Postuar mė parė nga Foleja_ ok , kengetare e jona _ _ _ _ _ _ _ _ _ , _ _ _ _ _ _ _ _ _ E?...........
Carpe diem!!
Postuar mė parė nga Foleja_ ok , kengetare e jona _ _ _ _ _ _ _ _ _ , _ _ _ _ _ _ _ _ _ Shahindere Berlajolli
I lumtur ėshtė ai qė nuk shpreson nė asgjė, sepse nuk zhgėnjehet asnjėherė...!
Postuar mė parė nga Enkeleu Shahindere Berlajolli ncncnc , a veq qe e dite qe e kam pas ne klase a ? Ma skam me i qite moshataret e mi
Postuar mė parė nga orhideja - - / - - - - - - / - - / - - - Titull kenge shqip A ka I ........?? po me vjen keq me thene me tė parėn
Postuar mė parė nga Enkeleu Shahindere Berlajolli Ncncncnncnc.........s'te lene as me mendu
Postuar mė parė nga Enkeleu A ka I ........?? po me vjen keq me thene me tė parėn S'ka.......asgje s'te jap............thuaje
Postuar mė parė nga Foleja_ ncncnc , a veq qe e dite qe e kam pas ne klase a ? Ma skam me i qite moshataret e mi Ncuk , se kam dite qe e ke pase ne klase por u pershtat numri i vizave
hahaah orhide, me qene si ti veq shkronjat qe ti kerkoj une i kishe shkru A-ne qe ta kerkova me heret dhe nje E- tash
...A ka O???
Postuar mė parė nga orhideja S'ka.......asgje s'te jap............thuaje Dua E ...? Nuk e them se pastaj ankohet lexuesi , dhe e kuptojne qe po mi tregon zgjidhjet ne tel
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt