Close
Faqja 8 prej 10 FillimFillim ... 678910 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 95
    i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga RTP
    Pak janë 15 vjet.

:brire
    jepja ti 100 vite dhe shfryju bre burre
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e DardanG
    Anëtarësuar
    18-02-2006
    Postime
    441
    Citim Postuar më parë nga Llapi
    jepja ti 100 vite dhe shfryju bre burre
    Së pari mua më vie shumë keq pse është vrarë një shqiptarë dhe për këtë është denuar një shqiptarë, si vrasës!
    Përse duhet vrarë shqiptari shqiptarin?! Kjo nuk do të duhej të ndodhte, por pasi që Gjygji ka vërtetur vrasësin dhe ka dhënë denimin e merituar ( asnjë denim nuk është as afër denimit që i dha vrasësi të vrarit), atëherë njerëzit, nga dhëmbja, kanë të drejtë të shprehin mendimet e tyre pse u dha një denim i butë. Atyre as që duhet zënë për të madhe, sepse është vrarë një njeri, një ushtarak, një ish luftëtarë, i cili ka pasur rrespekt në mjedisin e vet dhe më gjerë.
    Mendoj se nuk është e drejtë, madje është e cuditshme se si dalin disa, qoftë edhe disa shqoqata nga lufta, që e mbrojnë vrasësin dhe vrasjen! Përse të mbrohet vrasësi që bëri vrasjen? Përse të dënohet i vrari edhe për së vrari?! Do të thotë i vrari paska pasur të gjitha fajet?!
    Të gjithë ata që mbrojnë të denuarin për vrasje nuk janë asgjë tjetër vecse bashkëpjesëmarrës në vrasje!
    Shpreh dhëmbjen për vrasjen e motshme(sa vjetë që u vra Ekrem Rxha) dhe shpreh dhëmbje pse vrasës u gjet një shqiptar! Fatkeqësisht shqiptari vrau shqiptarin!
    Shpreh dëshirën që të gjënden edhe vrasësit të tjerë që vran dhe ikën pa gjurmë, por njëhert duke shpresuar që ata vrasës të mos jenë kurrë shqiptarë!
    Vrasësit do të gjënden sigurisht, mos sot nesër, por passojat e atyre vrasjeve do të tingëllojnë larg në mote që do të vijnë. Fatkeqësisht! Denimet e një dorasi për vrasje gjithnjë janë kurrfare kundrejt denimit që tingëllon fjala vrasje ndër dekada të ardhshme!
    Makbethi i ankohej së shoqës(pas vrasjes së Mbretit) se duart e tija të përgjakura nuk mund t´i lajnë as ujërat e tëra deteve! Eshtë denimi moral ai më i rëndi, është denimi shpirtëror ai që e bren shpirtin për krimin e kryer, ndaj ata që e mbrojnë të denuarin për vrasje duhet të kenë kujdes dhe mos të jenë bashkëpjesëmarrës në krim, mos ta rëndojnë shpirtin e tyre!

neper drite Maska e mbreta
    Anëtarësuar
    29-04-2004
    Postime
    297
    Citim Postuar më parë nga DardanG
    Së pari mua më vie shumë keq pse është vrarë një shqiptarë dhe për këtë është denuar një shqiptarë, si vrasës!
    Përse duhet vrarë shqiptari shqiptarin?! Kjo nuk do të duhej të ndodhte, por pasi që Gjygji ka vërtetur vrasësin dhe ka dhënë denimin e merituar ( asnjë denim nuk është as afër denimit që i dha vrasësi të vrarit), atëherë njerëzit, nga dhëmbja, kanë të drejtë të shprehin mendimet e tyre pse u dha një denim i butë. Atyre as që duhet zënë për të madhe, sepse është vrarë një njeri, një ushtarak, një ish luftëtarë, i cili ka pasur rrespekt në mjedisin e vet dhe më gjerë.
    Mendoj se nuk është e drejtë, madje është e cuditshme se si dalin disa, qoftë edhe disa shqoqata nga lufta, që e mbrojnë vrasësin dhe vrasjen! Përse të mbrohet vrasësi që bëri vrasjen? Përse të dënohet i vrari edhe për së vrari?! Do të thotë i vrari paska pasur të gjitha fajet?!
    Të gjithë ata që mbrojnë të denuarin për vrasje nuk janë asgjë tjetër vecse bashkëpjesëmarrës në vrasje!
    Shpreh dhëmbjen për vrasjen e motshme(sa vjetë që u vra Ekrem Rxha) dhe shpreh dhëmbje pse vrasës u gjet një shqiptar! Fatkeqësisht shqiptari vrau shqiptarin!
    Shpreh dëshirën që të gjënden edhe vrasësit të tjerë që vran dhe ikën pa gjurmë, por njëhert duke shpresuar që ata vrasës të mos jenë kurrë shqiptarë!
    Vrasësit do të gjënden sigurisht, mos sot nesër, por passojat e atyre vrasjeve do të tingëllojnë larg në mote që do të vijnë. Fatkeqësisht! Denimet e një dorasi për vrasje gjithnjë janë kurrfare kundrejt denimit që tingëllon fjala vrasje ndër dekada të ardhshme!
    Makbethi i ankohej së shoqës(pas vrasjes së Mbretit) se duart e tija të përgjakura nuk mund t´i lajnë as ujërat e tëra deteve! Eshtë denimi moral ai më i rëndi, është denimi shpirtëror ai që e bren shpirtin për krimin e kryer, ndaj ata që e mbrojnë të denuarin për vrasje duhet të kenë kujdes dhe mos të jenë bashkëpjesëmarrës në krim, mos ta rëndojnë shpirtin e tyre!

PAJTOHEM ME SHKRIMIN TEND PLOTESISHT DARDANG
    What goes around, comes around

i/e regjistruar Maska e Kosovar2006
    Anëtarësuar
    23-11-2005
    Postime
    443
    Qendrova n'Kosove nja 2 muj sivjet. Edhe qka skom ni e qka skom pa. Per fatkeqe krejt zi. Niher per niher rinia asht katastrof pas droges dhe prostuticionit. Femra po dishen shum po vin Bisnizmenet amerikan e po knaqen etj etj VALLAH asnje luftetar qoft baca ademi e baca zahir nuk e kish bo qakin hallal ta kishin dit se kosova po shendrohet ne nje shtet mafioz ku droga dhe kurvalleku punon. ( ku e kemi moralin hajt)

E mandej e pash me syt e mi medis shadervanit kur nje djali i ri e vrau njerin me allti perqkak se e kishte mujt ne nje tender.

Pamvarsia e plot kur ska me na ardh. E njejta evrop shtriga asht tash. Po a ka me kersit prap besoj se PO. A kemi me pas komandanta Leje komandata po as ushtar ska me pas se qdo njonit i ka ardh deri te huna me luftu e kur hajnin fitojn.

Perveti kisha shku me luft po qysa i kisha vra niher se kqyrin me bo hajni tradhti e ku ta di qfar dredhina.

E per Komandant DRININ ka qen njeri i siqert i drejt as nuk ka mar shpia e biznese naper kosov as nuk dshti te bhet polikan po I thjesht nje CIVIL po nuk e lan ata kanibalet. Shum tjer i kan vra kta pisa

Veseli un mendoj se asht njeri ne medis. ka ata se jan ma nalt se ai dhe ka qe jan ma posht po ky ka qellu dhe u denu. E per vorrimin e drinit nen Bezin qe shkruante dorzimin tek krijuesi jon allahu ati jam plotsisht kunder ati anteri qe e kritikoj. JAM MUSLIMAN E MANDEJ SHQIPTAR. Muslmanizmi ma msoj te vdes per vatanin ta mbroj vatanin

Allahu ju udhzoft po ta dini se kosova asht ne lloq dhe po sharron shum posht vertet asht ndoshta nje amsterdam apo prag i ardhshem pse se ashtu jemi ne e vrajm njeri tejetrin e nuk e dim se gjdoher jemi kurva te dikujt tjeter (SHKAU E EVROPA)

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    valla or shoq mir je kah fol..
    si do bahet qe me pas nji kosov ma te mire..

Manitu Maska e kiniku
    Anëtarësuar
    08-07-2005
    Vendndodhja
    Mos të na vijë cudi se cdo frymor nga vete natyra priret të kerkoj ushqim; Lukreci
    Postime
    869
    Citim Postuar më parë nga adolfi
    po komandant drini te ishte trim,do te hynte ne dhe me flamur shqiptar e jo me flamur turko arab

Ekrem Rexha nuk ka qene Shqiptar po Boshnjak.
    Where have all the good men gone
    & where are all the gods?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-02-2006
    Postime
    26
    Citim Postuar më parë nga Brari
    Emri i SALI VESELIT do ngelet i paharruar ne historine shqiptare si krimineli me i madh qe ka njohur ky popull.

Eshte nji gje teper.. teper e rralle fenomeni "SALI VESELI".
    AI vrases mbasi ka vrare me paramendim nji bashkatdhetar, nji hero, nji luftetar te lirise te respektuar ne popull , nji baba te nji femije te vogel merr pjese ne ceremoni te varrimit te heroit viktime, ndeshet me syte e perlotur te nenes se heroit, me syt e perlotur te motres, gruas, vellezerve e femijes se heroit dhe eshte aq aktor sa mban dhe fjalim mbi varrin e viktimes.

Kjo qe ka bere SALI VESELI eshte kulmi i poshtersise qe mund te arrije nji frymor, nji dykembesh i quajtur njeri.

Si mund te arrije deri ketu paftyresia e nji njeriu??

Ka shpjegime.

Mendimi im eshte se SALI VESELI nuk e ka per her te pare qe vret njerez.
    Ai patjeter eshte i mesuar te vrase..
    Ai patjeter para Komandant Drinit do te kete vrare dhe te tjere.
    Populli patjeter qe nji dite do ti tregoje vrasjet e SALI VESELIT dhe bandes se tije vrasese.

PRONARI i Diskotekes se Skenderait Habit Haziraj dhe njekohesisht vrasesi direkt i DRINIT eshte shembulli kuptimplot se kush jane Biznesmenet e pasluftes ne KOSOVE, se si jane te lidhura Bizneset me Krimet ne klanet e stalinisteve te Kosoves qe militojne ne Partine e Ashim Thaqit e qe fshihen ne Tmk-ne e Agim Cekut.

KRIMINELET e LPRK-se kane marre arratine keto dite e kane ikur nga KOSOVA.
    I kane lene ne dore te veglave te tyre aty MOTELET, Bordellot , Pumpat e Benzinit, Discotekat e Bisnezet e tjera e po fshihen ne shtete te ndryshme te Europes e Amerikes duke perhapur dhe nji genjeshter te ndyre se gjoja..
    ""ARREstimet e "heronjve" te TMK-se behen me prapavije politike per te dobesuar forcen e fuqishme "luftarake" te TMK si mbrojtese e KOSOVES""..etj etj slogane te cilat nuk i beson me askush.

Te vrasesh komandant Drinin e te tjere nuk ke forcuar KOSOVEN por e ke sabotuar sakrificen e popullit te Kosoves per Liri e Pamvaresi.

Cdo qytet e fshat ne KOSOVE duhet ti tregoje vendin ketyre perbindshave te maskuar me zhelet e TMK-se, ketyre gangstereve te vet -shpallur Gjenerale nga kryehajni e krye banditi Ashim THAQI.

oooo bjeri per nje dru te thate nuk digjet i ter mali , po ta marrish kshtu ater sipas matematikes tende tegjith te LDK-se po perfundojkan jo ne burge por direkt ne VARJE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-02-2006
    Postime
    26
    qdo gabim duhet denuar , duhet vuajtr , por jo per nje te fajsohet e ter ajo pjes e pa fajt

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    edhe ne se ka qen boshnjak .. luftari per lirine e Kosoves.. Ekrem rexha u dashka vra para deres shpis o kinik..?

pa na sqaro pak..

Manitu Maska e kiniku
    Anëtarësuar
    08-07-2005
    Vendndodhja
    Mos të na vijë cudi se cdo frymor nga vete natyra priret të kerkoj ushqim; Lukreci
    Postime
    869
    Citim Postuar më parë nga Brari
    edhe ne se ka qen boshnjak .. luftari per lirine e Kosoves.. Ekrem rexha u dashka vra para deres shpis o kinik..?

pa na sqaro pak..

Me keqkuptove; une vetem komentova pse ka zgjedhur te varroset me flamur musliman e jo Shqiptar.

P.S
    For the record: vrasjen e tij e gjykoj thelle.
    Where have all the good men gone
    & where are all the gods?

Faqja 8 prej 10 FillimFillim ... 678910 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Dosja e krimit politik në Kosovë
    Nga kosovar në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 15:05
  2. Ku humbi MJAFT-i ?
    Nga Hyllien në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 15-01-2006, 19:07
  3. Debat në kuvend për mediat, opozita denoncon qeverinë Nano
    Nga ALBA në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 22-09-2004, 16:54

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •