Close
Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 74
    Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga Le dévoué Lexo Postimin
    Qy, un mendoja se ai u flijua /u be kurban per ti lar mekatet e njerzimit.

Sipas don shen gjergjit, edhe Adem Jashari eshte ne parajs edhe pse e mohoi hyjnin e Jezu Krishtit.

Tash, a ti je me i dishem a don shan gjergji ?
    Shoku mos ma pshtjell e mos u mundo me ma pshtjell e me ma bo lemsh.

Nje besimtar nuk punon me kete logjike, 'se Jezusi na lan mekatet une kam te drejte te bej gjitchka'. Prej Adem Jasharit dole tek Shen Gjergji e ne kurban.

Nuk mund te them se kush do te shkoje ne parajse e kush jo, pasi une nuk jam qe i gjykoj njerezit, edhe kete here po ta sqaroj... NUK JAM UNE QE I GJYKOJ NJEREZIT a kuptove, NUK JAM UNE AI QE I GJYKON NJEREZIT.

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Shoku mos ma pshtjell e mos u mundo me ma pshtjell e me ma bo lemsh.

Nje besimtar nuk punon me kete logjike, 'se Jezusi na lan mekatet une kam te drejte te bej gjitchka'. Prej Adem Jasharit dole tek Shen Gjergji e ne kurban.

Nuk mund te them se kush do te shkoje ne parajse e kush jo, pasi une nuk jam qe i gjykoj njerezit, edhe kete here po ta sqaroj... NUK JAM UNE QE I GJYKOJ NJEREZIT a kuptove, NUK JAM UNE AI QE I GJYKON NJEREZIT.
    Nuk je ti por qenka Shen Gjergji? E shikon sa rrumpalle e keni fene?
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga Kalama mistrec Lexo Postimin
    E lexove adresen e pare? http://www.truthortradition.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1168#null

Cfare po thua vrer e te shar? Cme intereson mua cfare beson ti apo te tjeret ketu? Ti ishe ai qe shau i pari, u shave myslimaneve profetin e tyre, hypocrite much?
    Kalama mos u ngut. Nese nje i krishter thote se Muhamedi ka qene pedofil nuk d.m.th. se deshiron me i ofendu myslimanet, por se ai krishter ka lexuar ne Hadithe se Muhamedi ka bere seks me 9 vjecare. Pra nje person 9 vjecar konsiderohet femije, e akti seksual me femije konsiderohet pedofili.

It's not about hypocrisy, it's about reality. Kush e mohon profeterine e Muhamedit, ai nuk eshte mohues e i Zotit, por perkundrazi ai njeri e ka kuptu realitetin. E besimtare te vertete, ejani ne te verteten, nje i krishter e therret ne vellazeri nje besimtar mysliman e jo se ka deshire ta ofendoje e ta percmoje.

Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Si nuk pashe nje te Krishtere ne kete forum inteligjent dhe debatues por vetem injorante dhe ofendues.

Ne cdo teme kur ofendohen te Krishteret ja kane fajin Muslimanet looooooool sinqerisht eshte per te qeshur por ne cdo teme qe hapet ne forum komenti i pare nga nje i Krishtere do vij po Muhamedi?

Dhe me e bukura eshte se ngaqe nuk keni ku te kapeni sepse faktikisht Islami eshte feja e vertete kapeni pas marteses se Aishes. Vertetesia e kesaj historie hidhet poshte kategorikisht pasi faktet historike tregojne se Aishja ishte 18 vjece kur eshte martuar me Muhamedin a.s .

Keni goje ju te krishteret te flisni per pedofili kur i keni kthyer shume Kisha ne strehe podofilie , prostitucioni e homoseksualiteti.

Kur te flisni per Islamin hajdeni me fakte dhe jo me barsaleta.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga angmokio : 07-10-2012 mė 12:56

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-10-2002
    Vendndodhja
    pėrjashtuar
    Postime
    1,008
    Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    Si nuk pashe nje te Krishtere ne kete forum inteligjent dhe debatues por vetem injorante dhe ofendues.

Ne cdo teme kur ofendohen te Krishteret ja kane fajin Muslimanet looooooool sinqerisht eshte per te qeshur por ne cdo teme qe hapet ne forum komenti i pare nga nje i Krishtere do vij po Muhamedi?

.
    Ju thash une nje here, por...
    Keta, kete qe "e dijne" per Muhammedin a.s. e permendin me qellim qe ta justifikojne pederizmin e klerit te tyre.

*

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Ne cdo teme kur ofendohen te Krishteret ja kane fajin Muslimanet
    Po pse kush tjeter i hap keto tema ?
    Ngjeshur me brezin e se vertetės,parzmoren e drejtėsisė,mburojėn e besimit dhe shpatėn e Frymės.

Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar mė parė nga daniel00 Lexo Postimin
    Po pse kush tjeter i hap keto tema ?
    Ore ti o je i manget nga trute ose ben vete. Po pse ore une i bera keto foto? Apo mos jam une kryredaktori i gazetes Panorama? Ky eshte nje lajm qe po ben buje ne Evrope pasi dhe CNN dhe BBC i kane dhene rendesi te vecante.

Pse nuk i ben nje shkrim kryeredaktorit te Panorames dhe ta ofendosh per publikimin e lajmit? Muhamedi a.s e ka fajin qe Suedezja mbledh homoseksuale dhe portretizon Jezusin si te tille? Muhamedi e ka fajin qe gjithe gazetat e Shqiperise e dhane kete lajm? Muhamedi a.s e ka fajin qe CNN dhe kanale te tjera boterore po i japin rendesi ketij lajmi?

Shko ore vizitohu se ke probleme me trute duke ndenjur pa gjume 24 ore papushim ne forum. Ose merr pak ajer te paster dhe hajde prap.

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Kalama mos u ngut. Nese nje i krishter thote se Muhamedi ka qene pedofil nuk d.m.th. se deshiron me i ofendu myslimanet, por se ai krishter ka lexuar ne Hadithe se Muhamedi ka bere seks me 9 vjecare. Pra nje person 9 vjecar konsiderohet femije, e akti seksual me femije konsiderohet pedofili.

It's not about hypocrisy, it's about reality. Kush e mohon profeterine e Muhamedit, ai nuk eshte mohues e i Zotit, por perkundrazi ai njeri e ka kuptu realitetin. E besimtare te vertete, ejani ne te verteten, nje i krishter e therret ne vellazeri nje besimtar mysliman e jo se ka deshire ta ofendoje e ta percmoje.
    Jo cdo njeri ka te njejtin zhvillim. Ti ke te njejtin zhvillim si bashkmoshataret e tu? Disa zhvillohen me heret disa me vone, eshte dicka natyrale kjo.

Te paret tane e kane bere kete gje, Izraelitet atehere e kan bere te njejten gje, njerezit anembane botes kane bere te njejten gje, pra te ja ngulim gishtin vetem njerit nuk eshte e drejte per mendimin tim kur te gjithe jane fajtor. Dhe kjo eshte realiteti meqe je i dhene mbas realitetit, mos te themi qe te dyja librat jane perralla me mbret.

Kush tha une jam mysliman?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Plaku me kostum : 07-10-2012 mė 14:14

Prof. Dr. Kristal fare!
    Anėtarėsuar
    18-09-2012
    Vendndodhja
    Aziatik prej Hallit!
    Postime
    329
    ...Dhe me e bukura eshte se ngaqe nuk keni ku te kapeni sepse faktikisht Islami eshte feja e vertete kapeni pas marteses se Aishes. Vertetesia e kesaj historie hidhet poshte kategorikisht pasi faktet historike tregojne se Aishja ishte 18 vjece kur eshte martuar me Muhamedin a.s .

Keni goje ju te krishteret te flisni per pedofili kur i keni kthyer shume Kisha ne strehe podofilie , prostitucioni e homoseksualiteti......
    no comennts:

Shihni dhe komentoni vete!!

Prof. Dr. Kristal fare!
    Anėtarėsuar
    18-09-2012
    Vendndodhja
    Aziatik prej Hallit!
    Postime
    329
    Pedofilia ne islam:

doni me??

Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •