael (shtet fetar dhe racist) ke dhune te llojit juridik dhe administratif ! Ne kulturen e keti shteti (ne fe), gjen dhunen e fjalorit, dhunen e te folurit, te sjelljes dhe nderkombtare sioniste sikurse ben ti ketu, duke me then se jam anti-semit, islamik, terrorist, etj budalleqe qe s'mund te dalin ndryshe pos nga goja e nje sionisti, çifuti racist ! Ju jeni dryri i demokracis ! Ju keni formuar shtetin me vrasje, perdhunime, vjedhje, masakra duke e getoizuar shpirterisht mbi baza paranojake ! Keni ngrit mure, keni krijuar edhe fragmente mbrenda çifuteve autokton te cilt sot promovojn "të keqën e vetëvetës" (nje auto-akuz) ! Si perfundim mbi racizmin çifut, mund te themi se eshte nje racizem i panjofshem ndoshta pershkak se te krishteret shpresojn se do t'udhezoheni e do ta pranoni "Krishtin si shpetimtar" dhe ai do te kthehet, prandaj i mbyllin syt edhe kur i vrisni dhe u'a djegni kishat e katedralet, ky racizmi i juaj eshte i lidhur drejtpersedrejti ne juda-izëm ! Arsyeja kryesore se pse ju luftuan te krishteret ne mesjet, nuk ishte se ju e kishit me te drejt, por sepse i provokonit ata sikur te ishin gjak-i-ndytur, gjak i prishur ! Kete racizem anti-johebre, e kthyet ne nje racizem anti-hebre deri ne dit te sodit ! Ju e mallkoni racizmin e nazistëve, por nuk e shihni veten se jeni edhe me keq, nese jo vet neonazistët modern !
Nuk eshte populli qe e solli monoteizmin, kush te tha keshtu ? Mos talmudi ndoshta ?!!! Tani me thua se perendia e zgjodhi Jezu Krishtin, kurse Talmudi s'le gjë e zez pa then per te, dhe nenen e tij ?! Waoow çfar hipokrizie !!
Ky mosimpunim, behet per shkaqe raciste, ata e konsiderojn veten si popull superior, popull i zgjedhur, i ndershem me gjak te pastër ! Te tjeret,.. nje jasht-qitje qe edhe po e vrat dike, per Zotin s'keni bere mekat sepse mjafton te jesh hebre per te shkuar ne parajs ! Kete filozofi raciste, Jezus Krishti, e me von edhe Muhamedi ua kundershtuan ne themel shoqeris barbare !
Anti-semitizmin e promvojn te çifutet. Eshte njesoj sikurse te me akuzosh se jam kunder zezakëve, serbëve, grekëve apo dike tjeter. Semit, nuk jan vetem çifutet, se po e besove kete, kjo prap konfirmon tezën time qe ju jeni nje shoqeri e ndertuar mbi baza ultra-raciste, dhe pikerisht per kete, ju urren bota per padrejtesit qe i beni, e jo per keta qe keni vendosur qe te jeni. Un s'jam anti-semit, sepse kam respekt ndoshta edhe me te madhe se ndaj prinderve te mi ndaj te gjithe deges se profeteve qe zbriten nga Abrahami (paqja qoft mbi ta) !
Krijoni Kontakt