Obama
Romney
te bardhet votuan me shume per mormonin, ndersa ky 32% votoi me shume per obamen.
si perfundim fitoi obama.
kjo sepse kjo kategoria "minoritare" ishte shume me e vendosur per te votuar per obamen, sesa te bardhet per romney...
llogarite jane te thjeshta.
sikur te zinjte, latinet e aziatiket te mos kishin votuar kaq bindshem per obamen, do kishte fituar romney.
te pelqen ty apo jo, ky 32% ishte vendimtar.
Vasudhaiva Kutumbakam
ahahaha jo po me vjen inat qe thone e votuan zezaket & latinot. Nese ai e mori edhe nga populli ateher i bie keshtu
34 % popullsi mixed, 25% votuan obamen
obama fitoj me 51%, 26% i erdhen nga populli i bardhe apo jam gabim???
Admiral, kete doja te thoja edhe une qe mori nje perqindje te mire vota nga te bardhet qe fitoj ndryshe pa voten e te bardhve nuk fitonte dot.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga loneeagle : 09-11-2012 mė 13:49
I LOVE GOD
j&g
Antaret e FSH qe kane votuar Romney kane votuar edhe McCain me duket. Sa kot ne shqipet, gjithmone me humbsat rreshtohemi.![]()
Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
George Washington-it do jenė duke i lėvizur kockat nga varri...
Bluje, pėrnjimen i ke kto qė ke shkru te kjo temė? Se kto qė ke shkru ti ktu pėr Obamėn, janė t'u m'u duk si ato vlersimet qė kanė shkru pėr tė Ed Rama me Erion Velinė te libri i pėrkthyer nė shqip i Obamės: "Guximi pėr tė shpresuar", qė mė ka met m'gryk kur kam marr me e lexu
Edhe tjetra, vjet n'nji bisedė qė kena ba bashkė ne dy pėr Obamėn, s'lė gja pa e sha... u shprehe se po fitoi jevgu do preki gjithė bota pikėn zero
Ai do me t'i sjellė ato qė ke than apo jo? :P
Krijoni Kontakt