Close
Faqja 9 prej 9 FillimFillim ... 789
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 86 prej 86
    Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    aha... ti po flet per ato 2% te rasteve??? ok pra. LOL
    une po flas per ato 98% qe mbesin. une them si eshte ligji. jo rastet ekstreme.
    mos e deformo ate qe ke thene, se jane te shkruara me lart. mos me bej te te citoj shkrimet e tua, se ben figure te keqe pastaj.
    ja cfare the:

the qe nese nje X shtet nuk i jep leje nje Y shtetaseje qe te martohet, ajo mund te martohet perseri, sepse jeton ne gjermani dhe vlen ligji gjerman...
    pra praktikisht the se kjo leja nuk duhet gje fare. hahaha.
    kjo eshte dicka e pasakte. 100% e gabuar.

p.s. di gjermanisht qe ne moshen 12 vjecare. nuk kam nevoje per ndihme. thjeshte nuk me pelqen wikipedia si burim informacionesh.
    p.p.s keto marrezira burokratike ti ndoshta po i lexon per here te pare, une i kam studiuar para disa viteve dhe i kam mjaft te fresketa sepse i kam bere ne praktike.
    aman halis i veshtire qenke.......nuk kam thane gje GABIM, apo ???, as kontradiktore, apo ??? (pikerisht e kam nxjere ne kllapa shtetin e nuses).....dhe natyrisht se folim per ate nusen e atij gjrmonit, apo ???........dhe ne fakt, ka dy rruge per ate, ose i jep libani ate te famshmen leje, ose ajo shkon ne standesamt dhe e arsyeton mungesen e "lejes" me ligjin antinjerezore te libanit, MBI te cilin qendron ai i te drejtese per krijim te familjes !!!

Pra, ketu rrotullohej muhabeti, andaj mendoj se jemi keqkuptuar ne dy bukuroshat e mehalles.....

Dhe, une desha te te ndihmoje, ngase isha i mendimit se ke jetuar ne itali, dhe tash jeton ne gjermani, dhe ndoshta nuk e ke gjuhen shume mire te pervetesuar.......................sa te radikalizuar jeni bere aman.....edhe ndihma tash te perbuzet.....

Ti ndoshta i ke studjuar, une i JETOJ ato ligje.........si familje ka me shume benificione sociale, per shembull per ti shfrytezuar ato ligji patjeter ka shpik edhe rruge tjera (eingetragene partnershaft nder cifte qe nuk duan te martohen, apo nder cifte homoseksuale etj....)........nese don hala me hollesisht te informohesh, kam nje shok shqiptare ketu eshte advokat dhe i specializuar per nevojat e emigranteve.............vetem "scheinehe" nuk ofron....

tung
    albanish by nature

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    O Admiral nga na doli ky ligj i ri?

megjithese une jam martu ne 1996.kush e merr vesh.

athere duhej : te jesh beqar dhe pa prcedent penal

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    O Admiral nga na doli ky ligj i ri?

megjithese une jam martu ne 1996.kush e merr vesh.

athere duhej : te jesh beqar dhe pa prcedent penal
    ndryshojne ligjet drague...
    eshte nje ligj qe eshte ekziston pak a shume ne tere bashkimin europian ne rast martesash mes nje shtetasi BE dhe nje jo-BE... nuk e di sa vite ka.
    burokracira.

p.s. me shtetase gjermane je martuar ti?
    Vasudhaiva Kutumbakam

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    ndryshojne ligjet drague...
    eshte nje ligj qe eshte ekziston pak a shume ne tere bashkimin europian ne rast martesash mes nje shtetasi BE dhe nje jo-BE... nuk e di sa vite ka.
    burokracira.

p.s. me shtetase gjermane je martuar ti?
    shoket e mij jane martu me gjermane.

e kam ndjek procesin nga a-zh. kam qene dhe deshmitar martese.

besoj se ky ligj eshte bere te shmangi martesat false.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    shoket e mij jane martu me gjermane.

e kam ndjek procesin nga a-zh. kam qene dhe deshmitar martese.

besoj se ky ligj eshte bere te shmangi martesat false.
    nje kushuri e imja eshte martuar me austriak para 2 vitesh dhe e di 100% qe i eshte dashur leja.
    gjithashtu ne itali eshte nje nder gjerat kryesore qe kerkojne.

pak a shume per ate arsye eshte bere. per te ndaluar poligamine. pra kerkohet qe shteti ame te vertetoje qe nje x shtetas/e eshte i/e lire te martohet.
    maroku nuk jep leje per shtetaset muslimane, nese ato duan te martohen me italiane te krishtere dhe martesa bllokohet. italianet detyrohen te konvertohen.
    ka me qindra raste te tilla ne itali.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    maroku nuk jep leje per shtetaset muslimane, nese ato duan te martohen me italiane te krishtere dhe martesa bllokohet. italianet detyrohen te konvertohen.
    ka me qindra raste te tilla ne itali.
    ...e pastaj fillon tam-tami ne Youtube i tribuse se myslimaneve per perhapjen e Islamit pa dhune e pa detyrim!!!
    Jarigas

Faqja 9 prej 9 FillimFillim ... 789

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •