Close

Rezultati i Sondazhit: Kush mendoni se do fitoje?

Votues
49. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Obama

23 46.94%
  • Romney

26 53.06%
Faqja 14 prej 37 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 366
    i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga loneeagle Lexo Postimin
    Une te solla fakte ti thua jo sme pelqejne keto prandaj nuk i marre ne konsiderate???????
    po ca fakti mi goc qe u ul gazi dy muj para zgjedhjeve ate e di un

po bush ishte ne pushtet tete vjet e jo vec ne vjeshten e 2008

ne 2007 gazi per her te par kaloj 4 dollare ne florida e fakti kryesor jan syte dhe karta e debitit tim.

obama ska bo shum e pranoj po ai e mori karirken ne kohen ma te keqe qe ka pas amerika qysh ne great depression.

un jam i rregjistrum republikan po romney sem pelqe hiq shum skuth duket me at fake smile qe ka all the time si i programum duket.

plus qe asht the biggest flip flopper i have ever seen.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga derjansi : 24-10-2012 mė 14:04
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    po ca fakti mi goc qe u ul gazi dy muj para zgjedhjeve ate e di un

po bush ishte ne pushtet tete vjet e jo vec ne vjeshten e 2008

ne 2007 gazi per her te par kaloj 4 dollare ne florida e fakti kryesor jan syte dhe karta e debitit tim.

obama ska bo shum e pranoj po ai e mori karirken ne kohen ma te keqe qe ka pas amerika qysh ne great depression.

un jam i rregjistrum republikan po romney sem pelqe hiq shum skuth duket me at fake smile qe ka all the time si i programum duket.

plus qe asht the biggest flip flopper i have ever seen.

po ka pase raste ku gazi arriti peak mbi $4 por ishte per faktore si katrina, probleme me iranin etc. Me keq se e mori bushi se mori kush me buxhetin fallco nga bill clinton, dotcom bubble tragjedia e 2001. Ne kohen e bill kemi paguar taksat me te larta ne kohen e bushit taksat me te ulta. obama eshte president pa backbone. Romney nuk eshte me i mire, por te pakten respekton faktin kush punon ka kush ska deshire te punoj ska. Bushin e urrejne per luften askush nuk mund ta shmangte luften. Jam kunder luftes por cdo lider do vendosi cfare eshte mire per vendin e vet. Mos te ishte bere lufta sot do paguanim $8/galloni si europa.

p.s: mos harro se bill clinton korri edhe fitimet e luftes ne Kuvajt
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga loneeagle : 24-10-2012 mė 14:41
    I LOVE GOD

j&g

Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    bushi e mori keq lol?

aq i keq ishte klintoni sa dhe sot po ta hedhi kandidaturen i fiton zgjedhjet me mbi 70% te garantume.

si o puna e ktyne taksave me juve lol se po folni ktu sikur jeni milionera sa taksa pagu ti lone ne muj. federal income e kam fjalen.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    edhe mund te fitoje obama sepse shumica e popullsise ketu duan te jetojne me lemoshat qe garanton obama. ka shume jevgj, ka shume emigrante te varfer ku bejne pjese edhe shqiptaret. ketyre nuk u intereson nje amerike dinjitoze, ketyre u intereson nje cope buke per te mbijetuar.
    shpresoj te fitoj Romney, ai do ul papunesine, do ul taxat,do mbroj me mire miqte e amerikes.

Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    bushi e mori keq lol?

aq i keq ishte klintoni sa dhe sot po ta hedhi kandidaturen i fiton zgjedhjet me mbi 70% te garantume.

si o puna e ktyne taksave me juve lol se po folni ktu sikur jeni milionera sa taksa pagu ti lone ne muj. federal income e kam fjalen.
    behet fjale per taksa ne te ardhurat qe siguron ne pune jo ato si paguajne te pasurit, Ne fund te vitit shumica e shqiptarve marrin taksa mbrapsht jo te kthejne. dmth payroll tax po flas une. Po me keq e mori ti dhashe arsyet me siper por ti nuk do ti pranosh.

p.s: clinton korri fitimet e luftes ne kuvajt qe beri bushi i madh. sa per fitim me 70% nuk e di une.

taksat e te pasurve
    (capital gain tax, inheritance tax, income tax)

per ne klasen punetore income tax
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga loneeagle : 24-10-2012 mė 14:46
    I LOVE GOD

j&g

Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    behet fjale per taksa ne te ardhurat qe siguron ne pune jo ato si paguajne te pasurit, Ne fund te vitit shumica e shqiptarve marrin taksa mbrapsht jo te kthejne. dmth payroll tax po flas une. Po me keq e mori ti dhashe arsyet me siper por ti nuk do ti pranosh.

p.s: clinton korri fitimet e luftes ne kuvajt qe beri bushi i madh. sa per fitim me 70% nuk e di une.
    loneeagle kur fol me ty si me fol me Sean Hannity

per cdo sukses qe kan demokratet jan pasojat e republikanve kurse per deshtimet e republikanve i kan fajet demokratet

un habitem si ka munsi ne politiken amerikane je tea bagger kurse ne temat per te varferit ne shqipri thu ti nimoj shteti, qe asht komplet kundra ideologjis qe shfaq ne politiken amerikane. jo ma larg po sot the lol.

george bush kur la office kishte the lowest approval rattings in us history.

Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730

taksat e te pasurve
    (capital gain tax, inheritance tax, income tax)

per ne klasen punetore income tax
    un te pyta per federal income tax

the ne kohen e klintonit ke pagu ma shum taksa. sa taksa paske pagu ne at koh qe ta paska vra buxhetin aq shum.

un per vete taksa kam pagu njejt si ne kohen e bushit si ne kohen e obames. asni ndryshim nuk kam pas.

Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    loneeagle kur fol me ty si me fol me Sean Hannity

per cdo sukses qe kan demokratet jan pasojat e republikanve kurse per deshtimet e republikanve i kan fajet demokratet

un habitem si ka munsi ne politiken amerikane je tea bagger kurse ne temat per te varferit ne shqipri thu ti nimoj shteti, qe asht komplet kundra ideologjis qe shfaq ne politiken amerikane. jo ma larg po sot the lol.

george bush kur la office kishte the lowest approval rattings in us history.
    nga lufta nuk e donin, a eshte ankuar kush se nuk blente dot shtepi ose sgjente pune ose nuk beri dot shkollen ?????

te varferit ne shqiperi nuk i ndihmon kush i perbuzin i shtypin.

kurse ketu

nese je invalid ose i moshuar pensionist: merr Disibility,ssi, shtepi falas, ndihme mjeksore falas, transportim falas, azile falas etc. ( e meritojne)

nese nuk gjen dot pune: asistence 1.5 vjet grant falas per vazhdim shkolle edhe ndihme sociale ( e meritojne sepse po kalojne kohe te veshtira nuk e kane life style)

nese ske deshire te punosh: 1.5 vjet assistence unemployment kur ke humbur punen, pa limit ndihma sociale, food stamps, shtepi, fatura te paguara (keta individ duhet te shporren nga ndihma e shtetit sepse e kane kthyer ne life style)

eshte can't have an opportunity/help at all (shqiptaret) vs. (don't want to plerat amerikane qe duan te rrine ne welfare gjithe diten edhe te shesin drog edhe shesin foodstamps te bejne floket.

i am sorry derjans, por une kam keqardhje per ata qe kane nevoje per ndihme jo ata qe abuzojne me ndihmen.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga loneeagle : 24-10-2012 mė 15:04
    I LOVE GOD

j&g

Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    nga lufta nuk e donin, a eshte ankuar kush se nuk blente dot shtepi ose sgjente pune ose nuk beri dot shkollen ?????

te varferit ne shqiperi nuk i ndihmon kush i perbuzin i shtypin.

kurse ketu

nese je invalid ose i moshuar pensionist: merr Disibility,ssi, shtepi falas, ndihme mjeksore falas, transportim falas, azile falas etc. ( e meritojne)

nese nuk gjen dot pune: asistence 1.5 vjet grant falas per vazhdim shkolle edhe ndihme sociale ( e meritojne sepse po kalojne kohe te veshtira nuk e kane life style)

nese ske deshire te punosh: 1.5 vjet assistence unemployment kur ke humbur punen, pa limit ndihma sociale, food stamps, shtepi, fatura te paguara (keta individ duhet te shporren nga ndihma e shtetit sepse e kane kthyer ne life style)

eshte can't have an opportunity/help at all (shqiptaret) vs. (don't want to plerat amerikane qe duan te rrine ne welfare gjithe diten edhe te shesin drog edhe shesin foodstamps te bejne floket.
    jo moj pse nuk i humen shpijat njerzit en 2008 lol? a ishte viti 2008 qe ra bursa e dolen njerzit masivisht prej pune apo i kishte fajet obama dhe per ate lol

filozofia asht e njejt nuk ka detyr shteti ti gjej as shpi as pun individit pik. o je konservatore o sje.

Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    un te pyta per federal income tax

the ne kohen e klintonit ke pagu ma shum taksa. sa taksa paske pagu ne at koh qe ta paska vra buxhetin aq shum.

un per vete taksa kam pagu njejt si ne kohen e bushit si ne kohen e obames. asni ndryshim nuk kam pas.
    Obama nuk i ndryshoj tax code mbajti te njejtin si bush biles edhe shume other policy i mbajti te njejta. sa per clintin vs bush po i ndryshoj. Bushi uli. Kur te kem kohe do gjej tax schedule qe te shofesh ndyshimin. Nese obama fiton ne janar edhe ndryshon kodin qe la bush

social security tax do ndryshoj nga 4.2 ne 6.2%

ketu ke ndryshimin e taksave clinton vs. bush: http://www.ato.gov.au/individuals/co...tent/73969.htm
    I LOVE GOD

j&g

Faqja 14 prej 37 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •