Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 24
    i/e regjistruar Maska e user010
    Anëtarësuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    Është një nga gjërat më të këqija që mund të dëgjosh për një femër.. një 16-vjeçare ka shpesh trup gruaje por prapë, në më të shumtat raste, sidomos në kohën e sotme, ajo për mua quhet një fëmijë në mendje dhe në shpyrtë..

Këta tipa.. mirë që e duan me zorë.. por e duan dhe 16-vjeçarë, gati fëmijë, që ta bëjnë dëmin më të madh akoma! Zoti ti japi fuqi asaj dhe familjes!

Në mes të gjithë të këqijave, të paktën ajo nuk ka humbur jetën.. fëmijët, kafshët dhe gratë.. duket shpesh se janë lind për tu bërë kurban për orekset dhe mëkatet e mashkullit.

Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308
    Citim Postuar më parë nga user010 Lexo Postimin

Në mes të gjithë të këqijave, të paktën ajo nuk ka humbur jetën.. fëmijët, kafshët dhe gratë.. duket shpesh se janë lind për tu bërë kurban për orekset dhe mëkatet e mashkullit.
    A nuk je mashkull ti?

Mjaft me deklarata te tilla -_-

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga Vdekja Lexo Postimin
    Kevert Titrja ?!

Po me kete emra qe iu vejne ,normal qe nuk mund te dal perveq se dhunues apo ....!
    Ketij ka kane vene emrin por ti qe ja ke vene vetes si i behet hallit?

Per keta kriminela qe perdhunojne duhen ligjet e komunizmit.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Nje gje me ben pershtypje
    Besoj se dikush qe te rremben me force nuk ta thote emrin mbiemrin dhe adresen,

Nqs eshte marre me force , gjynah
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    06 Tetor 2012 - 07:41 | Shqiperi

Lac, përdhunon gjimnazisten, arrestohet 26-vjeçari
    Nga: AGRON LISI

Lac, përdhunon gjimnazisten, arrestohet 26-vjeçariLAC- Rrëmben dhe përdhunon gjimnazisten 16-vjeçare, përfundon në pranga agresori. Minorenia me inicialet E.GJ. ishte duke shkuar në pallatin ku banonte, kur një 26-vjeçar e ka marrë me forcë në rrugë dhe e ka futur në makinën e tij. Pasi ka bërë seks gjithë natën, Kevert Tirtja e ka lënë të lirë viktimën. Burime zyrtare nga Drejtoria e Policisë së Qarkut të Lezhës bëjnë me dije, se ngjarja ka ndodhur pasditen e së enjtes në qytetin e Laçit. Menjëherë pas denoncimit të vajzës dhe të prindërve të saj, efektivat e Komisariatit të Policisë së këtij qyteti kanë mundur të vënë në pranga autorin e krimit, i cili akuzohet për "Kryerje të marrëdhënieve seksuale me dhunë me të mitura", si dhe për "Armëmbajtje pa leje".

NGJARJA
    Rreth orës 17:00 të së enjtes, Kevert Tirtja nga fshati Zhejë i rrethit të Kurbinit ka ndaluar forcërisht në rrugë E.Gj., nxënëse në vitin e parë në gjimnazin e qytetit të Laçit. Mësohet se minorenia nga lagjia nr.3 e këtij qyteti ishte duke shkuar në banesën e saj, kur i riu nën kërcënimin e armës e ka futur në automjetin në pronësi të tij. Më pas, 26-vjeçari e ka ndaluar makinën në periferi të fshatit Gjormë (fshat fqinj me Zhejën). Burime policore shprehen se Tirtja e ka mbajtur gjimnazisten gjithë natën në makinë, duke bërë seks nën kërcënimin e armës dhe se e ka lënë të lirë atë në orët e para të mëngjesit të djeshëm. Sipas burimeve të mësipërme, 26- vjeçari e ka dërguar viktimën me makinë në hyrje të qytetit të Laçit, dhe pasi e ka zbritur e ka kërcënuar që të mos e denonconte, në të kundërt do të hakmerrej.

ARRESTIMI
    E terrorizuar, 16-vjeçarja ka shkuar në banesën e saj, ku është përballur me prindërit, të cilët i kanë kërkuar llogari se ku ishte "zhdukur". E gjendur nën presion, minorenia ka treguar se ishte rrëmbyer dhe përdhunuar nga një djalë nga fshati Zhejë. Të tronditur nga ajo që i kishte ndodhur vajzës, familjarët kanë vendosur që të bëjnë denoncim në polici. Dje, rreth orës 09:00, viktima së bashku me prindërit e saj kanë ndalur hapin në Komisariatin e Policisë së Laçit, ku dhe kanë denoncuar 26- vjeçarin Kevert Tirtja. Menjëherë pas depozitimit të kallëzimit, efektivat blu kanë shkuar në fshatin Zhejë dhe kanë arrestuar në banesën e tij, Tirtjan. Gjatë kontrollit të ushtruar në automjetin e të riut, policia ka gjetur dhe sekuestruar në cilësinë e provës materiale një automatik. Gjithashtu, blutë kanë sekuestruar dhe makinën e autorit të krimit. 26-vjeçari është dërguar në dhomat e paraburgimit në Komisariatin e Laçit, ndërsa materialet në ngarkim të tij i janë përcjellë për hetime të mëtejshme prokurorisë së këtij rrethi.
    Gazeta Shqiptare
    Plera te tilla si ky 26 vjecari ti futesh ne burg dhe mos ti nxjerresh me,te ngordhin aty.
    Ne fakt repistave , te tille ti vesh lakun ne fyt dhe ti varesh publikisht
    ne qender te qytetit.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-07-2011
    Postime
    239
    Jane vetem disa rraste si kjo qe duheshe ta kishim akoma ate diktaturen e te shihnim a do tja mbante b^tha ktyre plehrave te benin krime te tilla. Fatkeqsisht nje pjese e madhe e shqiptarve ne krahasim me popujt te tjere kan qen e do mbeten kafshe e s kan per tu ndryshuar sepse e kan ne dna e tyre e s duhet te ken te drejten per te qarkulluar te lire...

i/e regjistruar Maska e user010
    Anëtarësuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    Citim Postuar më parë nga Kalama mistrec Lexo Postimin
    A nuk je mashkull ti?

Mjaft me deklarata te tilla -_-
    Kalamaku nuk mund të jemi të gjithë në mendjen tënde.. pra shpjego më mirë ça do të thuash. Ti po deshe na jep ndonjë argument, ça janë këto urdhra, si kapedan?!

Unë mashkull jam sigurisht, por kjo nuk do të thotë se do fshihem pas gishtit tim dhe nuk do pranojë mëkatet e mashkullit. Sigurisht dhe femra ka mëkate, nuk është puna aq tek gjinia, puna është dhe tek fuqia, po të ishte femra më e fortë mbase dhe ajo si mashkulli do vepronte, nuk e di.

Shtesë:
    Nejse mbase dhe nuk më kuptove.. desha të them me pak fjalë se mashkulli e nxjerr të keqen që ka brenda (me sharje, rrahje, keqtrajtim etj) shpesh tek fëmija, kafsha ose gruaja, nuk di ça kuptove ti!
    Ndryshuar për herë të fundit nga user010 : 07-10-2012 më 21:10

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Paska bere nje veprim qyqar, shpresoj qe asnje shqiptar te mos perserise veprime te tilla.

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    06 Tetor 2012 - 07:41 | Shqiperi

Lac, përdhunon gjimnazisten, arrestohet 26-vjeçari
    Nga: AGRON LISI

Lac, përdhunon gjimnazisten, arrestohet 26-vjeçariLAC- Rrëmben dhe përdhunon gjimnazisten 16-vjeçare, përfundon në pranga agresori. Minorenia me inicialet E.GJ. ishte duke shkuar në pallatin ku banonte, kur një 26-vjeçar e ka marrë me forcë në rrugë dhe e ka futur në makinën e tij. Pasi ka bërë seks gjithë natën, Kevert Tirtja e ka lënë të lirë viktimën. Burime zyrtare nga Drejtoria e Policisë së Qarkut të Lezhës bëjnë me dije, se ngjarja ka ndodhur pasditen e së enjtes në qytetin e Laçit. Menjëherë pas denoncimit të vajzës dhe të prindërve të saj, efektivat e Komisariatit të Policisë së këtij qyteti kanë mundur të vënë në pranga autorin e krimit, i cili akuzohet për "Kryerje të marrëdhënieve seksuale me dhunë me të mitura", si dhe për "Armëmbajtje pa leje".

NGJARJA
    Rreth orës 17:00 të së enjtes, Kevert Tirtja nga fshati Zhejë i rrethit të Kurbinit ka ndaluar forcërisht në rrugë E.Gj., nxënëse në vitin e parë në gjimnazin e qytetit të Laçit. Mësohet se minorenia nga lagjia nr.3 e këtij qyteti ishte duke shkuar në banesën e saj, kur i riu nën kërcënimin e armës e ka futur në automjetin në pronësi të tij. Më pas, 26-vjeçari e ka ndaluar makinën në periferi të fshatit Gjormë (fshat fqinj me Zhejën). Burime policore shprehen se Tirtja e ka mbajtur gjimnazisten gjithë natën në makinë, duke bërë seks nën kërcënimin e armës dhe se e ka lënë të lirë atë në orët e para të mëngjesit të djeshëm. Sipas burimeve të mësipërme, 26- vjeçari e ka dërguar viktimën me makinë në hyrje të qytetit të Laçit, dhe pasi e ka zbritur e ka kërcënuar që të mos e denonconte, në të kundërt do të hakmerrej.

ARRESTIMI
    E terrorizuar, 16-vjeçarja ka shkuar në banesën e saj, ku është përballur me prindërit, të cilët i kanë kërkuar llogari se ku ishte "zhdukur"
    . E gjendur nën presion, minorenia ka treguar se ishte rrëmbyer dhe përdhunuar nga një djalë nga fshati Zhejë. Të tronditur nga ajo që i kishte ndodhur vajzës, familjarët kanë vendosur që të bëjnë denoncim në polici. Dje, rreth orës 09:00, viktima së bashku me prindërit e saj kanë ndalur hapin në Komisariatin e Policisë së Laçit, ku dhe kanë denoncuar 26- vjeçarin Kevert Tirtja. Menjëherë pas depozitimit të kallëzimit, efektivat blu kanë shkuar në fshatin Zhejë dhe kanë arrestuar në banesën e tij, Tirtjan. Gjatë kontrollit të ushtruar në automjetin e të riut, policia ka gjetur dhe sekuestruar në cilësinë e provës materiale një automatik. Gjithashtu, blutë kanë sekuestruar dhe makinën e autorit të krimit. 26-vjeçari është dërguar në dhomat e paraburgimit në Komisariatin e Laçit, ndërsa materialet në ngarkim të tij i janë përcjellë për hetime të mëtejshme prokurorisë së këtij rrethi.
    Gazeta Shqiptare
    Si ka mundsi, qe prindrit nuk jan bere merak qe vajza nuk i ka vajtur gjith naten ne shtepi???

Si ka mundsi qe nuk kan vajtur ne polici,dhe ti benin denoncimin naten e "zhdukjes" se vajzes se tyre?? Por kan vajtur,mbasi vajza ka ardhur ne mengjes ne shtepi,dhe ka treguar historine?Nuk e kuptoj,se si kto prinder mund te vejne sy ne gjume,kur femija(ne kte rast per kte vajzen 16 vjeçare) nuk vjen ter naten ne shtepi pa lajmeruar.Nuk behen pak merak,dhe te mendojne,o po si nuk na erdhi vajza nga shkolla,ku te jete?me ke eshte ?ç'far i ka ndoshur? etj etj etj

Ne qofte se historia eshte e vertete,tipat si ky,eshte ti fusesh ne burg,dhe atje ja tregojne historin e sapunit me mire
    Ndryshuar për herë të fundit nga Linda5 : 08-10-2012 më 17:02
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Ne mes te dites e paska rrembyer ky djali me arme ne dore dhe asnje person se paska pare kete veprim?
    Te ishte ndonje i forte i lacit, hajde de, kane pase frike njerezit e nuk kane kallzuar,por ky na paska qene nje cope fshatari, asgje me shume.

Vallai, mua me duket si ikje me deshire.
    Me vone edhe mund ti jete hapur "urija" te babziturit edhe e ka mbajt me dhune tere naten.

Policia duhet ta investikoje edhe pak kete gocen,bile dhe fizikisht se a eshte ushtruar dhune mbi te apo jo.
    Jam kurioz te di se a ishte e virgjer a jo, ajo vajze, se tek e fundit po flasim per njerez qe jetojne ne ambente goxha te izoluara?

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •